Eskiden evlilik dışı bu tarz şeyler yaşayan kızlara kaşar gözüyle bakılıyordu şimdi normalleşti gibi geliyor bana, aksine vermeyene kezban diyorlar ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılEvet isterim. Karşılıklı sevgi, saygı ve arzunun evliliğe dayatılması saçma gelmiştir hep. Hiçbir zamanda seveceğim kadın için illa bakire olmalı diye düşünmedim, kendim bakir olduğum zamanlarda bile. Sevginin bundan daha değerli olduğunu düşünüyorum. İki insan birbirini seviyorsa arzu da duyar. Evlilik çok daha geniş bir konu. Hayatını birlikte geçirmeyi istemek demek. Her zaman bu olmayabilir sevgi olsa bile. Ya da bazen istesen bile şartlar ona uygun olmayabilir, bu durumda da beklemek anlamsızca kendini bastırmaktan başka bir şey değil. Üstelik evleneceğin insanı her yönden tanımalısın. Cinselliği de yaşamalısın. Evliliklerin çoğu tam bu sebep ile bitiyor. Zevkler uyuşmuyor, uyum olmuyor. Bir taraf istekli, bir taraf isteksiz oluyor vs. Sonra onca zaman, emek, çaba boşa gidiyor. Halbuki en başından engellenebileceği halde. Tabii ki gidip direkt bir ilişki başlar başlamaz seks yapılmalıdır demiyorum ama bir süre sonra artık acaba bu insan ile gerçekten olur mu diye düşünmeye başlanıldığında cinsellik yaşanmalı en azından. Kimisi için 3 ay olur, kimisi için 6 ay, kimisi için 1 yıl. Bana göre 3 veya 6 ay süresi içinde olmalı.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi kaşar kelimesi kolay basit kız olarak görülür emek verilmeden harcamadan ihtiyacını karşılayan kızlara deniyor kolay ve basit bir kızla olmak istemem misal başka bir kız vardır 2 yıl sevgili olmuş ilişkisi olmuş o sürede bir tek onla yaşamıştır o ayrıdır ona kaşar denmez işte aradaki fark bu şahsi düşüncem evlilik öncesi olmamalı karşıda ki insan yapmamış çıksa o insan acaba beni kıyaslıyor mu tenimi beğendimi performansım beğendimi bak etrafına evli kadınların yarısı ihtiyaç karşılıyor çoğu da geçmişi olanlar ama bir tek kocasını bilen bir kadın çok nadir aldatıyor. Erkekte aynı şekil sonra geçmişi olanlar gerçekten doyumsuz oluyorlar gözler hep dışarıda erkeği de kadını da aynı şekil sadakat kalmadı. Kezban kelimesi ise cinsellik yaşamayan değil gözü sürekli dışarı da olan kolay erkek beğenmeyen ama sürekli erkek isteyen erkek kesen kızlara denir. Anlamları iyice anlayın. Cinsellik yaşamayan kendini eşine saklayan ya da emek harcanan ilişkide cinsellik yaşayana has kadın ağırbaşlı denir. Kezban=abaza ile eşdeğer erkeklerde de aynı mantık kadının kaşarı varda erkeğin yokmu bence erkeğin o* ve f* var. Eşitlik kavramı varsa kolay erkek, erkek kaşarı, o* erkek, f* erkek vardır.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman evlilik dışı seks yapan bir kadın hakkında saygısız bir şekilde düşünmedim.
Kadınlar da erkekler gibi özgürce seks yapabilmelidir... Toplum baskısı olmadan...00 Yorumla
Ilişkimin ciddi olmasını cinsel birlikteliğin o heyecanın evliliğe kalmasını istiyorum. Yaşayana kaşar yaşamayana kezban gözüyle bakanlar hastadır. Tercihe bağlı bir şey.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOlsaydı evet isterdim
00 Yorumla Kaşar kelimesi cok onceleri insanlara iltifat amacli soylenirdi simdi amaci farklilasti.
Soruya donecek olursak, kisiler arasinda durum bu, fakat hayat boyle pahalasmaya devam ettikce maalesef evlenmeler azalir, bosanmalar fazlalasir ve zina cogalir.00 YorumlaSeks vs olmayacak ise ben arkadaş kalırım 😂
00 Yorumlaçogunluk ister
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet yaşamak iyi olur
00 YorumlaPartnerim isterse neden istemeyeyim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılvermeyen bizden değildir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim hiç olmadı ki
00 Yorumla
+1 yılSevgilim yok başka dertlerim var.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYaşıyoruz
00 Yorumla
+1 yılEvet isterim hayatın bir parçası
00 Yorumla
+1 yılSen cerir misin
00 Yorumla
+1 yılBen yaşıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence hala kasarlıktır
20 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz