Oluyor aslında. Ayrıca taşıyıcı olup olmadığını kontrole girmeden bilemezsin hiv gibi virüsler vücutta sinsice ilerlediği için pozitif olanlarla ilişkiye firen insanlar 1 yıl boyunca sürekli teste giriyor mesela. Hatta hastalığın varsa ve korunmuyorsan bu çoğu ülkede suç. Hapsi ve karşı tarafa tazminat şeysi var. Abd'de ordudaysan görevinden alınıyorsun falan. Umarım hasta olmazsın ama olursan da buna değmediğini anlarsın. Tabi ki tek eşli insanlar için söylemiyorum bunu ama aşılarımız bile yok ülkece. Bir kadının rahim kanseri sebebi olabilirsin. Yaşasa bile anne olma ihtimalini elinden almak çok büyük bir vebal (yorumu hetero olduğunu düşünerek kadın üzerinden yaptım)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Korunmuyorum ve ayrıca korkmuyorum insan elinden neden korksun asdhasgdhja :D
Güvendiğim kişilerle girmeyi tercih ederim önüme gelenle değil
herkesle ilişki yaşamam hastalık kapmaktan korkarım
alayaın giderim kokunu necele faydası ölseydik herşeyden giderdik
Başkalarına da bu hastalığı yayıyorsun ama bu şekilde. Bu etik değil.
valla 39 yaşıma kadar olmadıysan dahada olmam çünkü kondumlu kimse haz boşalma alamıyor
Oluyor aslında. Ayrıca taşıyıcı olup olmadığını kontrole girmeden bilemezsin hiv gibi virüsler vücutta sinsice ilerlediği için pozitif olanlarla ilişkiye firen insanlar 1 yıl boyunca sürekli teste giriyor mesela. Hatta hastalığın varsa ve korunmuyorsan bu çoğu ülkede suç. Hapsi ve karşı tarafa tazminat şeysi var. Abd'de ordudaysan görevinden alınıyorsun falan. Umarım hasta olmazsın ama olursan da buna değmediğini anlarsın. Tabi ki tek eşli insanlar için söylemiyorum bunu ama aşılarımız bile yok ülkece. Bir kadının rahim kanseri sebebi olabilirsin. Yaşasa bile anne olma ihtimalini elinden almak çok büyük bir vebal (yorumu hetero olduğunu düşünerek kadın üzerinden yaptım)
inan sadece tek eşli oldum ondada direk cinsel temaslı oldum cocuk oldu sonra ayrıldım daha ilerisi yok kimseylen kolay kolay olmıyorumki
Yanı bilmediğim tanımadığım biriyle olmuyorum o yüzden korkmuyorum
Çoğunluk korunmuyoruz
partnerinizi tanıyorsanız sıkıntı olmaz.
* suyuyla gelen sel suyuyla gider be 😉
Güvendiğim kişilerle olduğu müddetçe kullanmam.
Yok ki korunması kalsın
Sen olursa yine de korun. Hele özellikle paralı bir hanımefendiyse. Ha homoysan yine kesinlikle lastiksiz olmaz.
Homo ne ki bilmiyorum bildiğin kız yok işte kardeşim ya teşekkür ederim aklımda dedikleriniz
B çünkü yapmıyorum
Dışa boşalmaya devam
Gebelikten bahsetmemiştim ki o da bir korunma yöntemi değil.
Korunurum