Flörtüm depremde babasını kaybetti. Acısında yanında olmak icin adanaya yanına gittim. Birkac gündür de beraberdik cenaze islerini vs hep birlikte hallettik. Bugün arabayla biraz turladık hava almak icin. Bi yere cekti agladı ona sarıldım falan derken öpüsmeye basladık devamı geldi iliskiye girdik. Bu kadar ileriye gitmek istemiyordum sonucta flörtüz ama ona hayır diyemedim. Kendi zevkimden degil günlerdir perisan haldeyken reddedemedim. Su an ama cok kötü hissediyorum cok uzun zaman sonra biriyle iliskiye girdim ve o kisi sevgilim bile degil. Simdi beni basit bir kız olarak görmesinden cekiniyorum. Gözünde kötü bir konuma mı düsmüsümdür?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBasit görmedi emin ol. Şunu farkettim deprem yaşayan çoğu kişi cinsel açıdan rahatlamak istiyor. Önce sadece ben böyleyim sanıyordum ama çevremde çok duymaya başladım. Bende kız arkadaşımla ilişkiye girdim dertleşirken
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBasit görmez
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. sanırım acısı yok acısı olsa senle ilişki yasamazdı
02 Yorumla
Soran+1 yılya hayır ne cektigini günlerdir en cok ben görüyorum. annesinin kardeslerinin yanında güclü duruyor onlara destek oluyor insanlara karsı güclü duruyor bi benim yanımda acısını yasadı gözyası döktü. bugüne kadar kac kez omzumda agladı. henüz 21 yasında kaybetti babasını o yüzden acısına bari laf edilmesin.
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Çok acılıymış acısını sende teselli etmiş yas tutmamış seni tutmuş
01 Yorumla
Soran+1 yılgünlerdir cektigi acıyı ben biliyorum. 2 kız kardesi var annesi babası zaten ayrıydı onlara karsı güclü görünüp kac kez omzumda agladı. istedigini söyle ama acısına yasına laf etme.
+1 yılOnu oraya getirmesi aptallik snei kullanma seni basitlestirme
00 Yorumlaacılı anında kadın olarak sen varmıssın senden destek almıs oanda opusme vs oluncada olanlar olmus belkı dusunurmu olabılır sonucta sevgılı deılken oralara gıtmıssın ve bıseyler yasamıssın ama bellıde olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kotu birsey olmamis flortun seni zaten taniyorsa basit biri olarak gormez seni ama bence iyi olmusdur cunku ilsikde mutluluk hormonlari oluyo biraz kendinede gelmirsdir ama anliyorum yukselince biraz beyinda calismas aslinda
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum hareketlerinde bir sey degismedi ama biraz daha zamanla gündelik hayatına geri döndügünde düsünüp basit görmesinden cekiniyorum. normalde asla benlik bir sey degil cünkü. bugüne kadar iliskiye girdigim bi kisi olmustu o da 3 sene beraber oldugum insandı bu yüzden ben de kendimi basit hissediyorum.
Cevap sahibi+1 yılYok basit hissetme kac aydir flortsunuz bir gun bu konu acilirsa soylemelelisin direkt cekinmeyi gerek yok o gunler cok depresyondaydin falan de
+1 yılİyi olmuş moral olur ona nerdem gittin ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı. ne sacma bi hikaye :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. adam acısını sana enjekte etmiş 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZaten basitsin su an
Fbuddy olarak devam00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo nasıl aklına gelmiş
00 Yorumla
+1 yılBence sana asik olmustur
02 Yorumla
Soran+1 yılbilmiyorum günlerdir hep dip dibeyiz ben artık ona hislerimden eminim bugünkü iliski de güclendirdi. ama onda ters tepmesinden korkuyorum.
- +1 yıl
Ben seks yaptığım kadina asik oluyorum genelde cok da kiskandim sizi
Sana yazık olmuş ona değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Acısını paylaşmak istedim cinselliğe gitti, beni basit mi görür?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat