Cinsel Yaşam Genital bölge kararması çok sorun teşkil ediyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Genital bölgem hafif rengi kara bu erkeklerde bi sorun olur mu bunun ten açılımı için ne yapmamız gerekiyor Güncellemeler+1 yıl Tamamdır teşekkürler Genital bölge kararması çok sorun teşkil ediyor mu? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Krem felan veriyo bazi doktorlar sorun edersen git bakBenimki zaten beyaz pembe karisimi biseydi agrim vardibaz doktora gittim krem yazdi bitane içini kızarttı azck bide rengini aciyomus o yuzden yakiyomuş denersin sorn edersen krem falan 2 19 Yorumla Frruuccyy +1 yıl Krem fayda ediyomu ya erkeklerinkinide beyazlatrmı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rengine bagli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ve neresinin rengini acicagina Yorumla Frruuccyy +1 yıl Aletin rengi esmer Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hepsininmi rengini acicaksn sadece uc kismini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mii. Yorumla Frruuccyy +1 yıl Hayır orta kisımlarında esmerlk biraz fazla ucu normal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sende doktora git krem veriyolar surersin bazilari yakiyo ama dikkatli ol Yorumla Frruuccyy +1 yıl Bisey dicem yazarmsn bana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yokk burdan soyle yazmiom dmden kimseye Yorumla Frruuccyy +1 yıl Ozel burdan yazamam lütfen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Internetten bak ozman bise olmaz Yorumla Frruuccyy +1 yıl Kadnlarla ilgili sorcagm seyler var ama hadi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sor bisey olmaz ben utanmiyorm o kadar ya zatwn cikcam birazdan hizli sor Yorumla Frruuccyy +1 yıl Yaz soruym Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok burdan yazarsn sor yazmazsann kalsn Yorumla Soran +1 yıl Kremin adını biliyorsan yazar mısın Yorumla Frruuccyy +1 yıl Of nie Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Krem aklimda degil ama bulursam Yazarim ama doktora danisip kullanmanda fayda var her ihtimale karşı Yorumla
Andromeda999 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Sorun olöaz sıkıntı etme, çoğu kadında aynı, tecrübe ettiğim olgun kadınlarda bile çok gördüm kararmış, önrmli olan verdiği zevk 0 0 Yorumla
Kompetankedi06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 77% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı. Renk açma işlemleri yapiliyor o bölgenin kapkara olmasi bence hoş degil 1 0 Yorumla
AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bunlar sorun değil ki? zenci kadınlar ne yapsın peki fabrika cıkısı kara? 0 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. maalesef turk kadınların genel sorunu bunun sebebı ıse jılet kullanmaları dıye dusunuyorum 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Ayarlarla oynama benceDoğal hali iyidir rahatsız edici bir detay değil 0 0 Yorumla
Fukibaba Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kapkara da olmaz ki.Ten rengin ne, esmer mi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Güzellik salonları kremle beyazlatıyorlar ve köyü olması sorun değil ama pembe olsa efsane olur 0 0 Yorumla
sex_koçu35 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 498 cevap paylaştı. Neden olsun ki rengine değil işlevine bakmak lazım :) 0 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Seni severken orayinin açık renk ya da koyu renk olması önemli değil 0 0 Yorumla
TürkerCeni77 Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl KRemler var deniyor ama seni gerçekten seven değer veren biri bunu dert etmez ki 0 0 Yorumla
SistemKurbanı Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl hiç takma kafana hiç sorun değil onlar öyle olsaydı zenciler ne yapardı :) 0 0 Yorumla
Frruuccyy Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Cok degilse sorun olmaz önemli olan temiz olması lazer yaptriomusun 0 0 Yorumla
Bambimyokbenim Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Hayır hiç sorun teşkil etmiyor her genital bölge kararır 0 0 Yorumla
LimitsizBoy Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Oral yapmayı tercih etmem kararmış vajinaya 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayatt4 Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl onlar 4m bulduklarina sukretsinler 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Krem felan veriyo bazi doktorlar sorun edersen git bak
Benimki zaten beyaz pembe karisimi biseydi agrim vardibaz doktora gittim krem yazdi bitane içini kızarttı azck bide rengini aciyomus o yuzden yakiyomuş denersin sorn edersen krem falan
Krem fayda ediyomu ya erkeklerinkinide beyazlatrmı
Rengine bagli
Ve neresinin rengini acicagina
Aletin rengi esmer
Hepsininmi rengini acicaksn sadece uc kismini
Mii.
Hayır orta kisımlarında esmerlk biraz fazla ucu normal
Sende doktora git krem veriyolar surersin bazilari yakiyo ama dikkatli ol
Bisey dicem yazarmsn bana
Yokk burdan soyle yazmiom dmden kimseye
Ozel burdan yazamam lütfen
Internetten bak ozman bise olmaz
Kadnlarla ilgili sorcagm seyler var ama hadi
Sor bisey olmaz ben utanmiyorm o kadar ya zatwn cikcam birazdan hizli sor
Yaz soruym
Yok burdan yazarsn sor yazmazsann kalsn
Kremin adını biliyorsan yazar mısın
Of nie
Krem aklimda degil ama bulursam Yazarim ama doktora danisip kullanmanda fayda var her ihtimale karşı
Sorun olöaz sıkıntı etme, çoğu kadında aynı, tecrübe ettiğim olgun kadınlarda bile çok gördüm kararmış, önrmli olan verdiği zevk
Renk açma işlemleri yapiliyor o bölgenin kapkara olmasi bence hoş degil
Bunlar sorun değil ki? zenci kadınlar ne yapsın peki fabrika cıkısı kara?
maalesef turk kadınların genel sorunu bunun sebebı ıse jılet kullanmaları dıye dusunuyorum
Ayarlarla oynama bence
Doğal hali iyidir rahatsız edici bir detay değil
Kapkara da olmaz ki.
Ten rengin ne, esmer mi
Güzellik salonları kremle beyazlatıyorlar ve köyü olması sorun değil ama pembe olsa efsane olur
Saçmalama canım bu bi sorun değil ki
Tadı değişmiyor
Neden olsun ki rengine değil işlevine bakmak lazım :)
Seni severken orayinin açık renk ya da koyu renk olması önemli değil
KRemler var deniyor ama seni gerçekten seven değer veren biri bunu dert etmez ki
hiç takma kafana hiç sorun değil onlar öyle olsaydı zenciler ne yapardı :)
Cok degilse sorun olmaz önemli olan temiz olması lazer yaptriomusun
Hayır hiç sorun teşkil etmiyor her genital bölge kararır
Oral yapmayı tercih etmem kararmış vajinaya
Etmeseydi boyle bir konu olmazdi
Eder mide bulandırıcı
onlar 4m bulduklarina sukretsinler
Vurdurdukca acilir rengi
Cok itici ya insanin yapasi gelmiyor
Evet ediyor pespembe olması lazım
Krem
Kimse sorunyapmaz kararmasina
Etmez..