Sallamıyorum Bizim Türk Kızları o kadar özgür değil, özgür hissetmiyor kendini sağlık falan çok umurunda sanki insanların sevişmesini biliyorlar çünkü ister kondomsuz ister kondomlu.
Sonuçta hastalık hep var, hastalık her yerden bulaşır.
Ben özgürlükten bahsediyorum yani cinsel olarak
Bizdekiler de o kadar özgürlük yok cinsel anlamda
Türk çünkü ayrıca Türk olduğu için bir çok konuda şey özgür olmadığı için Anal sevmemeleri vb normal
Türk kadınların çoğu Anal sevmez Ama yabancı Rus, Ukrayna vb çoğu sever çünkü onlarda bu özgürlük var ve onlar zaten baştan beri bu işin içindeler yani yabancı kızlar her türlü sevişmiş, zevki almış, her şeyi denemiş vb.. Çünkü onların gerek kültürleri, gerek zevkleri bizden farklı
Bizde ona bakarsan evlenmeden sevişmek yasak Türklere göre vb
Onlar baştan beri her türlü sevgili bulabiliyor ve sevişebiliyorlar en büyük örneği zaten Amerika özgür ülke.
Kadın Erkek diye ayırmıyorlar vb Mesela bir bar tuvaleti vb kadın -erkek diye ayırmaz erkekte kadında girer
Tanımadığı erkek kadın girer başlar sevişmeye
Ya da bazı partiler Amerika da misal bana göre seks partileri var yani biri biriyle sevişiyor paylaşıyor vb boşuna özgür demiyom
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Acı olduğu için ama genelde türk kızları sevmez
Zevk almadıkları için bence. Hatır için avı veriyorsa katlsmılmaz ki. Zevk vermeli… 😎
Türk kadınları Anal ilişki pek sevmezler..
Yabancı Rus, Ukrayna vb çoğu sever çünkü onlar için zevk meselesi ve iğrenmezler
Bizim Türk Kadınları için zevk meselesi değil, bilmem ne meselesi
Yabancı kadınlar cinsel açıdan daha özgür
Sallama en basitindrn almanyada anal yapicak kizi bulamiyolar sagligini dusundukleri icin
Sallamıyorum
Bizim Türk Kızları o kadar özgür değil, özgür hissetmiyor kendini sağlık falan çok umurunda sanki insanların sevişmesini biliyorlar çünkü ister kondomsuz ister kondomlu.
Sonuçta hastalık hep var, hastalık her yerden bulaşır.
Ben özgürlükten bahsediyorum yani cinsel olarak
Bizdekiler de o kadar özgürlük yok cinsel anlamda
Türk çünkü ayrıca Türk olduğu için bir çok konuda şey özgür olmadığı için Anal sevmemeleri vb normal
Türk kadınların çoğu Anal sevmez
Ama yabancı Rus, Ukrayna vb çoğu sever çünkü onlarda bu özgürlük var ve onlar zaten baştan beri bu işin içindeler yani yabancı kızlar her türlü sevişmiş, zevki almış, her şeyi denemiş vb.. Çünkü onların gerek kültürleri, gerek zevkleri bizden farklı
Bizde ona bakarsan evlenmeden sevişmek yasak Türklere göre vb
Onlar baştan beri her türlü sevgili bulabiliyor ve sevişebiliyorlar en büyük örneği zaten Amerika özgür ülke.
Kadın Erkek diye ayırmıyorlar vb
Mesela bir bar tuvaleti vb kadın -erkek diye ayırmaz erkekte kadında girer
Tanımadığı erkek kadın girer başlar sevişmeye
Ya da bazı partiler Amerika da misal bana göre seks partileri var yani biri biriyle sevişiyor paylaşıyor vb boşuna özgür demiyom
Bana göre
Onlarda pek namus kavramı yok
Yani özgürler
Cunku aç andaval erkekler karsidakinin bir cani oldugunu unutuo sadecee kendi zevkinin derine dustugu icin..
Çünkü hem haram hem sağlıksız hem zevk vermiyor acı veriyor hem psikolojik açıdan aşağılayıcı başka sayim mi ☺️
Yaptın mi
Çünkü sancılı bi süreç ve vajina varken neden anal saçma yani
Genelde erkeklerin hunharca davranması ile acı çektikleri için.
Çünkü çoğu hemeroidli.
İçeride yırtılma olması korkuları var.
Canları acıdığı için olabilir mi? Bizde size yapabiliriz isterseniz çok seviyorsanız!
Çünkü analdan sadece erkekler zevk alir acı duymaya gerek yok bos yere
Sevmeyenler acidigi icin sevmezler
Anüse zarar verdiği için iğrenç olduğu için
Anal seks diye bisey yoktur
Çünkü zevkli değil onlar için
Sağlıksız olduğu için ve canları acıdığı için
Zevk almadıkları için
arka deliğine bişey sokmayı denesene
erkekler neden anal ilişkiyi sevmez =
Seven kız çok var
Acıdığı için sevmezlet
Sağlıksızzzz