Iyi geceler arkadaslar sevgilim asiri sekse duskun ve bunu bana yansitiyor beni seviyor ondan suphem yok ama gercekten fazlasiyle uckuruna duskun benden once iliskiye girmis. Sana asla dokunmam kizligini bozmam diyor ama ben nasil davranacagimi blmiyorum ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Öncelikle bütün erkekler sexe düşkündür kızlar da tattıktan sonra düşkün olur. Seni seviyorum arkadan yapayım önden sürteyim sen yala ama seni bozmam demek istemiş...
00 Yorumla
+1 yılAl sana şarkı.
https://www.youtube.com/watch?v=UCUm7TZ5odo00 Yorumla
bunun sonu hymen yırtmadan atraksiyona girişmeye doğru gider. nabız yokluyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakin birlikte olma, tut kendini. daha degerli olursun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
12Cevap
Gereksiz yere lastik gümletme yol uzun istepme lazım olur sanada...
00 Yorumla
+1 yılouuvv benim kafadan :)) kamerdanda gorusek diomu :P
00 Yorumla
+1 yılKizligini bozmasina izin verme onun disinda seviscekseniz sevisin no problem
01 Yorumla- +1 yıl
Bencede enazindan bunu yap ona..
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızlığını bozdurmadan seviş demişler ama benden söylemesi öyle kolay değil o iş. çok tahrik olursun dayanamazsın. siik beni dersin. dikkatli ol.
10 Yorumlayalniz kalma seks konuşma seks konuşunca heme nkonuyu değiştir yoksa başina kötü şeyler gelebilir :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. seni aldaymasna nasıl göz yumacaksin?
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmaliyim?
Kizligini verme oyuncak yapar seni
02 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun
Anal takıl oral takıl, ya da yol ver :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende de aynısı var:(
013 Yorumla
Soran+1 yılPeki ne yapiyorsun canim? Nasil davraniyorsun
Cevap sahibi+1 yılbiraz suyuna gitmeye çalışıyorum sözlerimle onu başka konulara yönlendiriyorm ve ne kadar çok sevsem de özlesem de onunla yalnız kalmamaya çalışıyorum:( çünkü yalnız kalırsam olacaklar malum
Soran+1 yılAynen oyle :(
Cevap sahibi+1 yıltamamen sert tepki verme sakın. çünkü o zaman erkekler daha hiddetleniyorlar ve gereksiz birçok tartışma yaşarsınz. suyuna gitmeye çalış nazlı nazlı bıcır bıcır konuş :) ama aşırıya kaçma haaa
Cevap sahibi+1 yılseviyosun ama birlikte olmak istemiyosun korkuyosun di mi:(
Soran+1 yılEvet aynen oyle o ise tam tersi seviyor bundan eminim ama kendinede hakim olamiyor fazla duskun orasina
Cevap sahibi+1 yılaynen benimki de öyle çok düşkün. eğer imkanınız varsa evlenin yoksa ilerde pişman olursun. ben şimdi çok pişmanım öyle bir hale geldi ki beni umursamıyo bile:(
Soran+1 yılSiz iliski yasadiniz mi?
Cevap sahibi+1 yılsayılır ama bana asla ve asla bir zarar vermedi incitmedi çok şükür.
Soran+1 yılBenim sevgilimde bazi seyleri istiyor ama korkularim var
Cevap sahibi+1 yılmesela ne gibi şeyler istiyor
Soran+1 yılBir takim seyler iste canim oksama dokunma opme falan
Cevap sahibi+1 yılhımm eğer istiyorsan ileri gitmeyeceğini biliyorsan izin verebilirsin ama biliyo musun en güzeli zamana bırakmak ve kendiliğinden oluvermesi. o zaman paha biçilmez güzellikte olur
verme patlak lastik üyesi olursun sende sonraa :)
00 Yorumlavermicem die video var sende onu izle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı. Kılığını verme de başka şeyler de sana kalmış
00 Yorumlasakın freni tutmaz pzatlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılilişkiye girdiyse fazla güvenme bence
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki?
Cevap sahibi+1 yılçok çok tecrübeli arkadaşlarımda var ama bozmam flan der sana gerçektende bozmaz ama sonra zamanla sen istersin ve sevişme tadını flan aldığından başkası olur güvenirsin ve bozar seni
Sert tepki ver ^^
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım