Sexting bence insan sevdigi kisiyi hazırlama kiskirtma olarak goruyorum mastürbasyon sanal seks iste ama cinsel beraberlik degil o reele hazirlamak gibi bisey
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aşağıdaki adam her dısı kusa yavsıyor yüz vermeyince de sanalcı diyor biz reelcıyız merak etme zavallı abaza senı
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Duygularını ve hislerini yoğunlaştırıp gerçekten o anı her şeyiyle yaşayabiliyorsan cinsel beraberlik sayılır
Bunu hissedip yaşayamayanlar sallamış hep mastürbasyon diye. Onlar ne yaptıklarını hissetmeyi bi yana bırak ne yaptıklarını bile bilmiyor. Seks bedenle yapılıyor gibi olsa da zihinde yaşanılır. Yeni yetmeler bilmez bunu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sadece mastürbasyon yaparsın. reelde görüşmeyeceğin biriyse de öyle sanaldan ibaret kalır
Sexting bence insan sevdigi kisiyi hazırlama kiskirtma olarak goruyorum mastürbasyon sanal seks iste ama cinsel beraberlik degil o reele hazirlamak gibi bisey
Aşağıdaki adam her dısı kusa yavsıyor yüz vermeyince de sanalcı diyor biz reelcıyız merak etme zavallı abaza senı
Duygularını ve hislerini yoğunlaştırıp gerçekten o anı her şeyiyle yaşayabiliyorsan cinsel beraberlik sayılır
Demek istediğim bu işte, çok doğru söyledin
Bunu hissedip yaşayamayanlar sallamış hep mastürbasyon diye. Onlar ne yaptıklarını hissetmeyi bi yana bırak ne yaptıklarını bile bilmiyor. Seks bedenle yapılıyor gibi olsa da zihinde yaşanılır. Yeni yetmeler bilmez bunu.
Kuşak farkı mı acaba 😅
Kuşak değil bence. Madde bağımlılığı bunların ki. Ruh yok, his yok, yürek yok, duygu yok.
Haklısın maalesef 🙂
Maalesef öyle. Yapacak bir şey yok. Kendileri bilir. Onlar düşünsün.
Acaba bu gizli üye kim😂 merak ettim şimdi bak
Derler ki merak iyidir. Merak varsa ögrenme isteği vardır. Dolayısıyla öğrenmek bilgi edinmek iiydir.😄
Öğren bakalım merakın gitsin
Öğrendim 😄 teşekkürler
Rica ederim ama bizim merak etmeye hakkımız yok sanırım 😄😄
Var tabiki 😄
İyi bari😄
Merak etme hakkım var ama öğrenme hakkım yok anlaşılan.
Maalesef şimdilik böyle olsun 🙂
Haksızlık.😏
Ve haksızlık hiç güzel bişey değil
Burdan şu sonucu çıkarıyorum belki de karşılaştık daha önce
Onun için böyle olsun diyorsun
Yok aksine hiç karşılaşmadık sanırım
Niye o zaman öğrenemıyorum
Tekrar açman lazım 😂 yoksa olmaz
Şimdi olur mu 😄
Mastürbasyon amaçlı yapılıyor 😀 da bu yaşta neden mastürbasyon yapıyorsun 😅
bazen belli amaçlarla sözlü yapılıyor da doyumda işe yarar mı bilmiyorum
hiçbirisi sayılmaz zaten sen yemek resimlerine bakınca karnın mı doyuyor
Ten tene dokunmadiktan sonra msttan baska birsey degil😉
Yapar misin peki
mastürbasyon sayılır
Mastürbasyon sayılır diye düşünüyorum
Mastürbasyonda birbirine yardımcı olmak.
mastürbasyon gibi olur
hayalgucune baglı neler hayal edebildiğine.. eger hayalgucun kuvvetliyse hersey olabilir:)
Dokunmak hissetmek nerde görmek nerde
Birbirinden çok farklı şeyler neden sordun bunu
Zina
#dominanthatun💅
Herkes yapıyor
Eee tamam bana ne
#dominanthatun💅
Mastürbasyon sayılır
Reel olmadığına göre…
mastürbasyon
Mastürbasyon
Mastürbasyon