Cinsel Yaşam Genital bölge kararması sorun mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Baya bı kararma olmus ilişkiye gircegım erkek bunu sorun eder mı ne yapabiliriö bunun için Genital bölge kararması sorun mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
softpowerr Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Ben etmiyorum. Zaten türk kadının genelinde var bu ve bence kafaya takılcak bişey de değil. Benim kıllı olmam gibi… 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Hayır sorun olmaz mutlaka senin vajinani da seven isteyen arzulayan biri çıkacaktır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Senın ıcın? Yorumla samedjackson +1 yıl Benim için de sorun olmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Jilet mi fazla vurdun iç çamaşırını mı kalitesiz aldın 2 3 Yorumla Soran +1 yıl İkiside Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dikkat etseydin biraz Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Yani daha önce kimseyle birlikte oldun mu ve niye karardı Yani sen Baktığın Zaman Ne görüyorsun 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Gebelik oldu mu, ondan sonra kararıyor sanırım 0 0 Yorumla
Ayazbelınay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Sorun olmasada artısı açık renkli olması avantaj 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Yani kararmaninda derecesine bagliGostersen iyi veya kotu derim 0 0 Yorumla
gözümKIZarıyor Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl çok sorun olmaz ama lazer yanması kap kara yapıyor o zaman sıkıntı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kimse pek dikkat etmiyor açıkcası :D sonuç odaklı hepsi 3 1 Yorumla Cebeufuk +1 yıl Görsem Yok benimki kalkmaz🥴🤦♂️ Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl pamuklu iç çamaşırı kullan ve günlük olarak değiştir kararması da normal ayrıca herkesin ki pudra pembesi olacak değil😉 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kararmasına sebeb jilet. Ve kalitesiz naylon çamaşırDevamlılık halinde ped kullanımı bunlar var mı? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet eder haberlere bile cikarsin baya bir kararmis diye. Kizlarin derdi takintisi iste hep ayni soru.. genetik heralde bunlar... 0 0 Yorumla
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı. beyazlatma yöntemleri var ama işe yarıyor mu bilmiyorum.partnerin bunu sorun etmeyebilir. 0 0 Yorumla
arslan545454 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Bence daha güzel görünüyor Temiz ve bakımlı ise bu hiç sorun değil Ve daha çekici bence severim 0 0 Yorumla
Sıcakkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 +1 yıl Evet bu çok kötü bi görünüm doğal tedavileri var tabiki 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne yapabilirim Yorumla Sıcakkkk +1 yıl Neden karardı jiletmi kullandınnız kendiliğindenmi karardı ten renginiz nedir istersen d m den devam edelim Yorumla
Kalpdoktoru___ Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Kız manyak bulunmaz altın o paha bicilmez 0 0 Yorumla
bahane1 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 681 cevap paylaştı. Görmek lazim böyle karar vermek olmazz 👍 0 0 Yorumla
tolgaozkugum Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. Sorun etmez bence ya. 0 0 Yorumla
KemalErbay Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı. hiç sorun olmaz sen bakımlı temiz ol yeter 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Erkek sorun etmez bu durumu ağda yüzünden olmalı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sorun olmaz 3 12 Yorumla Soran +1 yıl Cogu erkek sorun olur yazmıs Yorumla eflani7878 +1 yıl Nasıl olmaz sorun kararma olması hoş değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @eflani7878 kendi pipine bak onu güzelleştir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorun olmaz işte. Yorumla eflani7878 +1 yıl Gayet güzel hatta şu an attım dışarı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @eflani7878 pek sanmıyorum. Sizler orada burada sallarsınız aman kadın şöyle olacak böyle olmalı şunu beğenmem... dönüp kendinize bakmazsınız. Yorumla eflani7878 +1 yıl Ya ben ne dedim kararma olması hoş değil dedim ten renginde olmalı hem niye kararma oluyor Yorumla eflani7878 +1 yıl Bizde öyle bir sorun yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @eflani7878 sizin bir sürü sorununuz oluyor bu da kadında bir sorun değil Yorumla eflani7878 +1 yıl Ne gibi mesala sorun oluyor söyler misiniz Yorumla eflani7878 +1 yıl Evet ne oldu sustun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @eflani7878 birilerine reel hayatımda da açıklama yapmaktan soruların sürekli sorulması ve cevap vermek zorundaymışım tavrından sıkıldığım için bir şey demeyeceğim. Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Karantlkkta yaparsın 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gereksiz kaygı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl görüntü çok kötü değilse etmez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Alt taraf kara baya eder mi dıyosun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl görsel olarak sırıtmıyorsa sorun olmaz bence Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Ben etmiyorum. Zaten türk kadının genelinde var bu ve bence kafaya takılcak bişey de değil. Benim kıllı olmam gibi…
Hayır sorun olmaz mutlaka senin vajinani da seven isteyen arzulayan biri çıkacaktır
Senın ıcın?
Benim için de sorun olmaz
Jilet mi fazla vurdun iç çamaşırını mı kalitesiz aldın
İkiside
Anladım
Dikkat etseydin biraz
Yani daha önce kimseyle birlikte oldun mu ve niye karardı Yani sen Baktığın Zaman Ne görüyorsun
Gebelik oldu mu, ondan sonra kararıyor sanırım
Sorun olmasada artısı açık renkli olması avantaj
Yani kararmaninda derecesine bagli
Gostersen iyi veya kotu derim
çok sorun olmaz ama lazer yanması kap kara yapıyor o zaman sıkıntı
Kimse pek dikkat etmiyor açıkcası :D sonuç odaklı hepsi
Görsem Yok benimki kalkmaz🥴🤦♂️
pamuklu iç çamaşırı kullan ve günlük olarak değiştir kararması da normal ayrıca herkesin ki pudra pembesi olacak değil😉
Kararmasına sebeb jilet. Ve kalitesiz naylon çamaşır
Devamlılık halinde ped kullanımı bunlar var mı?
Evet eder haberlere bile cikarsin baya bir kararmis diye. Kizlarin derdi takintisi iste hep ayni soru.. genetik heralde bunlar...
beyazlatma yöntemleri var ama işe yarıyor mu bilmiyorum.
partnerin bunu sorun etmeyebilir.
Bence daha güzel görünüyor
Temiz ve bakımlı ise bu hiç sorun değil
Ve daha çekici bence severim
Evet bu çok kötü bi görünüm doğal tedavileri var tabiki
Ne yapabilirim
Neden karardı jiletmi kullandınnız kendiliğindenmi karardı ten renginiz nedir istersen d m den devam edelim
Kız manyak bulunmaz altın o paha bicilmez
Soba borusu içi gibiyse sorun eder.
Görmek lazim böyle karar vermek olmazz 👍
Sorun etmez bence ya.
hiç sorun olmaz sen bakımlı temiz ol yeter
Erkek sorun etmez bu durumu ağda yüzünden olmalı
Sorun olmaz
Cogu erkek sorun olur yazmıs
Nasıl olmaz sorun kararma olması hoş değil
@eflani7878 kendi pipine bak onu güzelleştir
Sorun olmaz işte.
Gayet güzel hatta şu an attım dışarı
@eflani7878 pek sanmıyorum. Sizler orada burada sallarsınız aman kadın şöyle olacak böyle olmalı şunu beğenmem... dönüp kendinize bakmazsınız.
Ya ben ne dedim kararma olması hoş değil dedim ten renginde olmalı hem niye kararma oluyor
Bizde öyle bir sorun yok
@eflani7878 sizin bir sürü sorununuz oluyor bu da kadında bir sorun değil
Ne gibi mesala sorun oluyor söyler misiniz
Evet ne oldu sustun
@eflani7878 birilerine reel hayatımda da açıklama yapmaktan soruların sürekli sorulması ve cevap vermek zorundaymışım tavrından sıkıldığım için bir şey demeyeceğim.
Karantlkkta yaparsın
Gereksiz kaygı
Bana mı dert sanki
görüntü çok kötü değilse etmez
Alt taraf kara baya eder mi dıyosun
görsel olarak sırıtmıyorsa sorun olmaz bence
evet
Nasıl becerdin
Sorun etmem
Ağda mıı
Yalattır