Nasıl anlatsam ki seks esnasında bana değer vermesin kötü kadın muamelesi göstersin istiyorum sen ruh hastasısin diyor sizcede oyle mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir keresinde, Tinder'dan biriyle tanışmıştım. Kız 1.75 falan ve vücudu tam anime karakteri gibi. Her şeyi mükemmeldi. Kız ile ilk gece ilişkiye girerken abartmıyorum evinin yatağını kırmıştık. İlişki esnasında, temas sesi geliyordu, yataktan ses geliyordu, kızın inlemesi ve alttan, üstten komşular aynı anda; Bam bam vuruyordu. Gülesimde gelmişti :D kız BDSM kaldırabiliyordu. Her seferinde rahmine kadar girmemi istiyordu. Şöyle bir örnek vereyim, sigarayı içerdi öpüşürken dumanı birbirimizin içinden çeker ve dumanı içimizde dönerdik. Boğazını sıkar, tokat atardım. Tam o an, offf derdi. Şimdi bazılarına irenç gelebilir, fakat bu benim tarzım. Ağzıma tükürüyordu devamlı. Burada anlatsam sayfalarca detay veririm de. Banlanırım falan, neyse sabah işe gitmiştim, her yerim kırmızı :D osman abim vardı kulakları çınlasın, olum ne oldu, sana mı sapladılar demişti :D yani demem o ki, bir erkeğin ruhun'da yoksa bu sertlik, sonradan eklemek imkansız.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılBu anlattığınız klasik bir cinsel uyumsuzluk sorunu aslında. Sizin istek seviyenizle eşinizin istek seviyesi uyumlu değil. Cinsel arzularınız da örtüşmüyor maalesef. Bunlar çok ciddi sorunlardır. Zira sonrasında mutlaka başka sorunların da tetikleyicisi olur. Bu noktada yapabileceğiniz en iyi şey cinsel ilişki dışında kuracağınız cinsellik konulu sağlıklı bir diyalog olacaktır. Eğer bu diyaloğu kuramıyorsanız ya da çözüm olmuyorsa mutlaka bir profesyonel desteği almanızı öneririm.
05 Yorumla- +1 yıl
Dilerseniz ben elimden geldiğince destek olurum size
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
Online terapi ile. Kullanıcı adım görünüyor. Dilerseniz ulaşbilirsiniz bana.
Soran+1 yılÇok kız düşürdün mü bu yöntemle çok bilgiliyim ama abazayımda jsgdjkh
- +1 yıl
Böyle bir amacım olduğunu düşünüyorsanız beni engelleyin lütfen.
sen mmmf hatta mmmmmmf yapmak isteyen kadınsın tıpkı po. rno videolarda ki gibi. ben açıkcası hayata böyle bakan insanların evlenip bunu yapmak istemelerini çok ciddi çelişki görüyorum. yani camide hardsex yapma isteği gibi bir şey. ama insanlar bunu yaıyor hem kariyer-hem çocuk mantalitesi gibi.. ciddi bir çelişki var bana göre.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
61Cevap
+1 yılBazı erkekler de böyle olmasını istiyor eşinin ben mesela 🤣
12 Yorumla
Soran+1 yıl😂
- +1 yıl
İşte dediğim gibi bir kısmı yani bazıları cinsellikte acımadan hunharca muamele etmek istiyor eşine karşı aslında bir yandan ben de öyleyim ama onun canı acır üzülür kırılır diye vazgeçiyorum yani vazgeçiyordum... Bundan sonra acımam sert plurum döve döve yaparım diyorum ama işte içimde var o yani sevdiğim değer verdiğim kişiye yapabileceğimi sanmıyorum yine onu da başımın üstünde tutarım ❤🤣🤣
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişki tipini konuşmak gerekir bazı kadınlar soft ister fazla zorlayanlar göz yaşı döküyor o yüzden çok sertteyspmak istemiyoruz onu söyleyenlere geregide yapılmalı neticede onun isteğine cevap vermek gerekir
00 YorumlaNe gibi şeyler ya da kelimeler istiyorsun mesela. Sonuçta seks her türlü fantezi olur yani eşin anlamalı bunu
01 Yorumla
Soran+1 yılŞiddet (aşırıya kaçmadan) ve aklına gelebilecek her türlü aşağılayıcı kelimeler ahhh
+1 yılGururun yatağa geçene kadar olmamalı. Erkek kadınını ezmeye alışmamalı. Yeri gelince sert olabilir ama kabalaşmadan.
10 Yorumla
+1 yılhard ıstıyorsun ama kocan soft yapıyor buda senı mutlu etmıyor degılmı?
20 Yorumlaİsteyen var fakat sevdiğine de kıymak istemez insan. Sonuçta cinayet ile cinsellik arasındaki 2 fark zevk ve rızadır.
00 Yorumla
+1 yılŞehvetli bi sexk istemende sorun yok her kadinda olmaz bu bence eşin sana ayak uydurmali diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılSs kanununa göre birinci s de insan olarak seveceksin ikinci s düşman gibi yapacaksın bunu bilir bunu söylerim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAcımaması derken? seks bu, kocan sadece penisini sokacak, sen bıçak sokmasını mı istiyosun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAşağılayıcı olmaktan bahsetmiştim?
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılkendisi yapamayacağı için seni suçluyor bence. eşim de hayatta bunu istemez. hep yavaş istiyor. ben de senin gibi kadın olmasını istiyorum onun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır kadınların bir çoğu sertlik sever bazıları da belli etmez sende bi sorun yok esinde sorun var
00 Yorumla
+1 yılRuh hastalığımı bilmem ama bi fantezi buda. Sertliği seven her erkeğinde hoşuna gider.
03 Yorumla
Soran+1 yılOnunda hoşuna gidiyor ama sen benim karımsın nasıl bacım muamelesi yaparım diyor
Soran+1 yılBacım ne ya ruspu jshdf
- +1 yıl
Haklı aslında ama zamanla aşar bunu
Hard seks seviyorsun normal bu çok az kadın ister bu istediklerini
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Yaaa seks de nezik olunmaz yavaş olunmaz sert sert hayvan gibi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılSert sevişmeden zevk alıyorsun demek ki, çoğu kadın öyle.
00 Yorumla
+1 yılEşiniz le. konustunuz. mu bunu tepkisi ne oldu
00 Yorumla
+1 yılBu doğal zevklerimiz benziyor her insanın bunu anlamasını bekleme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence normal yani eşimle biz olmadıgımız insanlar oluyorz seks yaparken sınırları kaldırıyoruz ama bitince tabi normale dönüyoruz :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo gayet normal bende öyle yapmak isterdim insanlar bazen merak ettikleri role girmek isterler bende mesela p**venk rolüne girmek isterdim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİtaatkarsin ve bdsm ye ilgi duyuyorsun sanırım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen itaat etmek hoşuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılBende switch sayılırım. Ama itaatkarlık hoşuma gidiyor. Bir kadının bana pegging yapmasını isterim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gayet normal. Seks esnasında sınır olmaz. Eşim ve bende böyleyiz. Acıma olmaz iş bitene kadar
00 Yorumla
+1 yılBence alakası yok ama sert ilişki olayı farklı sen hayvan gibi becersin istiyorsun nazik olması senin hoşuna gitmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
Yine yanlış ellerde bi hatun😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bütün kadınlar istiyor ama çoğu sizin gibi dile getiremiyor.
00 Yorumla
+1 yılKaliteli bir seks kadinin istediği gibi olmalı
00 Yorumla
+1 yılNikahlı eşine kırbaç mı vursun yani olması gerekeni yapıyor zaten
00 YorumlaÇoğu kadın bunu istiyor. Sebebini bilmiyorum öğrenirsen bana da söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle katılıyorum size seks dediğin sert olmalı. Kadın dışarda efendi yatakta kocasının urspusu olur
00 Yorumla
+1 yılpeki ılk deneyımınmı esın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet o benim ilk aşkım ilk sevgilimdi
- +1 yıl
pekı sert olma ıstegın nereden gelıyor tatmadıgın ıcın
Soran+1 yılEşimde sertlik seviyor küfür etmiyor mesela şiddette yok sadece boğazımı sıkıyor o da benim istememle
+1 yılYoo gayet normal küfür falan istiyorsun demi
10 YorumlaÖyle diyorsunuz sert olunca da ağlıyorsunuz
00 Yorumla
+1 yılYok zevkli bir fantezi ama herkes sevmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılNormal sert istiyorsun hard istiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBi nevi o... pu muamelesi istiyon
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hard seviyorsun demekki
00 Yorumla
+1 yılne demesini istiyorsun mesela fhşm mi
00 Yorumla
+1 yılSen kirbac ve daha fazlasini istiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılZevk alıyorsan sorun yok
00 Yorumla Zevk bu... Eleştirmek kimin haddine?
00 Yorumla
+1 yılHayir değil bence çok eğlenceli hatta
00 YorumlaBen yaparım adamı rahat bırak 😛
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence cok normalll hard seviyosum
00 Yorumla
+1 yılHaklı olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Sert yapmıyor mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 673 cevap paylaştı.
+1 yılseks soft olur mu ya
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılEniştemiz haklı hocam nasıl kıysın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılnormalsin knka hard seviyorsan
00 Yorumla
+1 yılBence sana kirpac lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. aslında gayet güzel fantezi
00 YorumlaÇok üzüldüm link varmıydı?
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 YorumlaOlması gereken bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sert istiyorsun yani
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
+1 yılneler ıstıosun sertlık olarak
00 Yorumla
+1 yılHard seviyorsun
00 Yorumla
+1 yılNe gibi
02 Yorumla
+1 yılNormal Bi durum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılkapçıla necati :D
00 Yorumla
+1 yılSelam ne zmndr boylesn
00 Yorumla
+1 yılBulabilecek misin peki
00 Yorumla- Devamını Gör (5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri