Bir adamla görüşüyoruz yaklaşık 4 ay oldu. Ciddi manada tanışmaya çalıştık. Sonrasında aramızda biraz yakınlaşmalar oldu. Hiçbir şekilde ilişki yaşamadık fakat özel anlar geçirdik. Onun benden önce sevgilisi olmuş fakat böyle yakınlaşma hiç olmamış. Benim de olmadı. Bana ilk etapta ailem istemez kendi kültürümüz olsun ister hayır derse görüşmeyi keseriz dedi. Annesi hayır dedi fakat ben annesi ile görüştüm beni tanıyın lütfen dedim kadın peki dedi. Aramızda sorun yoktu sonra kendisi askere gitti şu an asker. Annesi ablası ile çok iyiyiz. Kendisi bu sefer de saçma sapan şeylere takıldı onlara da tamam dedim. Sonra evlenince çalışmanı istemem çocuğumuza kim bakacak çalışacaksan ayrılalım dedi. Ya ona da peki dedim çalışmam dedim. Sonra bana böyle yakınlaşma yaşadık diye pişmanım bir daha olmasın dedi bana kan kusturdu. Yine ara verelim gibi şeyler söyledi.
Askerden izin alıp geldi görüştük. Bir gün sonra gitti. aramızda yine yakınlaşma oldu. E istediğini almadın mı neden bir gün daha kalayım dedi. Sonra duygularından emin olmadığını, sürekli cinsellik düşündüğünü , ben özledim desem bile sadece cinsellik aklına geldiğini, cinsellikten öte geçemediğini, duygularına hiç güvenmediğini, sadece cinsel düşüncesi olduğu için bir ara ayrılmak istediğini ama olmadığını söyledi. Yakınlaştık diye insan böyle sapık mı düşünmeli? Kafası net değilmiş. Duygusal olarak net olamıyormuş.
Ben kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım? Dünden beri kendisiyle hiç konuşmadık. Yardım edin lütfen.
Askerden izin alıp geldi görüştük. Bir gün sonra gitti. aramızda yine yakınlaşma oldu. E istediğini almadın mı neden bir gün daha kalayım dedi. Sonra duygularından emin olmadığını, sürekli cinsellik düşündüğünü , ben özledim desem bile sadece cinsellik aklına geldiğini, cinsellikten öte geçemediğini, duygularına hiç güvenmediğini, sadece cinsel düşüncesi olduğu için bir ara ayrılmak istediğini ama olmadığını söyledi. Yakınlaştık diye insan böyle sapık mı düşünmeli? Kafası net değilmiş. Duygusal olarak net olamıyormuş.
Ben kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmalıyım? Dünden beri kendisiyle hiç konuşmadık. Yardım edin lütfen.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer