Gizli Üye(25-29)8 ayBen de denedim sıfır zevk değil hafif veriyor ama bi halta yaramaz boşaltmaz sonu da hüsrandır sağlık sorunu yapar. Ben çok yapmadığım için sağlık sorunu yapmadı ama huzursuz etti benim oramı
914 Yorumla
Cevap sahibi8 ay@İnatçıbirkoç hayır ya ben dild* soktum
Soran8 ayBeni de sarmadı ön gibi değil kuyu gibi girdikçe giriyor ama ön daha güzel aşamalı aşamalı sanki
Cevap sahibi8 ayÇiçeğim sonu bağırsağa yani boka çıkıyor baktığında tamam biz temiziz sorun yok ayarlar sokarız da sağlıksız bir yere çıkıyor ya gereksiz. Kadınını düşünen erkek bunu istemez
Soran8 ayEvet bunu hissettim önün gözünü deveyim tertemiz organ ya mk
Cevap sahibi8 ayZatennnnn misss gibi ohhh 😍😍😍😍😍Biz önden sokmaya devam
Soran8 ayKesinlikle öyle kanka
Cevap sahibi8 ay@1Dehliz1Zirve tabii ne demek göndermez miyiz ya sergi yapalım sana paşam
Cevap sahibi8 ay@1Dehliz1Zirve sen hadsiz ve ukala olmasan böyle bir istekte bulunmazdın di mi şimdi biz mi suçlu olduk
- 8 ay
😊 her ikimizin üslubuna bakarsanız. Sorduğunuz sorunun cevabını bulmuş olursunuz. Sadece görmek istediklerinizi görürseniz, polemik dilinde konuşup durursunuz.
Cevap sahibi8 ay@1Dehliz1Zirve kibar konuşunca elin kızının şey fotosunu istediğin gerçeğini değiştirmiyorsun. Senin gibi hadsizlerle ben böyle konuşuyorum anladığı dilden. Hadsizlik yap bir de sana kibar mı konuşayım hadsiz seni
- 8 ay
Dikkat ederseniz ben bir insanın kendi görselini istemedim. Fakat yanlış anlaşılmış olabilirim. Sizi daha fazla rahatsız etmemek adına. Özür dilerim. Canınızı sıktım ama umarım içinde bulunduğunuz dakikadan sonra benimde size iyi gelecek olan yokluğumda, akşamınız çok güzel ve keyifli geçer. Hoşçakalın.
Cevap sahibi8 ay@1Dehliz1Zirve ben benimkini istediniz sandım eğer öyle değilse yanlış anlaşılma olmuştur ve ben de özür diliyorum siz de hoşçakalın
- 8 ay
Evet , böyle bir isteğim olmadı. Rica ederim sorun değil. Hoşçakalın.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Genelde bekaret kaybetmemek ve erkek arkadaşlarını kaybetmemek için yapıyor kadınlar. Keza kadınlar analdan zevk almazlar. Bunu bir kadından isteyen erkek de kadına saygı duymuyordur. Cinsellik iki taraflı sevgi ve istek ile, her iki tarafın zevk alması gereken ve ayrıca tatmin olması gereken bir aktivitedir. O yüzden tek taraflı olan anal ilişki kadına saygısızlıktır. Sevmiyordur isteyen.
Bunun yanında penisini anala sokan erkeğin kendi bedenine de saygısı yoktur bana göre...
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bazıları eşi ya da sevgilisi mutlu olsun diye yapıyor, bazıları bakireliğim gitmesin ama adam da benden başkası ile yapmasın diye yapıyor, bazıları da acıdan zevk aldığı için bunu zevkli bularak yapıyor. Ama genel olarak o bölgede zevk noktası yok olduğunu iddaa eden erkekler önce kendilerinde denesinler sonuçta yapı aynı yapı bakalım ne kadar zevk alacaklar.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bundan gerçekten zevk alman için uzun ve çok ateşli bir ön sevişme sonrasında uzun bir vajinal seks sonrasında denersen zevk aldığını hissedersin.. yoksa acıdan başka bişey hissetmezsin yani bakireliğini korumak için anal takılanlar kesinlikle bu zevki anlayamaz ve tadına varamaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayZaten zavk vermez aksine zarar verir onu yapanlar bakireligim gitmesinn sevgilim benden ayrilmasin en azindan penis goreyim icime alayim erkekle seviseyim öpüseyim kafasinda olan kizlar yapiyor az da degiller gerci artikk a. mlarinik bile veriyorlar hamile kaldim mi diye aglayan zirlayanlar cogaldi hamile kalanlar cogaldi bebegi dusurmeye calisanlar aldiranlar cogaldi
Sonra niye felaketler bizi buluyor oluyor
03 Yorumla
Soran8 ayErkekler bunun neresinde
- 8 ay
Erkekler saf dışı kaldi artik kizlar yapiyor benim zamanimda erkekler kizlari yataga atardi simdi kizlar yataga atmiyor bulduklari yerde hallediyorlar kizlar cok büyük patlama yasadilar daha bunlar iyi gunler diyebiliriz daha felaket gunler yakinda zaten basladilar daha beterleri de var
Bu millete hersey müstehak ama olmuyor olsa da olmuyor yetmiyor bu millete iste o yuzden devam ediyorlar her pisligi yemeye ama bu milletin sonu felaket olacak bu millet uyuyor gülüyor ama uyandiklarinda o gulmeler gercek aglamalarla baslayacak işte
Soran8 ayHadi ya biz ufacıkken koca koca adamlar halleniyordu biz mi devri kötülestirir olduk ahlaksızlıkların nedeni bilinc kadın veya erkek değil.
Eşcinsel erkekler neden yapıyorsa aslında onlar da ondan yapıyor. Hem partnerini memnun etme hem de biraz mazoşist bir eylem. His var ama zevk yok diyorsun başkası için o his zevk olabilir. Çoğu kadın canının yanmasından bile zevk alıyor cinsellik sırasında
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
8 ayO işler öyle olmuyor hanfendi. Bu işi iyi bilmek, neyi ne için yaptığını, hangi duyguları beklediğiniz, sahip olma, sahip olunma, esir alınma, si. k. ilme psikolojisi ve bir çok mesele işin içine giriyor. Mesele sadece oranıza birşeylerin girip çıkması değil yani...
00 Yorumla
8 ayPis işlerle uğraşmayon yahı, he rşeyin düzgün olanını yapın yabu
71 Yorumla- 8 ay
Teyzenizi dinleyin eşek sıpaları 🤪
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kadınlar fiziksel zevk almaz. Anal amaç değil araç olursa, yani normal seks esnasında hafif baskı ile zevki artırabilir ama direkt anal odaklı cinsellik tecrübesiz erkeklerin bşvurduğu yöntemdir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
8 aybazı kadın alır zevk uygun açıdan girersen amciginada baskı yapar. işini bilenle yapmalısın yoksasana eziyet olur hazırlamasını bilmezsende pislik olur.
08 Yorumla
Soran8 ayHer şeyi de sen biliyosın be dede
- 8 ay
evet öyle
Soran8 ayBi b* bildiğin yok aslında
- 8 ay
herşeyi bilirim küçük sıçan ama sen bilemezsin. aşağıda verdiğin cevaplardan belli oluyor.
Soran8 ayHer şeyi bi sen anlıyosun zaten dhdhdbdbd
Beni görsen ağzının suyu akar dede sakin ol vermicem sana- 8 ay
yattığım kadınları sen ancak instadan seyredip imrenir taklit edersin :D sen eceriksiz abazanına g0tten verme denemelerine devam et belki bir gün başarırsınız :D
Soran8 ayO kadınlar ben değilim zaten olmakta istemem çıtı pıtı vajinası dar ve bundan zevk alan bir kadınım. Yaşlılarla da işim olmadı olmaz da
- 8 ay
tebrik ederim daramcikli kız :D
Gizli Üye(30-35)8 aySadece canimin acidigi zevk almadigim anal seks tecrubem olmustu o yuzden korkuyordum ama suanki sevgilim cok akisinda yavas yavas alistirarak yapti ve zevk aliyorum gercekten. Kendin deneyebilecegin birsey degil.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 985 cevap paylaştı.
8 aySenin cevapların neden arsız ve saldırgan? Seven sever yapan yapar. Tek doğru seninki mi? Köpek gibi saldırmadan iletişim kurmayı öğrenmelisin evvela.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ay1. Bekaretini kaybetmemek için 2. Erkeği mutlu olsun diye 3. En yaygın olanı kendini ispat ve üstünlük düşüncesi gereği. Kendilerine ne denli zarar verdiğini bilselerdi kesinlikle yapmazlardı.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
8 ayRuhen kendini hazirlamazsan normal sekste zevk vermez. Onemli olan düşüncelerde hayalinde. Eger gerçekten zevk almak icin yapsaydın asiri fazla bir zevk alabilirdin
04 Yorumla
Soran8 ayYo önden çok zevk aldım sırılsıklam olmuştu yani onunla ilgisi yok organla ilgili
- 8 ay
Hissiyat onemli, kendini hazırlamak. Organın büyük ya da küçük olması degil mesele, sen gözünde ne kadar büyüttüğün ya da küçülttügun onemli
Soran8 ayÇok edebiyat yapiyosun pratikte böyle olmuyor
- 8 ay
Edebiyatta gizli zaten her şey:) aynı düşüncede biriyle hissiyatı guzel ayarlarsan bulutların üzerinde bile uçabilirsin:) pratikte de mümkün hersey
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Zevk vermek de bir haz noktası oluyor. Bir de zamanla zevk alanlar da var. Domine edilme duygusu yaşayan kadınlar da oluyor, bu da zevk veriyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayBazen zevk alınabilir ama vajinadan aldığın kadar değil ama gene de birlikte olduğun partnerin huneridir buu
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayİlklerde pek zevki olmaz ama alıştıktan sonra zevki olmaması imkansız tabi yapan kişide bilgili işi bilen birisi olmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
8 ayKarşındaki partnerle farkeder işi bilen bir partner o kadını ordan orgazma bile yaşatır ama işi bilmeyen partner acı verir başka bişey hissetmez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 305 cevap paylaştı.
8 ayAptallıklarından...
Ahlâksızlıklarından...
Ruhsuzluklarından...
Erkeğin hegemonik davranışına müsaade etmeyin...
00 Yorumla
8 ayBen zevk veririm
Herkes tecrübeli değil ki
00 YorumlaAlanda var almayan da önemli olan kadının istemesi ve erkeğin işi bilmesi profesyonel olması 👍
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı. Kaygan girince penisi saran sıkan sulu suluuu vajina varken arkaya merak sarmak pek akıl karı değil
00 Yorumla
8 ayKadınların bazıları seviyor anal.. bazılarıda istemez tercih meselesi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 ayzevk almayan kadın az bence , zevk vermeyen erkek daha fazla
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı. Onu bile birinin yapması lazım öyle kuru kuru olmaz o iş
00 Yorumla
8 ayÇünkü o an fantezi düşünmedin ondan yapmış olmak için yaptın sanırım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. Merhaba ben kadın doğum uzmanıyım ters ilişki kadın sağlığı için çok sakıncalı bir şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayYapamamıştır. ya da kasılmışsındır. Sürekli yaparsan alırsın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayNe analı ya , öğğkk. 🙄 dar olduğu için sadece erkek zevk alıyor işte👍 iğrenç bişey..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 679 cevap paylaştı. Bekareti koruma
Karşı tarafı memnun/tatmin etme
İlk deneyim.
Vs vs00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslında keyif alan çoktur sen kendi kendine denediğinden almadin
00 Yorumla
8 ayAcıyı seven kadınlar anal yapar. Erkek zevk alır ama kadın almaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
8 ayGenelde erkeğe yaranmak için. Başka bir sebebi olamaz diye düşünüyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
8 ayHer kadın zevk almaz oradan
Birde erkeğin tecrübe ve becerisiylede alakalı oradan zevk işi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBir kadının analdan zevk alabilmesi için aynı anda partnerinizin klitoris ve vajinanızı uyararak ilişkiye girmesi gerekir sadece anal seksle zaten zrvk alamazsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayÇok zor ya ordan zevk alma işi bence herşeyden bıkıp onu öyle denemek gerek gibi saçma ben gram zevk vereceğine inanmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayKendi kendine nasıl zevk alıcan kank mesela zaten bir erkeğin teması depil mi?
09 Yorumla
Soran8 ayÖnden alıyoruz zevkliyse arkadanda alırdık
Cevap sahibi8 ayOral yaparken zevk alıyo mısun hayır ama yapıyosun öyle düşün
Bu arada illa yap demiyorum fikrimi söylüyorum
Soran8 ayÖn ile bir değil diyorum bende merakkm gitti
Cevap sahibi8 ayAma zevkli föföcöc
Soran8 ayArkadan mı veriyon kanka hayırdır dhdhdhhd
Cevap sahibi8 ayKomik mi
Soran8 ayYok estagfurullah
Cevap sahibi8 ayİki muhabbet edilmiyor senle de hıh
Soran8 ayKanka arkadan veriyor isen sen ne desen o kanka
Gizli Üye(25-29)8 ayne olursa olsun on taraf kadar olamaz mınyon bırı mısın?
10 YorumlaPartnerini sevdiği için
71 Yorumla- 8 ay
Gizli Üye(36-45)8 aySen kendin yapamazsın bebegim o durum erkekle alakalı normalde dene ve gör
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ay👄 𓂺
Alırsın aşırsın, bi arzulu el ile dokunuşa bakar00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)8 ayJendini çok iyi tanıman lazım öyle bşr zevj değil o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
8 aykendı kendıne denedın dıe ole bırını naltında denesen gorurusn zevkı
05 Yorumla
Soran8 ayNasıl bişey olduğunu anladım vajina çok daha güzel
- 8 ay
oo ayrı tabı seks =acı+zevk
Soran8 ayKendi kendime bi acı olmadı da organı hissettim ön gibi değil
- 8 ay
bırı senı yonlendırıken dene
Soran8 ayYok knk
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
8 aysevgilime vereyim ama bakire kalayım diyen türk kızından başka yapan yok.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
8 ayKendi bedenini tanıyan bilinçli ve deneyimli partnerlerin yaptığı anal hazzın zirvesidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
8 ayKadına zevk veren bir şey değil dar olduğundan erkeğe zevk veriyor düzgün yapılırsa o da
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayAlışınca zevkli, jel sürüp yapmak lazım ama
62 Yorumla
Soran8 ayÖn sevişmesiz olmaz ya tam boşalacakken denedim durdu en son önden devam ettim
Cevap sahibi8 ayAynen, iyice alistirirsa zevkli olur
- Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı.
8 ayzevk alan var ve platformda da yazıyorlar , bence yanlış yapılan haz vermiyor olabilir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 433 cevap paylaştı.
8 ayOnu kimse bilmiyor ama özenti yüzünden bence
32 Yorumla- 8 ay
@BayanRahibee34 sonu acı dolu
- 8 ay
@BayanRahibee34 sen yapmaz mısın
- Cinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı.
8 ayDar yere sığdırmanın verdiği zevk çok başka
09 Yorumla
Soran8 ayÖn de dar kanka
Arka sevmedim- 8 ay
Bi alışsan seversin
Soran8 ayDenedim gir çık bi his yok artı olarak ön hemen boşaltıyor
- 8 ay
Sevgilin erken boşalıyorsa bileme
- 8 ay
Bilemicem olacaktı
Soran8 ayEvet erken boşalıyor ama bende öyle
- 8 ay
Analdan yaparken bile mi sende erken mi boşalıyon
Soran8 ayBen bi kere anal denedim vibratör ile iuan da acıyor
Önden yapıyorum anal yalnızca meraktan bastırırken denedim bi baktım giriyor meraktan soktum yani ama sevmedim bidaha yapmayacsğım- 8 ay
Senin tercihindir vajinanın verdiği zevki vermez hiç bir zaman ama dar olduğundan çoğu erkek yapmayı istiyor
Tekniğini bile biri ile yapman lazım
05 Yorumla
Soran8 ayNe teknipi dhdbdbsb
Soran8 ayValla olmayan büyük tuvaletim dayandı kalsın analın tekniği
Soran8 ayBence de
Gizli Üye(30-35)8 ayErkeği mutlu etmek için
43 Yorumla
Cevap sahibi8 ay@FeuerLust bazen
- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayanal haz işidir her kadın sevmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Genelde bakireler yapıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayAlanda var almayanda.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
8 aypartnerim ne isterse o olur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
8 ayKim diyor kadın zevk almıyor diye
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı. Erkek mutlu olsun diye
00 Yorumla
8 ayDemekki farklıntad arıyosn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı.
8 aySicakligi hissetnedigib icin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 366 cevap paylaştı.
8 ayHaklısın zaten yasak haram
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Zevk almasa yaparmi aliyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
8 ayAnal psikolojik kadınlar için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayYapan olduğunu hiç sanmıyorum
30 Yorumla- Devamını Gör (20)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem