Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. hayır korkmuyorum. çünkü ben titiz biriyim. uzun süre tanıma evres geçirmeden güvenmediğim insanla direk ilişki yaşamam
kişisel temizlik, bakım ve sağlık konusunda güvendiğim insan ile olurum.
cahiller saaalaklar aklını kullanmayanlar geriiiiizekalılar tanımadıkları insanla böyl bir rske girer00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYani herkesle cinsellik yaşayan birini tercih etmiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNerden biliyorsun yaşamadığını? İlla tam ilişki olması gerekmiyor. Sürtünme falan yaşamış olabilir ve virüsler o şekilde de bulaşıyor
- +1 yıl
Tanımadan yaşamıyorum işte
Hiç bişry yüzde yüz koruma sağlamaz aklına geliyor insanın
00 YorumlaTanımadığım insanlarla günü birlik vuruşmuyorum yavrum, ne kondomu ne hastalığı?
00 Yorumla
+1 yılYapacak bir şey yok tedbiri aldıktan sonra gerisi benim kontrolümde değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 598 cevap paylaştı. Cinselliğe aşırı derecede yatkın olan kişiler bunu sorun olarak görmez
00 Yorumla
+1 yılYok ben oldukça rahatım o konuda hiç yaşamıyorum cinsel ilişki kimseyle mis
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim kadınla yaşadım
Yaşadıktan bir süre sonra bi ağrı oluşmaya başladı
Lan dedim noluyo
Sonra geçti anlamadım hiç bişey00 Yorumla
+1 yılBu güne kadar kimseyle yaşamadım, kendi tercihimle
04 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏
- +1 yıl
Alkışlanması üzücü, bu halde dünya artık. Popon ne kadar güzelce o kadar güzelsin.. Maalesef dünya böyle. Numune kaldık
Soran+1 yılO yüzden alkışladım bende. Artık ilişkiler içinde birliktelikler yaşamak normal yaşamamak anormal olmuş
- +1 yıl
Size bu düşünceleri yaşatan hemcinslerim için kendi adıma özür dilerim. Siz çok güçlü ve asil varlıklarsınız. Bir et parçası muamelesi gördüğünüz, hak etmediğiniz şeyleri yaşadığınız bir dünyada nedes alıyorsunuz. Affedin
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorunmasız ilk anal sekste bir böbrek enfeksiyonu kaptım, 5 günde 10 iğne yedim kalçadan.. ben onu yaptım ama iğneler de beni yaptı.. bir daha olsa yapar mıyım, evet.. çünkü çok güzel 😊
00 Yorumla
+1 yılEee yaşanmayacak mi hic cinsellik (ben hiç yasamadim)
00 Yorumla
+1 yılPezervatif kullanmıyorum çünkü tutkuyu azaltıyor hastalık kapacaksam da zevkten kapayim 😂
00 YorumlaTemiz biri değilse hayatıma almıyorum zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılTemizlikle alakası yok ki bunun. Farklı partnerleri olmuş herkes bulaştırma riski taşıyor. İsterse ultra hijyenik olsun
Ben kapmiş olabilirim bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılHiç yaşamadım rahatım 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 787 cevap paylaştı. Korkuyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar