Cinsel Yaşam Sevgilim benimle seks yapmak istemiyor, ne yapmalıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Evlenmeden olmaz diyor sizce onunla nasıl olabilirim Sevgilim benimle seks yapmak istemiyor, ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Bence ayrılın 1 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Sadece sevişelim tam ilişki ben de pek istemem zaten de. Daha da yapmazsa başka yapabileceği kadın ayarla minnettar kaldığından yanaşır. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu gece denicem Yorumla adrenalin64 +1 yıl Haberdar et merak ederim. Yorumla
visualsutdio Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl adamı günaha sokamazsın gerçekten seviyorsan ve istiyorsan önce nikahla mühürler garantilersin 1 0 Yorumla
LifeisOneDay Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı. baştan çıkartacak bir çok yol var seksi konuşmalar biraz alkol biraz çekici iç giyim gibi gibi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alkol içmiyor Yorumla LifeisOneDay +1 yıl o içmesin sen içebilirsin ya da o geceye özel ufak bir istisna Yorumla
araz60 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl yani normal bir durum degil belkide seni istemiyordur 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Seni istiyorum diyor ama illa nikah olması mi gerekiyor Yorumla Bakaryerci +1 yıl Kendine gğvenimi yok acaba, belki erken boşalma sorunu vardır Yorumla araz60 +1 yıl sen hazirmisin buna peki gercekten yoksa cocuga yikilmayami calisiyorsun xd Yorumla Soran +1 yıl Hayır onu sevdiğim için istiyorum Yorumla araz60 +1 yıl bakiremisin? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla araz60 +1 yıl belkide korkuyordur kizligini bozmaktan Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Nasıl istemiyor en azından sevişelim tam birleşme olmasın de 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin gibi hanım her erkeğin başına adamı bu işlere alıştır 0 0 Yorumla
gezer16 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bekaretini vermeye hazırmısın... hazırsan bunu ona söyle... 0 0 Yorumla
efeecannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Sen daha olmadın mı? Bir ay önce de aynı soru vardı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yahu senin demen gerekenino diyor sana boylr bir erkek bulmussun neyi sorguluyosun zamaninin gelmesininbelle iste adam saan deger veriyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sonra ayrıldığnızda da buraya şey yazarsın ben bir hata yaptım erkeklere bekarete önem veriyor mu 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Seksi iç çamaşırları giyio karşısına geçip otursan kucağına sence dayanabilir mi? 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tepki vermez mi? Yorumla
Umutbilgili Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 68% +1 yıl Başkasıyla yap sende , hak etmiş canım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Nikâh olmdan olmaz diyor Yorumla Umutbilgili +1 yıl İşte diyorum ya başka biriyle yap, ruhu duymaz Yorumla Soran +1 yıl Olmaz ben onu istiyorum başkasını değil Yorumla Umutbilgili +1 yıl Sen bilirsin, onun evlendikten sonra da iyi seks yapacaginin garantisi yok ama o kadar isteksiz adamin sertliginden nolur Yorumla
open-minded22 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı. Gayet pasif biri 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır nikah olmadan olmaz diyor Yorumla open-minded22 +1 yıl Şapşal ya Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. O nasil bir erkekmiski seks istemiyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl İlla nikah diyor Yorumla more000 +1 yıl İlk kez öyle bir erkek duydum. 😀 Sen seks istiyorsan o da illa nikah diyorsa sende evlen bari ne diyeyim. ya da o nikahi beklesin sen baskasiyla bi deneyim yasa bari Yorumla
CptSimonRiley Takip Et Xper 1 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Dindarsa saygı duymalısın. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Dindar birisi evet Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Evlenmeden ilişkiye girmeni önermiyorum. Yorumla Soran +1 yıl Bende onunla evlenmek istiyorum ama bende dayanamıyorum artık Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Senle ilişkiye girerse hayatı boyunca pişman olacak zina yaptığı için ona bu kötülüğü yapma. Ayrıca cinsel dürtüleri kontrol altına al. Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Pul koleksiyonumu göstercem de Evine çağır 0 0 Yorumla
Bakaryerci Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Daha önce yaptınız mı 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Zorla öpüyorum zaten ne yapması Yorumla Bakaryerci +1 yıl Kalkıyomu pekş Yorumla Soran +1 yıl Denizde gördüm kalkmış baya 👀 Yorumla Bakaryerci +1 yıl Nasıl gördün Yorumla Bakaryerci +1 yıl 👀👀 Yorumla Soran +1 yıl Denizden çıkıyordu galiba denizin altında kalkmış Yorumla Bakaryerci +1 yıl Analdn mı istiyon Yorumla Bakaryerci +1 yıl Sordm ne kızıyon Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evlenerek 0 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlenin bi an önce 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Bence ayrılın
Sadece sevişelim tam ilişki ben de pek istemem zaten de. Daha da yapmazsa başka yapabileceği kadın ayarla minnettar kaldığından yanaşır.
Bu gece denicem
Haberdar et merak ederim.
adamı günaha sokamazsın gerçekten seviyorsan ve istiyorsan önce nikahla mühürler garantilersin
baştan çıkartacak bir çok yol var seksi konuşmalar biraz alkol biraz çekici iç giyim gibi gibi
Alkol içmiyor
o içmesin sen içebilirsin ya da o geceye özel ufak bir istisna
yani normal bir durum degil belkide seni istemiyordur
Seni istiyorum diyor ama illa nikah olması mi gerekiyor
Kendine gğvenimi yok acaba, belki erken boşalma sorunu vardır
sen hazirmisin buna peki gercekten yoksa cocuga yikilmayami calisiyorsun xd
Hayır onu sevdiğim için istiyorum
bakiremisin?
Evet
belkide korkuyordur kizligini bozmaktan
Nasıl istemiyor en azından sevişelim tam birleşme olmasın de
Senin gibi hanım her erkeğin başına adamı bu işlere alıştır
bekaretini vermeye hazırmısın... hazırsan bunu ona söyle...
Sen daha olmadın mı? Bir ay önce de aynı soru vardı
Yahu senin demen gerekenino diyor sana boylr bir erkek bulmussun neyi sorguluyosun zamaninin gelmesininbelle iste adam saan deger veriyor
Sonra ayrıldığnızda da buraya şey yazarsın ben bir hata yaptım erkeklere bekarete önem veriyor mu
Seksi iç çamaşırları giyio karşısına geçip otursan kucağına sence dayanabilir mi?
Tepki vermez mi?
Başkasıyla yap sende , hak etmiş canım
Nikâh olmdan olmaz diyor
İşte diyorum ya başka biriyle yap, ruhu duymaz
Olmaz ben onu istiyorum başkasını değil
Sen bilirsin, onun evlendikten sonra da iyi seks yapacaginin garantisi yok ama o kadar isteksiz adamin sertliginden nolur
Gayet pasif biri
Hayır nikah olmadan olmaz diyor
Şapşal ya
O nasil bir erkekmiski seks istemiyor
İlla nikah diyor
İlk kez öyle bir erkek duydum. 😀 Sen seks istiyorsan o da illa nikah diyorsa sende evlen bari ne diyeyim. ya da o nikahi beklesin sen baskasiyla bi deneyim yasa bari
Dindarsa saygı duymalısın.
Dindar birisi evet
Evlenmeden ilişkiye girmeni önermiyorum.
Bende onunla evlenmek istiyorum ama bende dayanamıyorum artık
Senle ilişkiye girerse hayatı boyunca pişman olacak zina yaptığı için ona bu kötülüğü yapma. Ayrıca cinsel dürtüleri kontrol altına al.
E daha ne olucakti
Pul koleksiyonumu göstercem de Evine çağır
Paralel evren
Bana denk gelmez ki senin gibisi 😏
Olmak istemiyorsa zorlama
olma :) acelene ne oldu :)
Daha önce yaptınız mı
Zorla öpüyorum zaten ne yapması
Kalkıyomu pekş
Denizde gördüm kalkmış baya 👀
Nasıl gördün
👀👀