Erkek arkadaşım kimseye umut vermek istemiyorum falan diyodu arada bir iliski beklentilerinden bahsediyodu bana soruyodu bi gün benle evlilik olursa kafasina taktığı şeyleri söyledi bana ben belirsizdim ama ona net gibi davrandım bunları takma benim için sorun değil diye. Sonra ertesi sabah erken kalkmam gerekiyodu uyudum bunlari detayli yuzyuze konusalim dedik ertesi gun ben yazdim sonraki 2 gün o yazdi, son konusmamizda arayim mi dedim ortak arkadasimizla kahve ictigini soyledi sonra geri dönmedi ertesi gün yazdı konuştuk sonraki gün fotoğrafıma emoji koymuş beğendim bende sonraki gün ben ona emoji koydum beğendi ne o ne ben yazmadık bi daha dün gece depremi ilk onda gördüm ne oldu yazdım deprem oldu yazmış öyle olmuş sağol yazdim görüldü yedim. Bu konuyla ilgili her yorumu kabul ediyorum şimdi hatayı nerede yaptım ben? Sorun bende mi onda mı?
+1 yılSen yazma. Belli ki peşinden koşturmak istiyor. Kendisi dönerse döner, dönmezse dönmez. Erkekler diyerek genelleme yapmak istemiyorum ama nedense böyle yapıyorlar. Önce konuşup umut verip bağlayıp sonra bir anda çekip gidiyorlar. Nedenini ben de anlamıyorum. Bilen söylesin…
11 Yorumla- +1 yıl
Nedenini bende merak ediyorum inan..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı.
+1 yılOlay ne kızım? Ne kadar karmaşık, devrik, anlamsız yazıyorsunuz. İstesem bile beceremem. Net bir şekilde sorunu sor bocalamadan.
120 Yorumla- +1 yıl
Evlilik konusunu geçirip benimle daha sevgili bile olmadan ( ben simdiden sonra sevgili olmam evlenirim demisti) 3 4 kere yazdi bana bi daha yazmadi ben nerede yaptim hatayi diye soruyorum.. Benden mi yazmami bekliyo acaba?
- +1 yıl
Ama ben o yazdiginda hiç terslemedim cevap vermemezlik yapmadim niye yazmiyor bana.. Biseyler hissettiğini de düşünüyorum?
- +1 yıl
Deprem bölgesinde mi oturuyor veya tanıdıkları falan mı orada? Belki bu tarz sorunları vardır şu an ve ondan yazmıyordur.
- +1 yıl
Bu konusmalar geçip en son konuştuğumuzdan sonra 1 ay geçti. Ben sadece şunu merak ediyorum 3-4 kere o yazdi ya o konusmadan sonra benden mi bekliyor diye
- +1 yıl
Valla çok anlamadım sizin durumunuzu kesin bir şey diyemem, olabilir belki de senden bekledi. Yalnız 1 ay geçmiş üstünden olan olmuş biten bitmiş şu an bu neyin merakı? 1 aydır konuşmadıysanız ortada bir duygu vardıysa bile yok olmuştur.
- +1 yıl
Bende ondan bekledim onun yazmasini ama şu aralar özlediğimi hissediyorum onun merakı. Kendisi güneydoğulu bilmiyorum bir yakınına bisey oldu mu paylasmadı, depremin oldugunu ilk ondan ogrendim sordum ama uyku sersemligine bunlari sormak aklima gelmedi şuanda da çekiniyorum uzun zamandır yazmadı diye işte sormaya.
- +1 yıl
Guneydoguda yasamiyo bu arada bugün iş için gitti sadece oraya, yazamiyorum işte
- +1 yıl
Napmaliyim bana bir fikir verin
- +1 yıl
Valla istersen yaz depremden etkilenen var mı yakınlarından o gün uyku sersemiydim aklıma gelmedi üzgünüm de. Fakat 1 aydan sonra ne derece toparlanır aranız bilemiyorum.
- +1 yıl
Ben o zamanlarda yazardim ama arayim mi dedigimde geri dönmediği için üzüldüğümden yazmadim. Simdide sormak istiyorum ama soguk konuşursa pişman olurum diye çekiniyorum
- +1 yıl
Denemeden bilemezsin. Mantık ile hareket etmek istiyorsan dediğim gibi 1 aydan sonra zor olması.
- +1 yıl
Afetzedelere yardim ederken bi dua eder atarim yani ona çekinmem, arkadaş olarak da olabilir çünkü, ama onu bile yapmali miyim bilmiyorum işte
- +1 yıl
İçinde kalıp sürekli merak edeceğine, yap ne olacaksa olsun.
- +1 yıl
Ya çok soru sordum ama uzun zamandir yazmiyo ya hani benim onu düşünüp yazmam ne bileyim farkli dusunmez dimi ya da bu kendime yaptigim bi saygısızlık mi olur sence sen benim yerimde olsan yazar miydin
- +1 yıl
Şimdi sizin aranızda bir kesinlik söz konusu değil. Ne bir başlangıç olmuş gibi, ne de bitiş. Kesin bitti ise yazmazdım, böyle bir durumda ise ne yapardım bilemiyorum. Ancak bu saatten sonra sevgililik istemem direkt evlilik diyen biri de bence komik. Birini tanıyıp sevmeden evlilik olmaz. Üstüne o seni çok önemsese 1 ay içinde yazardı bence. Bunlar göz önüne alınarak yazmasan da olur gibi. Karar sana kalıyor, için nasıl rahat olacak?
- +1 yıl
Bitse bende yazmazdim en sonlarda da hep o yazinca işte ne bileyim kendimi geri mi çekeyim dedi ama yine yazabilirdi hep ben yaziyorum diye düşünmezdi sanırım cunku dedigim gibi yazdiginda hep güzel konuştum. Bi yandan da heo ben yaziyorum diye düşünmez yazadabilirdi diyorum
- +1 yıl
Bende kararsizi.
- +1 yıl
Yazdım bakalim napıcak
- +1 yıl
Hayırlısı.
- +1 yıl
Amin. Hiç değilse içim rahat olucak ama
+1 yılSana hiç sıcak davranmamişki faZla acımasız bence arama
25 Yorumla- +1 yıl
Allah yardimciniz olsun yazdim ben yazdiktan 14 dakika sonra durum atti daha ne diyebilirim ki
- +1 yıl
Diyecek bir şey kalmamiş
- +1 yıl
Sen üstüne düşeni yapmişsin
- +1 yıl
Evet öyle bitti galiba
- +1 yıl
Üzülme hayat daha neler çıkarır karşina
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. sorun yok hiç kimsede o sadece devam ettirmek istemiyor..
04 Yorumla- +1 yıl
O yuzden deprem için bile olsa yazmamaliyim sanırım 😔
- +1 yıl
Sanmiyorum o zaman da ben soğuk olurum
- +1 yıl
@berkatak Hatırlanmak isteyince giden geliyor mu gerçekten?
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılsen gram suç yok ki kendini yorma bence
16 Yorumla- +1 yıl
Bencede yokmuş yazdim biraz önce deprem ne de olsa arkadaşım da olsa yazardim diye, ben mesaj attiktan 14 dakika sonra wp durumu yaptı biraz sonrada instaya girdi bana halâ bişey yazmadı meselâ. Yok önemli değil işi vardır belki ama suç bende değilmiş, onu anladım hata aramam boşunaymış kendimde.
- +1 yıl
şu an sana kaçan kovalanır ve moralim bozuk benimle ilgilen peşimden koş hesabı yapıyor
- +1 yıl
Ben elimden geleni yaptim içim rahat, kendi bilir
- +1 yıl
şimdi sıra sende ve ilgini qlakani herseyini kes bak 3 5 güne nası yazıyor sana
- +1 yıl
Kendi bilir daha yazacak degilim. Içim rahat şu an. 5 günü de geçse yazmam Şu an yazmazsa
- +1 yıl
suannyazar yazmaz biwey diyemem ama sana yazdığı zaman vereceğin tepki önemli
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yani ayrildinizmi bisey anlamadimki
05 Yorumla- +1 yıl
Ne ilişki başlamişti ne bitti başlayacak gibi bi konuşma geçti aramızda yüzyüze konuşalım dedik ondan sonra 3 4 kere yazdi konustuk bi daha yazmadi bende adim atiyim diye dün bugün yazdim laf attim yani dün cevap vermisti bugun afet bolgesine gidiyodu Allah yardimciniz olsun yazdim ben yazdiktan 14 dakika sonra wp durumu atmis bakalim nolcak bende bilmiyorum?
- +1 yıl
Ama mesajima bakmadi daha
Harun abi sakin ol biraz
02 Yorumla- +1 yıl
Bu konuyla ilgili bi yorum bekliyorum dalga geçme lütfen
- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılsana yazmadıysa başka kız bulmuştur
12 Yorumla- +1 yıl
Naparsa yapsın
- +1 yıl
öyle olsun :)
+1 yılHepimizin niyeti o
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası