Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hiç olmadım şimdiye kadar. Bundan sonra da beni aşık edecek kadar etkileyen biri olabilir mi bilmiyorum. Büyük konuşmamak lazım değil mi… Keyifli geceler. 😎🌸🍃
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeksting değilde başka sesli bir uygulamada konuştuğum birisine aşık oldum 3 ay sesli konuştuk sonra vatsaptan konuştuk vss aşk bu ne zaman kapını çalacağı belli olmaz ki olabilirsin tabiki
227 Yorumla- +1 yıl
@Hadiiyani evet gülüm 3 ay sesli konuşmuştuk uygulamada sonra watsapta sesli de konuştuk görüntülüde hayatımda tanıdığım en güzel en dürüst adamdı birbirimizi hiç görmeden aşık olmustujk ama sonra hayat şartları yüzünden ayrılmak zorunda kaldık ama herzaman arkasından dua ettiğim birisidir 2 yıl oldu biteli zaten sanal alemde iyi birisine denk gelmek biraz şans işi aslında binde bir denk gelir öyle herkeze guvenemezsin , ondan sonra zaten sanalda kimseyle duygusal bağ kurmamaya çalıştım çünkü onu gerçekten cok sevdim ve sevildiğimi hissettim onu unutmam 1.5 yılımı aldı hayatımda çok güzel bir anı olarak kaldı
- +1 yıl
Oyle bi uygulama mi var
- +1 yıl
@kardanadam28 evet gülüm var hatta çok eski bir uygulamadır " Blınd sesli uygulama " anonim bir uygulamadır
- +1 yıl
Adi blind mi
- +1 yıl
@kardanadam28 evett
- +1 yıl
Simdi var mi biri
- +1 yıl
@kardanadam28 hayır yok anlattığım şey 2 yıl önceydi oda bitti zaten
- +1 yıl
Simdi napiyosun
- +1 yıl
@kardanadam28 hangi konuda anlamadım
- +1 yıl
Konuştuğun biri var mi
- +1 yıl
@G-Ü-V-E-N zaten garip olan o biliyirmusun ben sanalda yaşanan aşklara cinsel ilişkiye herzaman karşı olan biriydim hep büyük konuşudum ben öyle yapmam etmem vss uygulamada sürekli bunu söylerdim sonra sen gel binlerce insanın arasından gittim birisine gönlümü kaptırdım aynı memletliydik tesaduf denk gelmişti hemşerim diye ekledim normal arkadaş olarak konuşurken bu konuşma önce dostluğa sonra karşılıklı aşka dönüştü ama hayatımda tanıdığım en güzel insandı oyuzden büyük konusmamsk lazımmış insanın başına her şey gelebiliyormuş ben sanal alemde olsa dürüstlüğün ne kadar önemli olduğunu orada anladım işte en başından beri dürüst oldum oda aynı sekilde oyuzden birbirine çok güvendik ve sevdik çok saygılı seviyeli bir aşka dönüştü arkadaşlığımız güzel bir anı olarak kaldı geldi geçti zaten öyle işte 🤗
- +1 yıl
@kardanadam28 özel olarak kimse yok ama konuştuğumuz sohbet ettiğimiz bayan erkek yüzlerce insan var ve çok güzel dostluklara samimiyetlere imza attığımı düşünüyorum çünkü benim hiç kimseye saygısızlığım da olnaz zararım da olmaz
- +1 yıl
Profildeki sen misin merak ediyorum
- +1 yıl
@kardanadam28 evet gülüm benim niye nolduki
- +1 yıl
Çok sıcak bi bakışın var da
- +1 yıl
Gülüm görüntülü konuşma derken buz normal konuşuyorduk uygunsuz bir şey yapmıyorduk ama sana tavsiyem görüntülü seksting yapicaksan asla yüzünü gösterme bu devir birine guvenebilmek için fazla acımasız sadece kadının başına böyle bir şey gelir dene çünkü erkeğinde başına gekebiliyor benim uygulamada çok sevdiğim bir arkadaşım vardı bir bayanla tanışmış görüntülü birşeyler yaşamışlar sonra kadın bunu tehdit etmeye şantaj yapmaya başlamış hatta ne yapmış biliyormusun bunun görüntüdeki yüzümü engelli bir kızın karşısına montaj yapıyor ve buna atıyor istediğim parayı yollamazsan bu videoyu internete atarım diye çocuk okadar kotkmuski yana yakıla beni aradı böyle böyle oldu diye kadın bana şantaj yapıyor diye benim görüntümu montajlamus ve ben engelli bir kızla seksting yapıyor gibi gözüküyorum benim ailem var işim gücüm var ailem beni bu şekilde görürse kahrolur demişti sonra bende ona akıl verdim sakin korkma korktigunu da belli etme korktuğunu belli edersen daha çok üstüne gelir dedim ve istediği parayı da sakin yollama çünkü sonu gelmez sürekli ister dedim hemen savcılığa o görüntüyü kadınını yazdıklarını getir ve suç duyurusunda bulun yazdığın suç duyurudu belgesini de kadına at ondan değil o senden korksun dedim sonra hemen dediğimi yaptı kadına dilekçeyi de atmış sonra kadın napmis biliyormusun bunu hemen engellemiş ve hiç bir sıkıntı da yaşamadı coj şükür çocuk nasıl sevimiyordu iyi ki seni dinlemişim ben korktum parayi gönderecektirm yoksa diye bana ne kadar dua etmişti çocuğun zoruna giden şey ben engelli bir kızla bunlari yaoacâk kadar karaktersiz bir insan değilim ama vidyoda yapıyor gibi montaj yapılmış demişti sonra çok şükür ne arayan olmuş ne soran olmuş... demem oki böyle şeylere dikkat edin sadece erkeğin değil kadının da çok kötüsü olsbiliyor herkeze güvenmeyin çünkü herkezle her şey olmaz
- +1 yıl
@kardanadam28 teşekkür ederim 🙏 sen güzel bakmışsın güzel görmüşsün
- +1 yıl
@G-Ü-V-E-N yok gülüm biliyorum sıkıntı yok zaten o yazıyı da @Hadiiyani arkadaşım sormuştu görüntülü konuşmak güvenli mi diye o bilgilensin diye yazmistim ama önüne etiket yapmayı unutmuşum
- +1 yıl
@Hadiiyani güzel yurdumun güzel insanı görüntülü konuşmak tehlikeli mi diye sormuştun sana bir erkek arkadaşin başına gelen bir olaydan örnek vererek açıklama yaptım okursan sorunun cevabını da almış olursun 🙋
- +1 yıl
@Hadiiyani rica ederim gülüm ne demek böyle görüntülü seksting vss gibi olaylara giricekseniz dikkatli olmanızda fayda var çünkü biraz sıkıntı bu işler ama görüntülü normal bir konuşma yapicaksan onda hiç bir sıkıntı yaşamazsın merak etme
- +1 yıl
@Hadiiyani 🙋🙋🙋
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. belli olmaz.. olabilirde... aslında bu kişiyle herşeyi konuştuğun için rahat oluyorsun... içindeki hernseyi rahatlıkla söyleyebiliyorsun... böyle bir avantajı var... bu avantaj seni ona bağlıyor...
03 Yorumla- +1 yıl
Aslında düşününce gerçek ilişki bu! Herşeyini paylaşabilmek, kendin olabilmek, kabul etmek ve kabul görmek! Ama insanlar sanırım genelde kullan at metodunda ilerleyip sonrasında banal, basit biriyle mutsuzluğu tercih ediyor, sırf vajinal değil de çaktırmadan anal verdiğinin farkında olmayarak! Hani şu eğlenilecek ve evlenilecek konusu! Aslında herkes eğlenebildiğiyle evlense ya da çift olsa…Mutlu olur!
Soran+1 yıl@gezer16 sana katılıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Sextingde duygu olmaz ancak yazisarak keyifli güzel sohbetle bosalirsin resim istersen resimle falanda renk katmak mümkün olabilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılAşık olmayı bırak işi bittimi, sırra kadem basıyor.
3 4 kişi denk geldi.
Artık utandimi hesabinida kapatıp gidiyor00 Yorumla
+1 yılYok ya zor ama sevebilirim tabiki zamanla muhabbetimizde olursa
Bunun olabileceği bir kaç kişi olmustu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir oldum ama ne oldu kıymet verdik yarıda kaldım
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir kızdan hayır mı gelir? İşini gören basit bir kız. Hepsi bu
05 Yorumla
Soran+1 yılSen yapmadın mı
- +1 yıl
Yaptım da öyle bir kıza aşık olmam onu diyorum. Keza kızda aşık olmamalı
- +1 yıl
Neymiş sor
- +1 yıl
Okey
- +1 yıl
?
Gizli Üye(36-45)+1 yılfiziği güzelse arzularda aynı noktadaysa neden aşkı zevke dönüştürmesinler ki
00 Yorumla
+1 yılHayır cinsel sadece hoşuma gittiyse gitmistir sadece
02 Yorumla
Soran+1 yılNedwn
- +1 yıl
Nasıl. neden neyini sevicem fındığının krokisinimi çizip aşık oldum diyeceğim p*rno sitelerinde gördüğüm. herkese aşık olsak ohoooo 🤣
Gizli Üye(30-35)+1 yılişimi görene kadar herşeye okeyim :) kabulum
81 Yorumla
+1 yılOlunur olduğunu yaşadım ama biz olmazdık üzülerek ayrıldık çokta iyi bir kizdi
00 YorumlaHiç sexting yaptın önce onu sor
02 Yorumla
Soran+1 yılYaptın mı
Hayır. Sonuçta görmediğim biri
00 Yorumla
+1 yılOlabilir valla😅😅😂😂
00 Yorumla
+1 yılBir kere ölmüştü sonra geri soğudum 😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılOlmadı diyen yalan söyler
00 Yorumla
+1 yılOlmadı hiç
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılAşk böyle bir şey değil arkadaşlar
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılAşk değil de başka şeyler olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOldu ama o ilerletmedi
014 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Cevap sahibi+1 yılYani ben yakınlaştım o kaçtı
Soran+1 yılİlginçmiş
Cevap sahibi+1 yılDuygu istemiyormuş işimizi görelim dedi
Soran+1 yılNasıl anladın
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım direk açıldım
Soran+1 yılNe diye
Cevap sahibi+1 yılBen senden çok hoşlandım dedim oda duygu istemiyorum işimizi görelim dedi
Soran+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılÖyle oldu işte sen neden sordun
Soran+1 yılBana da aynısı oldu
Cevap sahibi+1 yılSen mi kabul etmedin
Cevap sahibi+1 yılEvet dinliyorum
Cevap sahibi+1 yılNereye gittin
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlacaktım bıraktım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
+1 yılOlan vardır
01 Yorumla
Soran+1 yılSen
- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Aşık olduk uzun süre konuştuk sonra bitti
+1 yılÇok saçma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBana oldu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Yaşamak lazim
00 Yorumla
+1 yılNasıl yapılıyor
01 Yorumla- +1 yıl
Olur
Istemsizce olabilir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOldu
00 Yorumla Olmam ama ilgimi çeker
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılolmam sonucta bunu tek benle yapmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlunmaz be
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılYani bi erkek ereksiyon olurken kendiliğinden çıkıp başka bir ruh haline bürünüyor, başka kafa , başka düşünce vs.
Cevap sahibi+1 yılAnlık zevk için aşık olan varsa Anormallik
Gizli Üye(30-35)+1 yılolmaaam
08 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılKimseye aşık olmam o yüzden
Soran+1 yılNiye
Cevap sahibi+1 yılGönül işleri sarmıyo beni
Soran+1 yılİnsan değil misin yoksa
Cevap sahibi+1 yılDeğilim makineyim
Cevap sahibi+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılYorumum silindi 😄
Olmuslugum var