Eşimin hep kalçaya bi düşkünlüğü vardı sevgiliyken de seni hep oradan yapıcam derdi ben de asla derdim. Evlendik ısrar ediyor ben istemiyorum hem günah hem riskli yani korkuyorum asla yapmam ama korkuyorum eşim yapan biriyle yatar diye. Anal hariç sınırımız yok sekste her şeyi yapıyoruz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 687 cevap paylaştı.
+1 yılAldatsın. Bu yüzden aldatan insan adam değildir zaten. Seni istemediğin bir ilişkiye sürüklemesi hem doğru değil hem de çok günah. Bunu yapmak zorunda değilsin. Aldatacaksa aldatsın bırak. Bunu eşine yapmak isteyen adamın ne kendine ne de eşine saygısı yoktur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu konuda sana net konuşucam eğer bu onda bir tabuysa çok istiyorsa çok yüksek ihtimal birini bulup bunu yaşayacak. Ama sırf bu yüzden yaparsa da takılma bırak yapsın çünkü sen yapmıyorsun o da bunu bir şekilde yapacak. Eğer sen yapmamaya kesin kararliysan bu konuda bırak başkası ile yapsın. Senin yapmama sebebin nedir dini mi?
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
23Cevap
+1 yılYa erkek dar bir yerden girdiği için hayvanlaşması bu arada kadının sırf acı çektiği bir şey bu yapma sen oda bundan aldatmaz ya
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnal düşkünlüğü varsa, düşünmese bile eline firsat geçerse değerlendirir.
götçülük başka bir şey ya ama sen de kirma adamı en azından bir kerelik denemeye çalış :)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞöyle yap Önce sen bir takma penis al önce sen kocanı bir an al becer Böylece bu zevki almış olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞart değil ya anal olmasada olur hiçbir erkek bunun İçin aldatmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı benim eşim benimkide oral yapamıyor sonra aldatma sakın eee yap ozaman
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl1 kere denettir ama söz verdir ztn oda beğenmez bence analı ben beğenmemiştim
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende yaparım ama diye imkansız bir şart koy
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen yapsan dahi yapar bir insan kafasına koymuşsa, doğru yoldasın sakın taviz verme..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyapsan da aldatir aldatacaksa. her gece yaparken onu mu istiyor once?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin anal sevdası ne olck böyle kendi zevki için günaha sokacaklar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılenişte aynı ben bende çok yapmak istiyorum :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı.
+1 yılver bir kere kurtul merakını gidersin ya yazık :)
00 Yorumla
+1 yılAnal seks herkesin isteyeceği bir şey değil. Eşin sana saygı duymak zorunda.
00 YorumlaAynı sorun bizde de var
10 YorumlaIsrar ederse evliliğinizi gözden geçirin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Sen normal olarak tatmın et aldatmaz
00 Yorumla
+1 yılNe hırbo adamlar varya.
00 Yorumla
+1 yılAnal istemeden yapma başkasıyla deneyebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonden zevk mi almiyo cok mu genisledj
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır dar zevk alıyor ama onu da denemek istiyor
Cevap sahibi+1 yılpopon guzelse arka daha cok istek olusturuyor. asli da o istek herkeste var
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence onu da yapmalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnal için aldatacaksa kalıbına tüküreyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf cinsellik için aldatacağını sanmıyorum
00 Yorumla
+1 yılAldatır sa boşan
00 Yorumla
+1 yılYapmaması lazım.
00 Yorumla
+1 yılEn azından bir kere dene o kadar istiyorsa
00 Yorumla