Cinsellik, sexting vs. Yok ama sürekli istekli gibi. Konuyu oraya getirmeye çalışıyor her şeye tahrik oluyor. Ayağıma, elime bile tahrik oluyor. Fiziğimle çok ilgileniyor. Abaza olduğunu düşüncem artık.
Bu konuda Tartışmaktan sıkıldım :(
Cinsellik, sexting vs. Yok ama sürekli istekli gibi. Konuyu oraya getirmeye çalışıyor her şeye tahrik oluyor. Ayağıma, elime bile tahrik oluyor. Fiziğimle çok ilgileniyor. Abaza olduğunu düşüncem artık.
Bu konuda Tartışmaktan sıkıldım :(
Sürekli konuyu cinselliğe getiriyorsa istekli olmasının yanı sıra seninle sadece cinsellik için birlikte olma ihtimali de yüksek olabilir. Dikkat et derim.
Bak erkekler cinsel dürtüleri çok olan yaratıklar güzelim o dürdüleri kullanarak onlara dilediğini yaptırabilirsin eğer bn bu işe hiç girmiyim diyorsan o adam değişmez ondan ayrıl derim libidosu daha düşük biriyle ol ozamn
Evet ama kimle beraber olsam çok arzu duyuyor. Resmen ilişkinin önüne geçiyor by
Bu
Yani tabi bu senle de alakalı olabilir ozamn giyimin fiziğin tipin bazı kadınlar aşırı seksi ve çekiciler ister istemez bu tanımadığın erkekleri bile tahrik ederken sevgilini nasıl tahrik etmesin? Hayal etsene herkesin arzuladığı kadın senin sevgilin yanında el elesiniz dudakdaga cani ister erkeklik hormonu olan her erkeğin bnce
Açık giyinmem ama fizigimi ve yüzümü beğeniyorlar. Çok seksisin diyen sevgilim oluyodu ama bu sefer de akılları farklı yerde oluyo resmen sapıtıyorlar
Yani bunu engeliyemezsin hele de bizim ülkede çok kaliteli bir adam bulman lazım kadına doymuş duygusallik ariyan bir adam yani iyi kötü etrafına bak herkes abazan bazıları gizli abazan en yakın dediğin arkadasina bile biraz göz kaş et hemen yürür sana arkadaş demez... yani işin zor bnce helede burada
Cevap
20Cevap
sana saygı duymuyorsa ayrıl gitsin böyle şeylere katlanmak zorunda değilsin ancak o sana saygı duymak zorunda
İstediğini ver normal bu. O abaza değil de sen kız çocuğusun halen
Bakire olduğum için normal
Seni sevmiyor o sendeki cinselliği istiyor. baktı alamıyor defolup gidecek
Evet ama hiç öyle şeylere izin vermedim ki
Tamam işte izin ver diye uğraşıyor. sonuçta sende de özel bölge meme dudak vs var
Haklısın
Bu bildiğin abazan eğer sana uymuyorsa ayrıl bunun aklı fikri orada çünkü...
Sevgili değil misiniz? Normal yani ama yerine göre tabii
iyide adam arzuluyor demekki seni. ne var bunda
Kullanmak için olmasin
güvenmiyorsan neden berabersin ozman?
Böyle olmayan erkek varsa şüphen olsun aw kesin başkası vardır diye
Elimin ayağımın fotosunu istiyor ama bu fazla değil mi
Fetişi var demek ki nude felan atıyor musun normalde
Hayır atmadık hiç
Tamam ufaktan başlamak istiyordur. Benimde mesela eller aşırı hoşuma gidiyor ama öyle fantezi kurmuyorum bakımlı olması hoşuma gidiyor sadece merak ediyorum
Ojem nasıl olmuş diye yolladım tahrik oldu hemen. Yerim yalarım elini demeye başladı düşün artık
Bence abartma libidosu yüksekmiş bunu senle gidermek istiyor gayet doğal bir şey p. rno izlese başka kızları izleyip mastürbasyon yapıyor dersiniz
Evet ama ben bakireyim ve ileri bir şey istemiyorum bu da doymayacak
İleriye gitmeden dozunda olsun ses etme mesela gül geç
Ayak ve el kırmızı çizgimiz öyle deme 😂
Neden öylesiniz
Olur cinsellik te istiyordur
adam patlamaya hazır bomba gibi işte :)
Mesajda bile ne desem tahrik olcak şey buluyo ama :/
yani anlamadım;
akaryakıta zam gelmiş falan desen aklına pompa falan mı geliyor adamın,
o derece mi? :)
Uyuyacagim diyorum mesela o da yanına geliyim beraber uyuyalım diyo. Veya kıyafet alcagimi gösteriyorum altına ne giyiyorsun diyo
yani evet istekli baya :)
Oje sürüp attım parmaklarıni yalarım diyo sapitmis işte
el fetişi var o zaman :)
benimkide aynı
Rahatsızsan dile getir
İlgili olmayan erkek mi var varsa şüphe et zaten
Sana çakmadan bırakmaz artık
Bakire olduğumu biliyor
Çok önemli değil illa ki çakacak ya da yalatacak takmış kafayı
Yaa ama taktıracak bir şey yapmadım ki. Açık foto vs atmadim
Bir erkek için bu çok önemli değil ulaşabildiği bir kadınsın ve sana şu an dokunabiliyor. Bu tek başına çakmak için seni arzulatacak bir şey erkek beyni kompleks değildir illa açık resim falan atmana gerek yok görmesi bile seni düşünüp çakmak istemesine ve akşamları kendini tatmin etmesine yeter
Tüm erkekler böyle.
El ayağa bile mi
evet
Vücud hatların nasıl peki
normalllll
Abazanin onde gideni
Ahahahah abazadır
Düzelmez mi peki
Zorr
p*rno. Falan izlesin neden benle ugrasiyo😃
Sıcacık sen varsn önünde
Mesajda konuşuyoruz ama