Cinsel Yaşam Konu seks olunca herhangi bir korkun ya da endişen oluyor mu? BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Konu seks olunca herhangi bir korkun ya da endişen oluyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır olmuyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazı uçuk fantezilerden korkarım kadının beni yatağa bağlamasını istemem mesela ya da ufak bıçakla yapılan oyunlar korkutabilir kadının çok hızlı hareketler yapmasınıda sevmem affedersin cinsel organ kırılmasına kadar gidebilir 0 0 Yorumla
Sertmerthakan3 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Seks ten niye korkulsun veya endişe duyulsun ki, sadece erken gelenler için endişe olabilir belki 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Beğenmicek diye endişeleniyorum ama aynı zamanda iyi olacağımı düşünüyorum 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. erkeklerin tek endişesi vardır oda şudur 😂😂 0 0 Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı. Yok ben Allah ne verdiyse girişiyorum fdlksj 0 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hamile bırakma korkusu. Takıntılı bir manyak çıkar korkusu. 0 0 Yorumla
tetra_yuki Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl olmuyor. böyle güzel bir aktivite ile ilgili korku yersiz bence 2 0 Yorumla
Poşetçqy Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Tek sorunum boşalamamak. Sürekli devam etmek yoruyor 0 0 Yorumla
_Steampunker_ Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Olur kiminle birlikte olacağın önemli 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir olmaz korku 0 0 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 987 cevap paylaştı. Yaşamadım bir şey diyemem 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ne endişesi olacak 😂 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ya erken boşalırsam korkum olabilir 0 0 Yorumla
lllllıllll Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl senin endişen var mı 0 1 Yorumla lllllıllll +1 yıl benim hiç yok Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Oluyor , özellikle bu istekli toplumda 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ösym sınavı harici olmaz 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. attan korksak, faytona binmezdim 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. korkum oluyor tabiki 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. hayir 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bitiyorum 0 0 Yorumla
Huzur5645 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Olmuyor 0 0 Yorumla
Bayek00 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 436 cevap paylaştı. Hayır, yok. 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Nedne olsun 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Elbette oluyor 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. hayır olmuyor 0 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Neden olsun ki 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ne gibi mesela? 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hiç olmaz 0 0 Yorumla
karizmaderler Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Fazla olmaz 0 1 Yorumla karizmaderler +1 yıl Tek bir korkum. var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Hayır olmuyor.
Bazı uçuk fantezilerden korkarım kadının beni yatağa bağlamasını istemem mesela ya da ufak bıçakla yapılan oyunlar korkutabilir kadının çok hızlı hareketler yapmasınıda sevmem affedersin cinsel organ kırılmasına kadar gidebilir
Seks ten niye korkulsun veya endişe duyulsun ki, sadece erken gelenler için endişe olabilir belki
Beğenmicek diye endişeleniyorum ama aynı zamanda iyi olacağımı düşünüyorum
erkeklerin tek endişesi vardır oda şudur 😂😂
Yok ben Allah ne verdiyse girişiyorum fdlksj
Hamile bırakma korkusu. Takıntılı bir manyak çıkar korkusu.
olmuyor. böyle güzel bir aktivite ile ilgili korku yersiz bence
Tek sorunum boşalamamak. Sürekli devam etmek yoruyor
Olur kiminle birlikte olacağın önemli
Hayir olmaz korku
Yaşamadım bir şey diyemem
Ne endişesi olacak 😂
Ne gıbı korkum olcakkı
Ya erken boşalırsam korkum olabilir
senin endişen var mı
benim hiç yok
Oluyor , özellikle bu istekli toplumda
Ne gibi bir korku ya da endise?