sert partnerine aşık olma ihtimali var mi ? Yani onu hep sex objesi olarak mi görürsünüz ?
Cevabın nedir?
+1 yılkadınlar aşık olmadıkları kişi ile birlikte olurlar :) ama o kişiye aşık olmazlar.. olamazlar çünkü... duygusallık diz boyu lafın yeri gelince ama çoğunun bi sex partneri var...
35 Yorumla- +1 yıl
+1
- +1 yıl
:))
Soran+1 yılSaçma bence kadınlar severse Sevişir. Onların siz gibi ihtiyacı çok fazla değil bence en azından
- +1 yıl
emin ol cinsellikten bizden daha çok zevk alıyosunuz... :) sevmeden sevişeni gördüm... eminim rahat ol .d
- +1 yıl
hay agzina saglik ya )))))
- Cinsel Yaşam konusunda 969 cevap paylaştı.
+1 yılbelli bir süre sonra kesinlikle aşk başlar.. sürekli sex yaptığın , gezdiğin birine karşı bekarsan bir şeyler hissetmemen mümkün değil...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOldu bitirdim direk.Benim istediğim aşk değildi ondan o yanlış anlamış
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılpartner sayım o kadar arttı ki bir tanesini işten çıkarmayı düşünüyorum :D Seks yapmaktan başka şeye vakit kalmıyor:)
- +1 yıl
Burası değerlenir. :)
+1 yılbence erkegin elinde oldugu kizi yüceltirse sahiplenirse
olunur00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
27Cevap
Çok yüksek bir ihtimal. İlişki bağlılık yapılıyor gerçekten ..
10 Yorumla
+1 yılAşık olduğum insan ile seks yaptığım insanı ayrı ayrı seçecek kadar karakter dumuruna uğramadığım için bilmiyorum.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. arzulamak olur bende aşırı derece zaten sevmediğim hoşlanmadığım insanla birlikte olmam.
10 Yorumla
+1 yılelbette ki vardır.. tabiki bu karşılıklıdır biraz.. sana yaklaşımı senin ona yaklaşımın vs.. kendiliğinden gelirşir gelişirse.. tek taraflı azdır..ben oldum.. ve iki sene birlikte de yaşadık mesela..olabiliyor.. şu hayatta herşey mümkündür..
00 Yorumlamillet sevgılı bulamıyor bazıları sex partnerı yapmıs asık olsammıııı olmasmmı dıye dusunuyor :D
ya bı lutfen :)00 Yorumlaaşık olmak demeyelim de hoşlanmak olsun yoksa ayran gönüllü olurum :)) hoşlanmadığım insanlada seks yapmam
00 Yorumla
+1 yılaşkın akılla mantıkla pek bağlantısı olmadığından herşey olabilir :)
00 Yorumlaolabilir. ama gecici bir durumdur. düşüncesindeyim.
00 Yorumla
+1 yılaşık olma ihtimali olmayan biriyle nasıl sek yapılırki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal yani işimi bitirip giderdim aşık olmaklamı uğraşcaz bde kızların çoğuda o şeklde
30 Yorumla
+1 yılhemde deli gibi asık olunur bence yani hele beni mutlu ediyorsa neden olunmasın yapmayın ya okadadarda cinsellik düşünmüyoruz sadece hele ben neyse ya
00 Yorumla
+1 yılben hiç yaşamadım ama olunabilir tabi ki, sonuçta insan seks partnerini de hoşlandığı çekici insanlardan seçer
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. İnsan aşık olmadan nasıl birlikte olabiliyor hayret doğrusu :D İhtiyaç gidermek gibi görüyor galiba :d
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen şu fuck buddy me aşık oldum diyen salak mısın yoksa
31 Yorumlaaşık olmadığım hiç kimse ile birlikte olmam
12 Yorumla- +1 yıl
asksız sex ruhszdr ya
+1 yılbenim sevmem lazım yoksa hiç bişey olmaz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsadece seksle olacak iş değil
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılOldum. Hemde çok ama o istemedi. Maalesef..
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bır kere aşık olmadım ama çiddi etkilendim sex partnerı dıye başladık evlenıyorduk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. olunabilir ama ihtimal düşük
10 Yorumlabu ihtimal hep vardır
10 Yorumla
+1 yılzor ama tutku ile karısık ask olablr
10 YorumlaSevişcek partner buldukta aşık olması kaldı mk.
00 Yorumlaöküz biriyimdir olurum aşık :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. hıııı olmadım hiç
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılo işi sadece sevdiğinle yapar insan...
00 Yorumlaolabilir tabi ama sadece seks için olurdum
00 Yorumla
+1 yılpartner + arkadaş olarak görmek en sağlıklısı
00 Yorumlavar tabıı kı bn oldum da bırakması zor oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok daha neler. iğrenç, öyle şey olur mu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi