Cinsel Yaşam Seks çok acıtan bir şey sanıyordum hiç acımadı normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Seks çok acıtan bir şey sanıyordum hiç acımadı normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
ebru_çiçek2001 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kızlık patladında acır sonra istedin zaman seks yapdında zevk alma başlarsın 3 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Normal tabikide kulaktan dolma milletin lafına inanmayin 2 0 Yorumla
electrician_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Acıtma olayı partner ile alakalı hazırlamaz sert davranır ve büyük ise belki acıya bilir ama genelde acıtan bir şey değil 0 0 Yorumla
golgi_aygıtı Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı. kadınlarda zevk alma ve acı çekme dışarıdan benzer gözükebilir bu da senin gibi ilk defa yapacak birisinin kafasını karıştırabilir 0 0 Yorumla
mur_aaat34 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Acıtmaz tabii ki yeterince islaklık olursa zevkle yaparsan acıtmaz 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Normal seni iyi sulandirip girerse büyük zevkli iştir. Kuru kuru sokarsa acir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Zaten olması gereken o acı olmaz zevk haz olur sekste 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sevgilinle mi yaptın Yorumla
MrDominantKarakter Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yaptığın kişi küçüktür o yüzden 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Benden büyük Yorumla MrDominantKarakter 1 yıl Yaş olarak değil :) Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Partnerin işini biliyorsa acımaz 0 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Değil beceren becerememiş seni 0 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 907 cevap paylaştı. İlk giriş hariç acıtan bir şey değil. 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Girince mi anladın 0 0 Yorumla
gokantemur Takip Et Master Yaş: 52 , eic 88% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Kişiden kişiye değişen bir durum. 👍🏻 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Önsevişme iyi yapılmış sanırım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Eş sabırlıysa sıkıntı yok 0 1 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zinaysa perişan olursunKendisinin olmayanı alıca hırsızlık olur hırsız istedigini alır kaçar gider kadın erkek farketmez ikiside öyl Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Geniş mi 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Vajinam dardı Yorumla Engin28 1 yıl Islandı mı Yorumla Soran 1 yıl Hep ıslak Yorumla Engin28 1 yıl Ondan kolay girmiştir ilk miydi Yorumla Soran 1 yıl İlkti Yorumla Engin28 1 yıl nasıl iyi yapabildimi Yorumla Soran 1 yıl Hemen yoruluyo Yorumla Engin28 1 yıl Tek posta mı attı Yorumla Soran 1 yıl 5 6 kere Yorumla Engin28 1 yıl Sevgilin mi Yorumla Soran 1 yıl Değil Yorumla Engin28 1 yıl Fb mi Yorumla Soran 1 yıl Fb evet Yorumla Engin28 1 yıl Ee düzenli devam artık Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Herosell Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Istekliysen 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Normal:) 9 1 Yorumla CAGRI16 1 yıl Cok abartmamak lazimm milyonlarca yıldır olan aktivite Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl O kadar mı küçüktü 0 17 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Çok isteklisin demek ki. Kaç kere yaptınız Yorumla Soran 1 yıl İki üç kere Yorumla Cevap sahibi 1 yıl En sonuncu nasıldı çok zevk aldın mı Yorumla Soran 1 yıl Aldım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Desene şu an tam libidon ve vucudun seks yapmalık ne zevkli olur varya tadını da yeni almışsın isteklisin de ne şanslı güzel kardeşim o Yorumla Soran 1 yıl Kim şanslı Yorumla Soran 1 yıl Geçen gün Yorumla Cevap sahibi 1 yıl şu an tam kıvamda gibisin neden yapmıyorsun. Tadını almış yanından ayrılmaması lazım senin Yorumla Soran 1 yıl Şu anda yapmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Seninki hep ıslak hep istekli. Sekse yok diyebileceğini sanmıyorum senin. Yorumla Soran 1 yıl Yapmadım Yorumla Cevap sahibi 1 yıl O zaman performansı kötüydü. Sana hakkını verecek biri lazım. Yorumla Soran 1 yıl Normalde de yapmıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yetmiyordur sana sen seks ile doyarsın. Saatlerce oral yapıp evire çevire misali. Yorumla Soran 1 yıl Olgun ondan yetmiyo olabilir Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sen niye gerginsin sinirlisin bugün dün seks yapmış biri gevşemiş rahat olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Naptın görüştünüz mü Yorumla
Kiminimben Takip Et Xper 6 Yaş: 21 1 yıl İlkin miydi 2 3 Yorumla Soran 1 yıl İlkim Yorumla Kiminimben 1 yıl Hayırlı olsun Yorumla alper293984839 1 yıl Neye hayrlı olacak Yorumla
YediTeori1 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl Neden acıtsın ki 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Penis acıtır diye Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Kızlık patladında acır sonra istedin zaman seks yapdında zevk alma başlarsın
Normal tabikide kulaktan dolma milletin lafına inanmayin
Acıtma olayı partner ile alakalı hazırlamaz sert davranır ve büyük ise belki acıya bilir ama genelde acıtan bir şey değil
kadınlarda zevk alma ve acı çekme dışarıdan benzer gözükebilir bu da senin gibi ilk defa yapacak birisinin kafasını karıştırabilir
Acıtmaz tabii ki yeterince islaklık olursa zevkle yaparsan acıtmaz
Normal seni iyi sulandirip girerse büyük zevkli iştir. Kuru kuru sokarsa acir
Zaten olması gereken o acı olmaz zevk haz olur sekste
Sevgilinle mi yaptın
Yaptığın kişi küçüktür o yüzden
Benden büyük
Yaş olarak değil :)
Partnerin işini biliyorsa acımaz
Habire yaparsın artık bundan sonraaa :))
Değil beceren becerememiş seni
İlk giriş hariç acıtan bir şey değil.
Girince mi anladın
Kişiden kişiye değişen bir durum. 👍🏻
Önsevişme iyi yapılmış sanırım
Eş sabırlıysa sıkıntı yok
Zinaysa perişan olursun
Kendisinin olmayanı alıca hırsızlık olur hırsız istedigini alır kaçar gider kadın erkek farketmez ikiside öyl
Geniş mi
Vajinam dardı
Islandı mı
Hep ıslak
Ondan kolay girmiştir ilk miydi
İlkti
nasıl iyi yapabildimi
Hemen yoruluyo
Tek posta mı attı
5 6 kere
Sevgilin mi
Değil
Fb mi
Fb evet
Ee düzenli devam artık
Normal
Istekliysen
Nolmal
Çok prno izlemişin sen 😅
ıslanmış San yeterince
Normal:)
Cok abartmamak lazimm milyonlarca yıldır olan aktivite
O kadar mı küçüktü
Çok isteklisin demek ki. Kaç kere yaptınız
İki üç kere
En sonuncu nasıldı çok zevk aldın mı
Aldım
Desene şu an tam libidon ve vucudun seks yapmalık ne zevkli olur varya tadını da yeni almışsın isteklisin de ne şanslı güzel kardeşim o
Kim şanslı
Geçen gün
şu an tam kıvamda gibisin neden yapmıyorsun. Tadını almış yanından ayrılmaması lazım senin
Şu anda yapmak istemiyorum
Seninki hep ıslak hep istekli. Sekse yok diyebileceğini sanmıyorum senin.
Yapmadım
O zaman performansı kötüydü. Sana hakkını verecek biri lazım.
Normalde de yapmıyorum
Yetmiyordur sana sen seks ile doyarsın. Saatlerce oral yapıp evire çevire misali.
Olgun ondan yetmiyo olabilir
Sen niye gerginsin sinirlisin bugün dün seks yapmış biri gevşemiş rahat olur
Naptın görüştünüz mü
İlkin miydi
İlkim
Hayırlı olsun
Neye hayrlı olacak
Neden acıtsın ki
Penis acıtır diye
Çok zevkli bişey
Olabilir normal