baya bi süredir tanıştığımız bi arkadaş vardı sonra aramızda hiç beklenmedik bi anda bi şeyler yaşandı ben hoşlandığım için ilişkiye döndürmek istedim o istemedi sonra olay sadece sevişelim ve arkadaş olalıma geldi yani birbirimizle hem sohbet edip heme de istediğimiz zaman sevişmek için çağıracaktık ilk bunu konuştuğumuz gün seviştik sonra ben bi daha çağırdım onu bi daha yattık, sonra yine bir bahaneyle çağırdım başka bi gün ama asıl istediğim şeyin onu asıl çağırma sebebimin seks olduğunu biliyor çünkü en başta çok açıktık. Sonra bi şeyler izledik falan tam yanaştım öpmek için istemiyorum bugün çok yorgunum dedi ben de biraz ısrar edince seks oyuncağın mıyım ben senin dedi bi şey demedim ama bu tavra girmesi çok anlamsız geldi neyin peşinde onu anlamadım. Açıkçası bu sorunun cevabı evet çünkü ilişki istiyorum istemiyorsun sadece seks diyorum ve seni arzuluyorum böyle bi cümle kuruyorsun. Bu kadar anlam yüklemesi neden sizce
Kanka şöyle anlatayım. Artık elinin altındasın. O moda girince senle takılcak. Yorgunluk bahane. Sen ise devamlı yandığın için istiyorsun. Kendine bir kişi daha bul.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılbence kaba tabirle havalanmış.. baştan konuşulmuş birlikteliğin sınırları belirlenmiş.. buluşulmuş vs vs.. burada sorun ne.. evet maalesef ki buna değer biri değilmiş.. taşıyamamış..
08 Yorumla
Soran+1 yılkendini değersiz hissetti galiba ama gerek yok yani di mi benim burada yaptığım bi yanlış yok
- +1 yıl
asla yok tabiki.. sen olması gerektiği gibi davrandın.. ancak kendini değersiz hissettirecekte bir şey yapmadın da. bence kendini tanımayan ne istediğini bilememiş biri..
Soran+1 yılbana karşı bi şey hissettiği için mi yaptı peki sizce yoksa gururuna mı yediremedi bu sevişme arkadaşı fikrini
- +1 yıl
maalesef ki ikisi de değil.. sana bir şey hissetmeyi bırak.. hissetmediğinden.. daha doğrusu değer vermediğinden bunu yapmış bence..
Soran+1 yıldeğer vermediğinden niye olduğunu düşündünüz
- +1 yıl
bir çok bf ilişkilerim oldu. bir çok defa sohbetlerim oldu iki taraflada.. tecrübelerime istinaden... erkeklerin garip bir kafa yapısı oluyor anlam veremediğim.. bu şekilde birlikte olan birini farklı gözle görüme eğiliminde oluyorlar.. basit ucuz hayat kadını gibi anlamsız ve hadisz bir kafa yapısına giriyor..
Soran+1 yılama arkadaşlığımız da çok iyi bi yandan çok tezat değil mi
- +1 yıl
aslında değil.. nasılsa sen yakınındasın.. ihtiyaç olurda yine görüşmek isterse sen hazırsın nasılsa.. ordasın.. hazırsın.. garanti yani..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çok anlam yüklemiş bence gerek yok ilişkiye gireceksin yani ne var bunda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu işe duygularını katmadan duramıyolar, zevkine bakıp devam etmesi lazımdı, bence kurtul
05 Yorumla
Soran+1 yılbi erkek olarak böyle bi olaya duygu katması garip geldi, kendisi muhabbeti buraya getirdi zaten
Cevap sahibi+1 yılFazla doymuş, libidosu düşmüş bunu bahane etmiş bence, böylesi sana itici gelmiyor mu?
Soran+1 yılfazla doyacağı bi durum yok ki 2 kere yaptık sadece
Soran+1 yıltamamdır
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
+1 yılKız ben burada ne gene duruyorum biz bize yeteriz sjsjs
01 Yorumla
Soran+1 yılsdkdkkddk ben kendime de yeterim de işte bu erkekler canım ya
+1 yılUmarım ilerde pişman olmazssın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence sen daha cok anlam yuklemissin
04 Yorumla
Soran+1 yılben anlam yüklemedim işte de ne için geldiği belli , sevişmeyecekse gelmeseydi ne bu tripler yani
Cevap sahibi+1 yılCagirinca geliyor cocuk gibi😂
Soran+1 yıleee yani geliyorsan benim seni çağırma amacım zaten belli yorgunum deseydin direkt gelmeseydin o zaman
Cevap sahibi+1 yılIstedigini alamamissin ama penise. dogru yurumelisin😂
Büyük derdin varmış harbiden
01 Yorumla
Soran+1 yıljdfjfdfl
Erkek mi kalmadı abla
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım