Neden merhamet ediyorum ki eşime o bana merhamet etmedi duygularımı önemsemedi ve şimdi de ben onu istemiyorum artık eşim bana dokunduğunda rahatsız oluyorum
Bir an önce bitsin de kurtulayım istiyorum o bana dokunduğunda hiçbir şey hissetmiyorum
Sevişeceğimiz zaman hadi hemen yapalım da bitsin dedim ben o da ereksiyon olmam için senin dokunman gerekiyor dedi o bunu söylediği zaman bir yanım ona çok merhamet etti onu sevmiyorum gidemiyorum da üzülüyorum onun için ama o beni bu hale getirdi
Eşim kendisine karşı beni hissizleştirdi duygularımı önemsemedi eşimin ailesi beni dışlarken eşime sığınırken liman olmadı bana beni ailesine karşı korumadı benim kötülüğümü isteyen kişilerin avukatlığını yaptı ben ağlarken teselli etmedi sırtını döndü yattı şimdi ben güçlenince mi kıymete bindim
Neden bana zamanında merhamet etmeyen bir adam için üzülüyorum ben neden onun duygularını önemsiyorum
Aileme bana küfürler etti bana söz verip sözünde durmadı ailesine karşı beni suçlu gösterdi laf getirip götürdü ailesine. İki kuruşluk kişilerle muhattap etti beni onun yüzünden ailesine karşı yenildim beni boşamakla kapının önüne koymakla tehdit etti yarım akıllı dedi bana
Tüm bunlar ona karşı hossizleştirdi beni bana dokunsun istemiyorum onun olmak istemiyorum onunla öpüşmek istemiyorum onu hissetmek istemiyorum
Ben manevi olarak onu hissetmek isterdim kaç kere ağladığımda beni teselli etti kaç kere başımı omzuna koyup ağladım
Ona karşı hiçbir duygum yok ama yine de merhamet ediyorum istesem de dokunamıyorum ona bir an önce cinsellik yaşansın bitsin istiyorum
Herşeyi cinsellik sanan birisi benim eşim. Sadece cilveleşmek istiyor sevişmek istiyor ama ben yapamıyorum onu sevemiyorum bana attığı kazıkları unutamıyorum yatağa yansıyor duygularıma da yansıyor bu durum
Ailesine şirin görünmeye çalıştı ama ailesi onu sevmedi beni de kaybetti kimse tarafından sevilmemesine üzülüyorum
Eşime dokunamıyorum isteyemiyorum arzu duyamıyorum
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer