Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlı bır bayan olarak dısarda yapılan butun seksler fantazımdır. sayamayacagım kadar cok mekan var kı? bellı baslıları denız, havuz, orman , araba. kulube. harabe yıkıntı mekanlar, sahıldekı hurda tekneler, mısefırlıkte kalıdıgımız ev. otel balkonu, vb vb vb
203 Yorumla- +1 yıl
Nerelerde denedin
Cevap sahibi+1 yıl@wbenjaminn bıreysel cevap vermıyorum genel cevabımı verdım yorumumda
- +1 yıl
Anladım bıreysel ver bakalım bırde
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAraba, orman, deniz, bar wc’si, misafirlik.
241 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısınız efendim 👍
Bayanların yorumlarını okuyunca başka bir Türkiye var ve acaba ben orada mı yaşıyorum diye endişe edip dünya haritasındaki T ile başlayan bütün ülkeleri bulup GPS konumumla karşılaştırdım 😅 puplic isteyen apla yemin et türk olduğuna 😅😅😅
51 Yorumla- +1 yıl
😄😄
- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılMutfak. :): En makul ve değişik mekan burasıdır. Orman da olabilir ama her gün ormana gidip sevişme imkanımız maalesef yok.
90 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
159Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAdrenalinin yükseldiği her yer ve herhangi bir zaman dilimi sevişmek ve seks için kabuldür. Yemek yiyorsunuzdur bir mesaj atarsınız partnerinize (bugün iç camasirlarimi giymeyi unuttum) inanın o an arabaya, eve, otele vs gidene kadar adrenalinin doruklarinda olacaktır bunun gibi nice ornekler verilebilir.
1315 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@bayguapo
Cevap sahibi+1 yıl@kalabalik desenize azınlıktanım gurur verici
Cevap sahibi+1 yıl@kalabalik bir kez dedim eşim ile bir aksam yemeginde otururken üzerimde sadece bir pardesü elbise vardı
Cevap sahibi+1 yıl@kalabalik yemegi yarim bırakıp kalktik solugu evde aldi eşim
Cevap sahibi+1 yıl@seyyahh06 teşekkür ederim evliyim zaten 😊
Cevap sahibi+1 yıl@seyyahh06 estagfurullah kendi fikirlerimi gelistirmeyi seviyorum sadece 😊
+1 yılAraba ve orman en iyisi.
Ancak evde daha rahat oluyor.122 Yorumla- +1 yıl
tecrübe konuşuyor 🤭🤭
Seksin kendisi yeterince güzel değil mi mekanın çokta bir etkisi olmaz bence
112 Yorumla- +1 yıl
Farkli mekanlar duygulara etki yapıyor daha heycanli gecmesi adina
+1 yılPublic olan herhangi bir yer adrenalinin tavan yaptığı anlardır:)
124 Yorumla- +1 yıl
Bunun tam bir tarifi yok belki de benim cümlelerim anlatmaya yetmez ama bağımlılık yaptığını dusunuyorum bu fantezinin. belki de kopya çekmeye benzetebiliriz cekebildiginde mutlu oluyorsun ama o anki yakalanma hissiyatı içini kemiriyor :)
- +1 yıl
tam aradığım :)
+1 yılEn rahatı yatak ama heycan olacaksa public tarzı yerler olabilir.
141 Yorumla
+1 yılyatak odası neresi olucak çat kapı basılma ihtimali yüksek diğer seçenekler:D
110 YorumlaSen ve afrodizyak etkili sorularin bide beyazorkide var aman tanrım ya 😂😂😂 sen nerde seviyosun annem 😂😂
24 Yorumla- +1 yıl
Ben sana sordum kuzum
- +1 yıl
@beyazorkidem 😍kraliçemin eline su bile dökemem ben bu alanda
- +1 yıl
Seni yerim kuzum olur mu öyle şey ❤️😘
- +1 yıl
@beyazorkidem ❤😘
- Cinsellik konusunda 480 cevap paylaştı.
+1 yılEn güzel yeri bilmem de şu pozisyonda sabaha kadar yapılır bence
91 Yorumla- +1 yıl
Hangi pozisyon
+1 yılSeks için guzel mekan önermek seksi maddesellestirmektir.. seksin en guzel mekani akla gelen yerde akla gelen kisi ile doğaçlama olarak yapilabilenidir.. isterse sokak ortasında olsun sorun değil
50 YorumlaSakin, insanların olmadığı baş başa kalınan her alan olabilir bence. Ama tercihen duş, mutfak ve yatak odası..
62 Yorumla- +1 yıl
Dus ve mutfak gercekten mukemmel oluyor ya 😉
Gizli Üye(25-29)+1 yılmutfak tezgahının kenar tarafına bir dizini öbür tarafına diğer dizini ters şekilde koyup çıkmak eğilmek dkkflg
111 Yorumla- +1 yıl
işte fantazı helal vala tutum senı
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiralık araçta yapmıştık terli terli koltukları perişan ettik hahaha
152 Yorumla- +1 yıl
boşalma kokusu sinmiş şimdi 😂😂
Maşallah bakıyorum bu konular ne çabuk rahat bir şekilde kullanılıyor bide dersiniz Müslüman ülkeyiz sadece adı üstüne İslam hepiniz ateşi bol olsun zinakarlar
95 Yorumla- Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılOrmanda agacin tepesinde deyişik olur diye düşünüyorum, zor olsada agacta s*k*şmek deyişik zevk olur diye düşünüyorum, birde sinemada seks iyi zevk verir kötü bir film oldugu veya olacagi için çok insan olmaz,
10 Yorumla Bar ve ya club tuvaletlerinden uzak durun az kalsin gotu veriyoduk 3dk zevk için lan 1.90 adamim herkes karinca gibi duruyo aw bodyguardi en az 2.05 beton kafali andaval neyse aklima geldi analtmiyim 😏
10 Yorumla
+1 yılAraba içi güzel olabilir, fotoğrafı iyi düşünmüşsün. Çünkü erotiklik katar.👍😍😘
12 Yorumla- +1 yıl
Benim cvbim görselde işte 😄👍🏻
- +1 yıl
😂😂👍
+1 yılYatak tabiki. En azindan her pozisyonu da yaşayabilir ya da deneyebilirsiniz. Su icmek icin giyinmenize gerek kalmaz, diğer odaya rahatça gecersiniz. Illa fantazi yapacağım diyorsaniz, bu da sizin iç dünyanizla alakali 😉
10 Yorumla
+1 yılIstek olunca mekan fark etmez ama kimselerin olmadığı yer dahz iyidir özgürce ah uhh demek için.
52 YorumlaFarklı mekanlarda seks yapılmalı elbette, daha heyecanli oluyor, kendiliğinden gelişmeli o an hangi ortamdaysak, ortam da uygunsa çok zevkli olur. Arabanın arka koltuğu, asansör, merdiven boşluğu, işyeri arşiv odası, tuvalette ayaküstü...
20 Yorumla
+1 yılen rahat en güzeli kesinlikle evin ama
heyecan ve adrenalin için değişik mekanlarda sevişmek şart yakalanma riski olan mekanlar özellikle aşırı heyecan verici😉10 Yorumla- Cinsellik konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeksin yeri ve zamanı yoktur, ne zaman ve nerede yapıldığının bir önemi yok istekliyken yapılıyorsa her yer zek verici olur.
20 Yorumla - Cinsellik konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan katmak için her yer olabilir, olmalıdır da ama kim ne derse desin, orta sertlikte geniş bir yatak gibisi yoktur :-D
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla Valla en son karanlık bir sokak arasında yapmıştım 2 arabanın arasında, 18 saat oluyor her halde yapalı :)
10 YorumlaKalbin mekanı önemli. yer mühim deel
134 Yorumla- +1 yıl
Tecrübe :)
Cinsellik konusunda 4,7b cevap paylaştı. farklı farklı mekanlar denenmeli ki en zevk alınan ortaya çıksın.
30 Yorumla
+1 yılinternette paraşütle atlayıp yapanlar vardı çifte adrenalin sanırım.
20 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünce bulutumun içeresinde yer alan tüm egzotik yerler :d
20 Yorumla
+1 yıl- Saatte 400-500 km hızla giden bir jet uçağında
sevdiğim adamın kucağında inip kalkarak inlerken
tekerin havalanmasıyla birlikte orgazma ulaşmak ve
havada yükselirken çoklu orgazmı tatmak güzel olurdu.
- Evet, düşünüyorum.00 Yorumla
+1 yılAyyy şu ayak fobim bir geçmedi
Kusacam şimdi
En iyisi ev kardeşim ohhh mis gibi kalorifer açık yanında çerez kola , tv mis ya
Seks olmasa bile olur10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLcw kabini
Kebapçı tuvaleti1315 Yorumla- +1 yıl
Niye illa lcw ki 😄
Cevap sahibi+1 yılGeniş , konforlu ve çok sayıda
- +1 yıl
Anladım peki😊
- +1 yıl
kebapçı tuvaleti ilginçmiş :D
Cevap sahibi+1 yılTabiiii o kebabın eşsiz kokusu
Ağzındaki soğan tadıyla birleşince
Arkadan da kapıya tık tık "höle gardaşım çıhmıyör müsün" paniği ile birleşince vuhu- +1 yıl
vay be ne fanteziler soğanlı srımsaklı :D
- +1 yıl
@Dirty_Harry sogan pahalı olmuş şu an kebaba fazla koymazlar 😂😂
- +1 yıl
Ahahah sizden feyz alacağım kebapçı tuvaleti deneyeceğim 😂😂
- +1 yıl
@SchrodingersCat 😂😂😂
- +1 yıl
@SchrodingersCat yalnız tuvalette olup olmadığınızı bilemeyiz :D schrödinger'in kedisiyle bakarsak :D
- +1 yıl
Kapıyı acmadigin sürece sıkıntı yok 😂😂 @Dirty_Harry
- +1 yıl
@SchrodingersCat açsa ne olcak sankı 😂 😂 😂
- +1 yıl
😂bize göre içeride olup olmadığını bilemeyiz ama schrodingere göre içerdesin😂 adam içerde zevkten ölü mü yoksa diri mi bilmiyoruz🤪
- +1 yıl
Aşağıda biri onu benimlen koca bilir yazmış buraya editliyorum o yorumu 😂😂😂 @Dirty_Harry
- +1 yıl
İşte bak tam kuantum olmuş bu😂 daha iyi bir örnek olamazdı
araba cok güzel oluyor, benım arabanın tavanında ayak izi vardı belki inanmazsın ama :D
13 Yorumla- +1 yıl
İç tavanda mı😂
- +1 yıl
😄😄
- Cinsellik konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıllibidonun tavan yaptığı her yer en güzel mekan olur :)
10 Yorumla
+1 yılMutfak daha iyi yemek yaparken bir anda başlicak filan 👍.
16 Yorumla- +1 yıl
sonra sicak tavayi üstüne döksün sjkkf
- +1 yıl
😂 o kadar aptal değildir.
- +1 yıl
Belli mi olur😛
- +1 yıl
Bişe olmaz canı saolsun 😂
- +1 yıl
Ölcen orda bisi olmas diosn🤭
- +1 yıl
Yav öldürmeeeez o halleder 😂
+1 yılben titiz biriyim. temizlik imkanı olmayan yerleri sevmiyorum ev ya da otel olmalı
10 Yorumla
+1 yılAraba ve orman orman da kucağa alıcam hızli hızlı sevişicez sdjwjosndndn
10 YorumlaSevdiğin kadınla/erkekle mutluluğu, hazzı iliklerine kadar yaşayabileceğin her mekan.
10 YorumlaKesinlikle heyecan katıyor ama anlık gelişen birşey olmalı o zaman zevkin dorukları oluyor işte
10 YorumlaAvm içinde bulunan mağazaların kabinleri. Ayna önünde yapılanını, baştan çıkarıcı buluyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnceden planlanmış olunca çok heyecanlı olmaz. Bazen böyle kıytı boş bir yer bulursunda aklına gelir işte o zaman zevki vazgeçilmez. (Yapmadı)
#PHİLİPPA10 Yorumla
+1 yılDaha çok heyecan verici yerlerde kfjdghkfgh kabinde falan çok riskli ve zevkli oluyor dfgfdh
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılMevsime göre yazın yazlık bag evi veya kapmta Kışın evde kış otelinde arabada ofiste o an seks ihityacı duydugum alanda
10 Yorumla - Cinsellik konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılYatak odası. Çünkü rahatlık şart bu işte.
ya da kimsenin olmadığı boş yerler idealdir.10 Yorumla Yatak odası veya denizde kimsenin görmediği kayalık aralarında olabilir 😊
10 Yorumlaloş bir oda.
güzel bir yatak.
o ortama uyacak birde hatun.10 Yorumla- Cinsellik konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılHaftasonu arabada deneyecez bakalım. Arabanın nerelerinde yapsak acaba?
10 Yorumla
+1 yılOnu benle garı bilir sen ne bilecek diyen amca geldi aklıma 🤣🤣
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂hahah
Denenmemiş yerler güzel olur ama kadın ne ister bilemem
20 YorumlaDüşünürüm tabi ama bu değışiklige ayak uydurabilen bir partner veya eş olmalı
10 Yorumla
+1 yılmutfağı sevıyorum bıde bıraz dar mekansa tadından yenmez
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle araba, veranda da ikinci seçenek.
120 Yorumla
+1 yılokul fantazisi hoş oluyor.
162 Yorumla
+1 yılYatak. Rahatlık önemli.
100 Yorumla
+1 yılHelikopter hava da uçmak deyiminin tam anlamıyla karşılanabilirliği ve tabi ki de paylaşımcılıksızlık...
10 YorumlaYatak dışında da seks yaptık ama bizim için en heyecanlı olan farklıydı. Kızın çalıştığı iç giyimcide seks yaptık birkaç defa. Yakalanma hissinden dolayı biraz daha heyecanlı oluyor
10 YorumlaValla benim en ilginç yerim bı firma da gezici olarak calisiyodum market market gezer dim benim gibi çalışan bı kadınla büyük devasa bı dolapta içerisi 4 derece iken sevismistik heycanliydi 😁
10 YorumlaCinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Arabada cok severimm
Piknik acik alan kimse gormeden10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMisafir olarak kalınan ev.. Çünkü duyulmasın diye dikkatli davranmak, ve sonunun illa ki ağızda bitmesi..
10 YorumlaDegisiklik heycan katar. Araba, orman, sahil public ozellikle
10 Yorumlabüyük bir olaya sebep olmayacaksa canımızın istediği HER YERDE..
10 Yorumla- Devamını Gör (148)
Devamını Gör(193)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem