Her yer olabilir şurası burası demek kişilerin kendi fantazisidir. Zaman ve mekan olmamalı, her yerde denenmeli bence. Her kişi de kendine göre en güzel mekânın sonucuna varmalıdır. Tekdüze ilişki belli bir süre sonra zevk vermez hale gelip, sanki zorla yapılması gereken bir işe döner. Fantazi yaşamayı hiç bir zaman bırakmayın.
seks in vaz geçilmesi fantazi. Bu yüzden belli bir yer olsun hiç bir zaman istemedim. Evin müsait her bir köşesi sevişmek için uygundur. Bazen ayakta bazen yerde bazen film izlerken bazen banyoda her yer olabilir. seks biraz da eğlencedir..
En güzel yer büyükçe visko yatak. İki tarafta da baş ucu lambası tavana vuran ışık. Oldukça rahat oluyor. Üçlü koltuk çok konforlu değil , banyoda da ayaktasın hep. Ama arada bir oralarda da güzel oluyor tabii ki.
0
0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
162
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Farklı olan ve sevişmeyi arzuladığın her yer ve her an güzeldir. Uzun yolculukta otobüste, teleferikte, partnerinin iş yerinde, camdam bakarken, balkonda ve misafirlikte vs.. Fantezilerle sadece kaçamak sevişmek dersen; toplu yemek davetinde, misafirlikte ortadan kaybolmak, evde misafir varken 2 dakika da bastan çıkartmak, cafede otururken tahrik etmek Park deniz kenarı vb açık alanda oral ypmk vss...
Her an yatakta bir müddet sonra sıkıcı gelse de yatağın rahatlığı hiç bir mekanda olamaz. Arada kaçamak için evin müsaitlik durumuna göre mutfak ve mutfak masası, banyo, varsa küvet, balkon, dış kapıdan girer girmez koridorda ateşli sevişme tadından yenmez.
aşkın yaşı s. kişin taşı olmaz. taş ne l*n diyenler için açıklama: sevişeceğiniz zemin, mekan, ortam mekanla olacak iş mi l*n bu kaliteyi sen belirlersin 😌
Balkon😂 tövbe ya bu nasıl soru o işi yapmak için yatak odası var ne gerek var oda oda gezmeye cins cins şeyler ıyh
12
11 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben zaten beni umursadığını söylemedim hoş çok umrumda da değil neden böyle bir anda boş konuşmaya gerek duydun ona da anlam veremedim sadece boş konuşmamanı söylemiştim. Tabi sizin içiniz kötü ise ben bilemem.
Seninle yatmak istemiyorum dan, boş bir yorum atmışsın a çevirdin... Evet çok güzel bir geri adım, teşekkürler. Lütfen kalan hayatınızda bu günden bir ders çıkarıp, günde on defa her erkek benimle yatmak istemiyor diyerek kendinize, iki abazan yazdı diye şımarmamanız gerektiğini hatırlatıp , konusmalarınıza dikkat ediniz.
Ya sen neyin tribindesin dediklerini adam gibi okumadım ne yazdığın umurumda da değil görüşüme birdaha birşey yazma. Millete dolan bana mı patlıyor arkadaş yok yerden Allah Allah kafa mı buluyonuz kime ne zararım varsa sanki
Fkdhcjshxha belli ki ilk yorumumu da okumamışsın, bütün bunlara karşı sadece sunu söylicem, bu kadar şeyi son yorumun da söz ettiğin şeyi yapma diye yazdım.
Ben ne yapıyorum da sen beni ne kadar nereden tanıyorsun bu önyargını neye borçlusun acaba. Ben kendimi birşey sanmıyorum sadece yaptığın yorum gereksiz ve yersizdi bundan rahatsız oldum. Rahatsız olduğunu bildirmek kendini birşey sanmak egolanmak anlamına gelmiyor. Siz iyi konuştunuz da biraz bana karşı boş konuştunuz hiçbir zaman öyle biri olmadım Allah izin verirse de olmam. Kötü yorumlarını gereken kişiye yap lütfen.
Bazı ergenler son sözü söylemenin üstünlük olduğunu düşünürler ve bu yüzden son sözü söyleyene kadar bırakmazlar, lütfen sen onlardan olma ve bir daha nokta bile bırakmayalım, ikimiz de, teşekkürler 🖐️❤️🧡
Diğer soruda peçeli kadına öcü diyen hülya avşara saydırmayan kalmıyor, burada seks meks. Ki aynı model tipler yazıp çiziypr ha. Böyle de ikiyüzlü gerici ne bok olduğu belli olmayan iekilsiz bir millet olduk
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Bağa farketmez. Terasta bile olur. Yeterki seks olsun 🌸
kirasını verdiğim evin her yerini değerlendiririm.. birgün merdiven basamağında.. birgün terasta.. canım nerde isterse orda mikerim.. mikimin kalktığı yer keyf yapacağım yer olur :)