Özellikle Z kuşağı içinde sevgili veya flört olmayan, kanka veya arkadaş grubu içinden birileriyle seks yapma olayı oldukça yaygınlaştı. Buna ingilizce Frends with benefits deniyor. Türkçeye de faydalı arkadaşlar diye çevirebiliriz. Bu ilişki tarzı hakkında ne düşünüyorsunuz?
Son zamanda yaygınlaşan faydalı arkadaşlık ilişkisi (Friends with benefits) hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hocam iyilikleri için söylüyorum. Z kuşağı çağdaşlık dese de çok sapıttı. Önüne gelenle seks yapan makineler olmuşlar. Kanka, arkadaş, kuzen fark etmiyor. Duygu yok, sadakat yok, kıskanma yok. Affetsinler ama hayvanlar bile partneri için ölümüne savaşır. Ve çiftleşeceği zaman en iyiyi seçer.
Hiç duymadım. Sanırım Tinder gibi bir şey dir. İhtiyacım olmuyor. Sanal ilişkiler ve sanal seks zaman kaybı. Direk reelde tanışma benim için daha ön planda
Z kuşağı yaygınlaştı mı 😮 bu şans bir tek beni bulmuyor gerçi nerden bulacak ki bir engelli yi kim ne yapsın onlar o şansı bulabilir ama bizim de iyi yüreğimiz vardır onlar bunu bilemez biz engelliler kendi hayatımıza bakarız hayallerimizi düşünürüz 🥲
Avrupa ve abd gibi olma yolunda her konuda iyiyiz. Buda onun bir parçası. Netfilx izleyen gençlik artık bunların normal olduğunu kabulleniyor. Zaten Z kuşağı relaks. Bu işlerin buraya gelmesine de alışcaz
Eski sevgilimle ayrıldıktan sonra tekrar sevgili olmadan yapmıştım ama burada arkadaş deniliyor. Onu yapmazdım galiba yaa ama çok yakışıklıysa arkadaşımın sevgilisiyle bile yapabilirim.