Çok yakın bir arkadaşım evlendi 2 hafta önce. Balayından döndüğünde konuştuk. Aşırı zorlandık kayganlaştırıcıyla anca oldu dedi. Ama canım çok yandı ilişki boyunca acı çektim ben anladım ki kadının zevk aldığı bişey değilmiş bu dedi. Sizce seks böyle bişey mi? 🙈
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle evli arkadaşının 2 hafta sonrasında böyle düşünmesine üzüldüm. Böyle başlayan evlilikler hep cinsellikle sınanır çünkü. Kafasına evliliğin böyle yerleşmiş olmasından daha kötü olan şey, sana bunu bu şekilde anlatması ve sende muhtemel bir korkuya yol açması bence. Bukadar özel şeyler de anlatılmamalı bence. Hayır, cinsellik kadının da zevk aldığı bir şey. İlk geceden bunu beklemezseniz tabi ve karşıdakiyle istekleriniz üzerine açıkca konuşursanız, zevkini de alırsınız. Ama yok, ben ölü taklidi yapayım, bir an önce bitirsin gitsin modundaysanız, bir ömür boyu mutsuzluk ve tatminsizlik sizi bekler, geçmiş olsun.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKanında Vajinismus olma ihtimali çok böyle yüksek kendi kendisini kapatmış o yüzden hiç zevk almamış ya da bunun evlendiği adam büyük ihtimalle çok aşırı bilgisiz tecrübesiz kendi zevkine odaklı bencil bir adam çünkü aslında cinsel ilişkide kadınlar erkeklerden daha çok zevk alır almıyorsa sıkıntı var büyük sıkıntı hemde
11 Yorumla- +1 yıl
Pek bilen yok hala ama vajinismus zor bir şey arkadaşım. Birçok seansa giden kremler kullanan doktor gözetimine girip korkudan vazgeçenler 1 sene o anı yaşamaktan korkanlar tam o anda eşini tekmeleyip yaralayanlar var. Öyle bir durumda başrol erkeklerin. Dediğim gibi biraz saygı biraz sabır. Bir kadına ne kadar nazik davranılırsa o kadar kolaylaşır her şey.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşındaki insana bağlı canını yakmamak için uğraşır zevkini bı köşeye koyarsa acımaz ama senin açından bağırmandan dahada zevk almaya bakarsa aynen arkadaşının dediği olur benim en zevk aldığım ilk geceydi
32 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi ya? Ben çok kasıldım yapamadık henüz bi kere denedikte.. kasıldığım için olmadı
- +1 yıl
Partnerinle konuşmalısın başta. Hemen olaya girmeyin. Konuşun biraz oynaşın. Okşasın nazikçe zevk noktalarını keşfetsin. Sonra oral çok sakin. Seni iyice hazırlamalı. Zaten mooda girince kendiliğinden gelişir olay. Biraz saygı biraz sabır. Zor değil.
+1 yılamma da abartmış ha uydurmak böyle bişey demek ki eminim yatakta 8 gibi yılan gibi kıvrılmıştır ama sana geliyor yok acıdan geberdim yok öldüm öldüm dirildim bilmem ne yalancı
51 Yorumla
Soran+1 yılNiye öyle desin ki zevkli geçse zevkliydi der kız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
22Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kocası ööööküzmüş 😂😂 yeterince ön sevişme olmadan kuru kuru sokmaya çalışırsa kadını hazırlamadan acır tabi 😂😂 kadında zewk almaz Seksi kötü bişi sanmış baksana 😂😂 o kadın doğru seks yapan birine denk gelse o adama tapar tapar 😂😂 ondan sonra sewgilisine hergün kocasına ayda bir verir 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk seks zaten zevkli bi şey değil ki, bunu genelleyecekse hiç zevk alamaz yapmasın öyle.
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@zirkonn ilk seks kadın için, özellikle Türkiyedeki bi kadın için acı vericidir. Bilmem kaç yaşına kadar cinselliğin tu kaka olduğunu duyan, kendini saklamanın önemini annesinden anneannesine kadar her kadından duyan, cinsel eğitimin c'sini almamış bi kadın topluluğunun nasıl zevk almasını bekliyorsunuz? Siz katılmayıverin, birazdan başıyla 30 santime gireceksiniz belli ki. Vajinanız yoksa yorum da yapmayın benim görüşüm altına
Soran+1 yılGerçekten çok haklısın ♥️
- +1 yıl
çok bilmiş yazar gidip gidip öküzlerin altına yatarsanız ilk gecede bacaklarını ayırcam kafasındakilerle evlenirseniz o gece size ızdırap olur tabi şaşırmadım. bu zamanda elinin altında internetten herhangi bir bilgiye ulaşmayan kendini geliştirmeyen etrafındakilerin söylemleri ile yola çıkanlarla zaten ne cinsellik yaşanır nede evlilik olur
Cevap sahibi+1 yıl@zirkonn Boş yapıyorsunuz. Altta gördüm ıslaklık falan demişsiniz, ıslaklıkla alakalı bi şey değil bu kadın kendini kasıyor psikolojik olarak çünkü 25 sene 30 sene bunun kötü bi şey olduğu yansıtılıyor. Göster oğlum pipini amcalara denilerek büyüyüp kadın anatomisini bu kadar bilmişçesine anlatmanız çok komik. Gidecek misiniz görüşümden?
+1 yılEdep ya hu, kim evlendikten sonra bunu anlatabilir ya, insanların özeli kalmamış yazık!
420 Yorumla- +1 yıl
Kadın kadına bunların konuşulması normal anlatılıyor yanı neyi garip geldi anlamadım
- +1 yıl
Edep çok güzel bir Kelime ama merak ettim bunu derken acaba her seyinizde sizde buna çok dikkat edermisiniz Acaba
- +1 yıl
@serpilhmmm evlilik içerisinde özel olan bir olay bu. Sen kocanla ilişkini arkadaşlarına anlatırsın bana normal gelen bir durum değil bu.
- +1 yıl
Ayrıca arkadaşı da gelmiş burada soru soruyor anlatıyor olayı gerçekten de kadın kadına konuşuldu 😂😂
- +1 yıl
Ben dikkat ediyorum Allah a şükür. Gidipte eşimle olan bu olayı birine anlatamam, utanırım hâyâ ederim buna. Ya benim anlattığım bu şey ile karşımdaki etkilenirse ve eşimle ilişki yaşamak isterse? İnsan nefsi sonuçta, her an her şeyi isteyebilir.
- +1 yıl
Arkadaşlarıma asla anlatmmam tabi önüme çıkan herkese söylemem ama bir dostun sırdaşı vardır elbet herkesin onu demek istedim mutlaka herkesin özel olarak anlattığı bir şey vardır diye düşünüyorum ben o yüzden edep demek yanlış geldi burada ama şunu da diyip edep tabiki önemli
Soran+1 yılSiz bi ilerler misiniz hanımefendi sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz biz zaten
- +1 yıl
burada ki yanlış ise arkadaşı bu kişiye guvenmis anlatmış fakat oda onun yaşadığını şeyi burada herkese anlatıyor işte edep burada devreye giriyor arkadaşına ihanet ediyor
- +1 yıl
@serpilhmmm bak kız dostu bilmiş anlatmış, dostu olarak gördüğü kız da gelmiş burada soru soruyor özellik kaldı mı sence? Bu zamanda kimseye güven olmaz ve sır tek kişiliktir çiftler arasındaki sır ise karı ve koca içindir. Bizene çiftler arasında geçen bu ilişki? Sen niye anlatırsın ki abazalar da toplanmış soruya zaten.
- +1 yıl
Gülüyorum senin haline sizin gibiler diyen kişi gülüyorum senin gibi gizliden ben artistlik yapmıyorum
- +1 yıl
@serpilhmmm bana gülmüyorsun demi 😅 yalnız biz ne haldeymişiz ki?
- +1 yıl
Yok sana değil bizim gibiler yüzünden bu haldeymis ya onu diyene gülüyorum amann boş ver bir laf varda demicem kendini böyle tatmin etsin yazık bu kafayla devam etsin
- +1 yıl
Aynen buna katılıyorum zaten dostu buna anlatıyor ona gelip burada yazıyor bu olmazz asla
- +1 yıl
@serpilhmmm teşekkür ederim beni anlayan biri çıktı sonunda 😄
- +1 yıl
Edebi ahlaki olan herkes anlar zaten bunu ben teşekkür ederim başka yanlış anlaşıldım sonunda anlaştık 😊😊
- +1 yıl
@serpilhmmm kusura bakma bunun için 😅
- +1 yıl
Yok estafullah sorun değil sadece aklıma takılan ne oldu bizim gibiler yüzünden bu haldeymis ona takıldım vayy ve diyorum vayy ne insanlar var hayat aslında bunlar gibilerin yüzünden bu halde ama işte çok şey var denilcekte sinirimi bozmaya değmez
- +1 yıl
@serpilhmmm 😂😂 o soruyu soran kişiye göre, herkes arkadaşına ihanet edip özellerini anlatınca halimiz düzelecek sanırım
- +1 yıl
Ağzına sağlık tatlım iyi dedin 😊😊😊
- +1 yıl
@serpilhmmm 😊😊🤗
+1 yılİşte demekki neymiş her erkek erkek değilmiş, kadın ruhundan anlamayan zevkten kendinden geçiremeyen erkeklerle birlikte olunursa bu kaçınılmaz
00 Yorumla
+1 yılHayır ancak beraber olduğu kişi işi bilmiyorsa aceleciyse ön sevişme bilmiyor ve yapmıyorsa ve kadında korku var olup kendini kasıyorsa öyle.
00 Yorumlahayır arkadaşında sorun var. Muhtemelen hayatı boyunca mastürbasyon bile yapmadı ve zevklerini vs bilmiyor.
00 Yorumla
+1 yılSöylediniz şeyle alakası yok sürümüne karşısındaki partnerde önemli vede ilk ikiskide olabilir bu durum
00 Yorumlaasla işi bılmedeıggı ıcın kocası o yuzden acı cekmıstır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayır tabiki eşinin tecrübesizliğinden dolayı kaynaklanmış
00 Yorumla
+1 yıliki nedeni var çok nadirde olsa bazı kadınlar kasıyor ve acıyor diğeri ise adam ilk ilişkide çok sert yapmış
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKanka bende çok istiyorum ama bundan korkuyorum dkskskakska
43 Yorumla
Soran+1 yılBende knk
Cevap sahibi+1 yılNe olavak bu libidomuz
- +1 yıl
Ne konusuyonuz siz 😂
- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılKocasında sıkıntı var demekki acemiymis sulandırma dan girmiş
00 Yorumla
+1 yılEşininki benim gibi 20 cm civarı ise ve öküz gibi bencillik yapıp direk içine girip kızlığını bozmaya çalışırsa elbette acı çeker.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil tabi ki karşınızdakinin marifetine bağlı ve arkadaşın kendini çok kasmis
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı.
+1 yılKendini güzel oral yaptırsa, hassas bölgelerini emdirse öyle olmazdı muhtemelen
00 Yorumla
+1 yılİlkler her zaman sıkıntılıdır gire çıka alışır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. onun kocasında ve kendinde sorun var demektir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 847 cevap paylaştı. Ön sevişmeyi uzun tuttularmı acaba
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakireligi yeni gitmiş normal.
00 Yorumla
+1 yılSanırım şu an yükseksin
02 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
Bence öyle
+1 yılEvet doğru
10 Yorumla
+1 yılhayır eşiyle konuşması lazım bunu
00 Yorumla
+1 yılErkekte sorun bence kıvama getirememis
00 Yorumlaacısada öldürmez