Cinsel Yaşam Cinsel ilişki esnasında yaşamaktan korktuğunuz şeyler nelerdir? alevnazz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Cinsel ilişki esnasında yaşamak istemediğiniz ve sizi partneriniz karşısında küçük düşüreceğini düşündüğünüz şey nedir?Not: Benim erkenden sıkılmak 😄 Cinsel ilişki esnasında yaşamaktan korktuğunuz şeyler nelerdir? Cevapla İlişki Soruları Nedir Soruları Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hiç bir şey o an sadece anı yaşıyorum akışına bırakıyorum 0 0 Yorumla
Hlly-UMG Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Cinsellikte sınırsızım ama çok şunlar gibi şeyleri sevmem yok ayak fetisi , veya köle fantezisi gibi. . . 0 0 Yorumla
freeman0734 Takip Et Xper 6 Yaş: 48 , eic 89% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınımın canını yakmak... üzülürse... modum düşer...❤❤❤ 0 0 Yorumla
FurkanNero Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 83% +1 yıl Bilmem ilk deneyimimde erken boşalmakdan korkarım galiba 0 0 Yorumla
zexc41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Sıkılmazssın tersine hep istersin deErkeğin korkusu kalmazsa olur :)) 0 0 Yorumla
Yangınvar005 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kötü koku olması erken sıkılmak küçük düşürmezki 🤣😂 0 1 Yorumla serseri_yüreğim +1 yıl Islanınca gelek ama bunun bi sakıncasıda yok Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Monotonlaşmak beni korkutur🙁 0 0 Yorumla
İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Korktugum bişey yok uzun geçsin güzel geçsin 🤷♂️ 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Erken boşalma olur herhalde 0 0 Yorumla
İsasagir1 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 96% +1 yıl Partnerimin kocam geliyor demesi (şaka) 😂😂😂😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eşimin arayıp gelirken ekmek ve yoğurt al demesi 0 1 Yorumla MatthewKlein +1 yıl iigrencsin Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Erken boşalma olurdu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Hiç bir şey o an sadece anı yaşıyorum akışına bırakıyorum
Cinsellikte sınırsızım ama çok şunlar gibi şeyleri sevmem yok ayak fetisi , veya köle fantezisi gibi. . .
Kadınımın canını yakmak... üzülürse... modum düşer...❤❤❤
Bilmem ilk deneyimimde erken boşalmakdan korkarım galiba
Sıkılmazssın tersine hep istersin de
Erkeğin korkusu kalmazsa olur :))
Kötü koku olması erken sıkılmak küçük düşürmezki 🤣😂
Islanınca gelek ama bunun bi sakıncasıda yok
Monotonlaşmak beni korkutur🙁
Korktugum bişey yok uzun geçsin güzel geçsin 🤷♂️
Erken boşalma olur herhalde
Partnerimin kocam geliyor demesi (şaka) 😂😂😂😂😂
Allah korusun ama erken boşalma
Eşimin arayıp gelirken ekmek ve yoğurt al demesi