Sürekli sakalım batıyo mu burası acıyo mu acıyosa bırakayım gibi şeyler söylüyor. Çok yumuşak davranıyor zaten dokunmaya kıyamıyor bildiğiniz. Belki bu çok güzel bişey ama ben bu şekilde hiç zevk falan alamıyorum. Sakalı batmasın diye uğraşıyor dudağını bile hissetmiyorum. Söylüyorum da acırsa acısın falan diye ama sana kıyamıyorum diyor. 24 yaşındayım ben o da 29 yaşında. Yani daha genciz de 1 yıldır evliyiz bu hep böyle mi devam eder
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 884 cevap paylaştı. Eniştenin senden önce pek macerası olmamıştır☺️ eskiden bende öyleydim ama zamanla kadınların yatakta aşırı sertlikten ve argo konuşmalardan tahrik olduğunu öğrendimöğrendim
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir 4 kişiyle birlikte olmuş benim bildiğim. Geçenlerde kendimi tutamayıp sormuştum onlara da mı böyle davranıyodun diye, onlara hayvan gibi davranıyodum, ne hissettikleri umrumda değildi işimi bitirip gidiyodum demişti. Sanırım onlara kötü davrandığını sanıyor bunları bilmiyor 😄
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBilmediği bir şey varki eşi sert istiyor ve başka birisi gelir ise sana asla acımaz. Eşimde buna benzer şeyler yapıyor bana, bunu yapmazsana acaba kimler kimler beni aklından geçiriyor diyor
02 Yorumla
Soran+1 yılGurur kırmak olmaz mı bu da
Cevap sahibi+1 yılBir süre sonra buda bir fantezi gibi geliyor çiftlere. Evlwnmwden önce bir ilişkiniz oldumu? Eşinizle koyasladığınız oluyormu.. sonrada iç sesinize sus sus diyormusunuz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
26Cevap
bence sen tatmind eolamıyorsundur orgazmı yaşayamadan bitiyordur ilişkin yazık bence yaa videolar felan seyredin biraz ya da bir konu komşuyu bahane et öyle anlat olayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu yönetmek tamamen senin eline erkegi ateşlendirip harekete geçirebilirsin sert seviyorum yatakta sert istiyorum seni demelisin kulagına onu tahrik edici şeyler söylemelisin :) sonucu gör teşekkür edersin
00 YorumlaDemekki seni çok seviyor ondan dolayı öyle yapıyor
Tavsiyem sert bir tokat yapıştır bak nasıl kendine geliyor 😄
00 Yorumla
+1 yılKeşke iliskide sert davransa dimi normalde de böyle olsun 😃
02 Yorumla
Soran+1 yılNormalde de kıyamıyor zaten de evet ilişki yaşarken böyle olmasını istemiyorum
- +1 yıl
İliskide soft olmak zevk vermiyor tabiki incilmeden sert olmasi senin daha cok zevk almani sağlar
Yani orası romantik bir ortam olarak görülmemeli bence
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen bence de
eşinin değerini bil muazzam karakterde bir eşin var emin ol.
06 Yorumla
Soran+1 yılOnun farkındayım zaten de ne bileyim. Bu şekilde tatmin olamıyorum hiç
Soran+1 yılİhtimal dahilinde, belki de kıymetini bilmiyorumdur gerçekten
Soran+1 yılAbartma be
+1 yılHic bisey simdi oldugu gibi devam etmiyecek , anin tadini cikart
00 Yorumla
+1 yılProblem. Konuşun, ben sert seviyorum acıma bana, vur duvara duvara de anlat, çekinme.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senin onu uyarman gerekiyor
Ona acımadığını aksine böyle daha çok sevdiğini anlst
Taktik ver hatta00 Yorumla
+1 yılsize hak verdim bu şekilde ne zevk alınır ki?
00 YorumlaEvet böyle devam edebilir kişiliğiyle alakalı sert yapacak biri lazım sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeli mi o yalarken tadını alınca nasıl frenliyor kendini. Bende kıyamam ama soft harda geçince acımam. Joplama bile joplarım yüzünü
05 Yorumla
Soran+1 yılBeni insanüstü bir varlık olarak görüyor sanırım😄
Cevap sahibi+1 yılHeleki sen diyomuşsun rahat ol devam et 😃 O şekil zevk alamazsın ki. Tamam sorftla başlayabilir de o tadı alınca üzerinde hakimiyet kurmak istemeli 😃 Seni bağırta mıyor mu. Demene göre çok inletemiyor bile. Hep onlarla meşgulsrniz oooo😃
Soran+1 yılBen boşalana kadar devam ediyor da ettiğini sanıyor ben sıkılınca taklit yapıyorum 2 3 kez, sonra ben tamam diyene kadar devam ediyor işte. İnliyorum arada belki gaza gelir diye yok ben bile kendi sesimle tahrik oluyorum o kendini nasıl tutabiliyor anlamıyorum
Cevap sahibi+1 yılEşler arasında uyumsuzluk kötü. Bence kadınların çoğu yatakta genelde erkek hakim olsun kadını zorlasın ister. Doğa gereği de öyledir. Kadının tadını o zevkini aldı mı duramamalı erkek. Acıyacağı varsa da kendini kaybedip pozisyondan pozisyona alıp köklemeli. Canını yakmalı. Sen cidden doymuyosun. Güzel yapsa aklın çıkar yerinden
Cevap sahibi+1 yılÖzellikle çalışıyosan yatakta tatmin olamadığını sakın dışa vurma belli etme hissettirme 😃Bizde var öyle. En son adamdanda soğumuş. Severek evlenmiş ama tatmin olamıyor artık. Cidden yanıyo belli ediyo ister istemez. Anlaşılıyor 😃
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. çıtayı sen yükselteceksin ozaman. daha sert yap diyebilirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıkça söyle bırak acısın de benim canım acıyınca zevk alıyorum de canımı acıt de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok. 1 seneye kalmaz adamın içerisindeki canavar ortaya çıkar, dert etme sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Umarım bu şekilde devam etmez.. bırak kafandakileri çıkar aklından bu düşünce ile oda zevk alamaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. ya senin açıkça konuşman lazım böyle de zevk alınmaz ki
00 Yorumla
+1 yılOyle is mi olur. Seks dediğin sert olur. Kelepceli olur. Hakimiyetli olur. Inleterek olur
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar da abartmaya gerek yok bence ya
- +1 yıl
Sen sert seksin fantazili seksin zevkimi bilmiyorsun o yüzden.
+1 yılsert olmasını iste iyice azdır
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlur mu öyle şey sen İsir onun dudağını bırak acısın ben öyle zevk alıyorum de biraz sert yap de açılir
00 Yorumlasen iste ben kıyarım ;)
00 YorumlaOhoo hadi be enişte yüklen biraz tempo yap
00 YorumlaSert olmasi gerek bu kadar incelik sacma ya
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla normale döner
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSert ilişki en iyisi buna anlatmalısın
00 Yorumla
+1 yılOnu yönlendirmelisiniz
00 Yorumla
+1 yılNe yönden
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım ya ne ne yönden
- +1 yıl
tamam
+1 yılNasıl istediğini söyle... Öyle yapsın 😉
00 YorumlaÇok mu nazlısın..
02 Yorumla