burada cinsel açlığı çeken yabancılar yani bizler. Almanların böyle bi sorunu yok. Rahatlar. Kültürleri farklı. Namus anlayışı farklı. Hatta namus anlayışı yok :) polenler bunlardan beter
Türkiye'de cinsel açlığın tek sebebi cinselliğin pis, ayıp, günah bir şey olarak görülmesi kimse demiyor ki seksi herkes gönlünce yaşasın gözü kalmasın
Cinsellik insan hayatı için yemek yemek su içmek kadar doğal bir ihtiyaç değilmi onuds geçtim yaradan cinselliği neden bu kadar zevkli var etmiş insanlar bol bol yapsın stresini atsın rahatlasın die değilmi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Deniz havuz şu olan yerler
Ev olabilir
Public seviyorsa rezil olunmayacak şekilde olabilir o da
Off bnde bayılırım bir sahil kenarında şezlong üzerinde seks yapmaya onun zevki nedense apayrı oluyor
Hiç denemedim
Birgun yaparım herhalde
Kesinlikle dene pişman olmayacaksin zevkten göklere ucacaksin
😂😂denicegizzz
Oral yaptırmayı sakın unutma
Fantazilerime karismayiniz sjjsj
tamam bebek fantezi taktigi sende😉
Araba dehşet. Açık havada çok güzel. Açık havada arkama ( yarığa) hava değince çok hoşuma gidiyor
Allah için dışarıda demişsin nasıl fantezi bu sevişebilirsin de bu ülkede nasıl ilişki yaşıycan dışarda dayı
@Çenhome haklı adamı taşa tutarlar valla
@Çenhome Almanya’da yaşıyorum.
@Peugeot90 Almanya en çok p*rno çekildiği yer degilmi ya 🤭
Hahhaha. Bilmem. Serbest. İsteyen istediğini çekiyor
Şunu çok iyi biliorumki Almanya'da Türkiye kadar cinsel açlık yoktur
burada cinsel açlığı çeken yabancılar yani bizler. Almanların böyle bi sorunu yok. Rahatlar. Kültürleri farklı. Namus anlayışı farklı. Hatta namus anlayışı yok :) polenler bunlardan beter
Almanlar bildiğim kadarıyla kendi aile içlerinde bile ilişkiye giriyorlar çünkü ar namus kavramı yok tek amaçları seks yapıp zevk almak
Kadınları sekse aç. Erkekler içip sızıyor. ya da küçük boy penisleri var. Aile içi bişey diyemem. Bilmiyorum.
Türkiye'de cinsel açlığın tek sebebi cinselliğin pis, ayıp, günah bir şey olarak görülmesi kimse demiyor ki seksi herkes gönlünce yaşasın gözü kalmasın
Din kültürü ve ahlak bilgisi var. Araplaşmış. İslam seviciliği var. Zina ne ya. Sizene. Öğrenci yurtları eskiden karmaydı şimdi yasak. Resmen şeriat
Cinsellik insan hayatı için yemek yemek su içmek kadar doğal bir ihtiyaç değilmi onuds geçtim yaradan cinselliği neden bu kadar zevkli var etmiş insanlar bol bol yapsın stresini atsın rahatlasın die değilmi?
kaynanamın evi
Mesela ne açıdan ne gibi zevkler yaşarsın orada
heyecan zirvede oluyor dostum
Offf kadının kızını içeri odada düdüklemek aşırı zevkli olsa gerek 🤭
evlenince dene dostum sana bir abi fikri çok zvekli oluyor
Hayali bile zevkli... Ordaki tek sıkıntı gönlünüzce bağıra bağıra seks yapamazsınız anası duyacak die 🤭
Yüksek katlı yerden manzaraya karşı yapmak
Açık alan
Offf başkasının seni görüp izlemesi bile apayrı zevk verir
Gizli ama
Seks yapmak bambaşka bir şey ya insanı rahatlattıgi gibi huzurda veriyor haksizmiyim?
Terapi terapi
En güzel terapi en etkili ilaç bence çünkü seks anında ben dünyayı bile unutuyorum
Ev bence.
Orman