opusmeden veya seks olmadan sevmek sevilmek mumkun değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİmkansız değil de o istediğin, istediğim gibi içinde utanma duygusu olan ve namuslu erkek yok gibi bir şey. Sorun orada. Hepsinin derdi are you seks. O çoğunluğu toplayıp diri diri yakmak lazım. Aklımdan nice nice katliam türleri geçiyor da öyleleri için neyse...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Libido yerlerdeyse imkansız değil. Cinsellik ihtiyacı, temel bir içgüdünün sonucudur. Ortada kabul edilebilir, mantıklı bir neden yoksa, sağlıklı bireylerde tensel temas olmadan sağlıklı bir ilişkinin olmasını mümkün görmüyorum.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 639 cevap paylaştı. Hayır imkansız değil insanın sevmesi aşık olması illa öpüşmeye cinselliğe gerek değil ya bunu söyleyenlerin aklı fikri cinsellik de sevgi bahane onlar için gerçekten seven kalbine aşık olur sever
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
66Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız maalesef artık yaşımız 13 ya da 14 değil öyle liseli aşıklar gibi sadece el tutarak aşk yaşanmıyor bir insanı seviyorsan öpmek istersin onunla birlikte olmak istersin istemiyorsan sorun var zaten seks olmadan cinsellik olmadan aşk yaşanmaz.
61 Yorumla
+1 yılNeden imkansız olsun.. bu uyanık geçinen insanların dayatması sadece.. herkes kendi gibi olmaya zorluyo insanları.. kendileri de herkes böyle diyebilecek çünkü.. normallestirmeye çalışıyolar.. orjinal olmak.. herkes gibi olmamak.. güzel sevebilmek.. incitmeden sevebilmek.. gerektiğinde üzmeden noktayı noktayı da koyabilmek... karşındaki adamın gözlerinde dinlenebilmek.. onun omzunda ağlayabilmek.. yan yanayken onunla gulebilmek.. bunlar değil mi güzel olan zaten.. bir sürü insan hüsrana uğruyo.. bir sürü genç travma yaşıyo.. ne gerek var..
1024 Yorumla- +1 yıl
Doğru söylüyorsun özellikle erkeklerin işine geliyor herkes memfaatci pis zihniyetli ya Allah ıslah etsin kadınları kullanmaya gelince kosuyorlar ama evlenmeye gelince s*x yaptıkları kadını istemeyip temiz arıyorlar birde temiziyle bile evlenseler mehir vermek istemiyorlar ve evlendikten sonra borç ayağına kadının altınlarını elinden alıyorlar Allah ıslah etsin hayırlı erkek kalmadı , kadınları da kalmadı ya tek tük kaldı ne diyim
- +1 yıl
👏👏Çok güzel ve doğru şeyler yazmışsınız
- +1 yıl
Dediklerine katiliyorum fakat mesela oyle bir an geliyor ki yaninda yatiyor sevgilin opusmez misin yani bak cinsel iliski degil bahsettigim sadece sevisme sevismez misin sevisme olmazsa nasil sevgi pekissin ki. En azinda sevismeyi de dahil etmelisin bu aciklamaya sevisme ama sksme degil
- +1 yıl
@Mersinli_kız iyi de mehir neden aliyorsunuz ki siz mal misiniz insan sadece severek evlenemez mi temizsin duye ille para mi bayilmak gerek ben buna da karsiyim.. yani bu bence kadini asagilayan bir sey sevgiliyken sevgilime altin alirim gumus alirim cesit cesit alieim ama evlenirken evlenecegim kadin temiz diye asla altin almam ayrica temiz ne ya hangi devirde yasiyoruz bakire olsa nolur olmasa nolur ki ne onemi var yani mal mi bu nasil bir zihniyetle yaziyorsunuz aciyorum size arkadasim. Savundugun sey feminizm desen feminizm degil sevgi desen sevgi degil mehir ne ya çok kötüsün bak diyorum sevgilimi altina bogarim beklentisiz sekilde ama o kizla evlenirken ona evlencem diye altin maltin almam mal mi lan bu cok sinir oldum. Ayrica geri istemek ne ya o kadina veriliyorsa nasil isterler midem bulaniyor
- +1 yıl
@_Güneş____00 teşekkürler tatlım
- +1 yıl
@beceriksiz94 lan mal mısın ne salça oluyorsun yorumuma mehiri bilmemenden dinsiz olduğun belli senden her türlü haltı bekleriz defol git tepemi attirma
- +1 yıl
@Mersinli_kız Ben ilk yorumu yapan arkadaşa demiştim ama @asuasuasuman'a ama sen de doğru demişsin
- +1 yıl
Sen bana kurban ol ulkenin yarisi benim gibi olsa toplumda ne cinayet kalicak ne de tecavuz sen mehirini al ezsin seni kocan sonra..
- +1 yıl
@_Güneş____00 evet
- +1 yıl
@beceriksiz94 🤣 sana kalmıştık ülkece
- +1 yıl
@Mersinli_kız tabiki de oyle sevgilisinden cinsellik beklemeyen ya da esinden karisindan cinsellik istemeyen kac erkek var ki istemeyince duran israr etmeyen? Bulamazsiniz 😌
- +1 yıl
Mersinli kız ve Güneş çok teşekkür ederim..
- +1 yıl
Beceriksiz burada sevgililikten bahsedilmiş.. evlilikte cinsellik zaten olmazsa olmaz..
- +1 yıl
Ama evlilikte kadin vajinusmus sa?
- +1 yıl
Beceriksiz.. sevgiliyken sevgiyi pekiştiren şeylerden biri cinsellik yaşamaksa o zaman sevdiğin kızı yarı yolda birakmayacaksin.. mangal yürekli , babayiğit adamlar zaten evliliğe götürür, sevdiğini incitip yüzüstü bırakmaz..
- +1 yıl
Bunun tedavisi vardır elbet.. çabalar adam dediğin.. savaş verir.. eşiyle bir yola baş koymuş, elinden geleni yapar.. bunu birlikte atlatmanın yolları denenir..
- +1 yıl
Yok yok anlamadiniz tabiki de evlilik gerek ayrica sevgiliyken cinselligi savunmuyorum istemiyorsa kiz yapilmaz ama diyelim ki oldu ki yasandi ama onda da gercekten sevgi dolu olarak karsilikli olarak tatmin etti ikisi de kendisini bu yanlis mi mesela? Girme olayi yok ama birlikte vakit gecirdiler yakinlasildi kiz istemiyorum dedi oglan durdu ama kiz mesela beni tatmin et sadece dedi oral olur baska turlu bu yanlis mi bunu soruyorum cunku kadini tatmin etmenin yolu sadece girmek degildir ki. Erojen bolgeler vs insan sevdigiyle bunlari yasamasi yanlis mi olur? E evlendin diyelim vajinusmussun napacak yani kocan ille seks ille seks diye mi aglicak ben bunu anlamiyorum yani yillarca pesinde kostugun sevgilini karini seks yapmiyor diye birakan kocalar var. Asil yanlis bu degil mi? sevismenin (girmesiz) opusmenin bir zarari olmadigi gibi besledigini de dusunuyorum ben acikcasi.
- +1 yıl
Herşeyi çok iyi anlıyorum için ferah olsun .. ben o yorumu gencecik kızları kandırarak cinselliği dibine kadar yaşayan, sonrada türlü bahanelerle kızları yüzüstü bırakıp giden erkek müsveddelerine ithafen yazmıştım..
- +1 yıl
Anladim peki
- +1 yıl
Adam gibi adam olan zaten sevdigiyle yaşadığı herşeyin arkasında durur, kız istediği sürece de ortak bir hayatı paylaşır.. biz de robot değiliz tabiki bunlar olabilir ama kızları incitmeden , travmatize etmeden , hüsrana ugratmadan.. yaşanılan şeylerin sorumluluğunu alan erkek olabilmek güzel olan..
- +1 yıl
Heh tamam ya oh tesekkur ederim. Bu iste demek istedigim benim de yukarda mehir filan nelere girilmis cok ne bilim madde dunyasi degil mi altin ne biliyim dogum gununde alirsin sevgililer gununde alirsin ya da hic bir gerekce yok ken mutlu olsun diye gormussundur bakarken mutlu olsun dersin alirsin evlenirken altin almaya karsi degilim altin alinmiyor diye kiz verilmemesine karsiyim adamin durumu yok mesela alamiyor nolucak
- +1 yıl
Tutkuyla seven bir kızin gözü sevdiği adamdan başkasını görmez.. bunlarla gözümüz boyansaydi. araba. altimizda turluyo olurduk şu an. Semtimizden çıkamıyoruz yeri geliyo.. neyse bu maddi şeyler hayatın zingitini yiyenler için geçerli olmuyo..
- +1 yıl
Anladim peki tesekkurler saygilk yorumunuz icin
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sevgi nasıl ifade edilebilir peki. sadece sözler karşıdakini tatmin eder mi. inanır mı
bir çocuğu bile ikna edemezsiniz. çocuğa seni seviyorum deyin ama kucağınıza lamayın saçlarını okşamayın öpmeyin koklamayın mıncıklamayın. asla o çocuk size ve sevgi sözlerinize inanmaz.
öpmek koklamak dokunmak sevginin vücut dili ile ifadesidir.15 Yorumla
Soran+1 yılopmek olur ben seksten bahsettim çocukla seks mi yapıyorsun sen?
- +1 yıl
arkadaşım akla davet ediyorum
seks kelimesi yabancı kelime her iğrençliği barındırır. cinsellik ya da sevişme kelimesi tercihimdir.
çocuk okşanor öpülür koklanır.
ana baba öpülür koklanor.
sevgili de bir adım ileridir. o da sevilir öpülür koklanır ileri adım sevişilir. hepsi sevgi ile olan işler.
bir insan sevmediği tanımadığını biri ile sevişemez. ancak akılsızlar midesizler duygusuzlar öküzler sevişir. ona da sevişme denmez. işte yabancıların seks dediği duygusuz saçma uygulamalar yaşanır.
sevişmek adı üzerinde sevginin ifadesidir.
Soran+1 yılya kaybol sen ne anlarsin sevgiden her şeyin vakti zamani var
+1 yılseks olmadan olmaz diyenlerin çoğu bakire kız istiyor. Siz doğru insanlar mısınız ki sizinle her şey yaşansın ve pişmanlıkla sonlandırılmasın. Uzak mesafe ilişkilerinin çoğu böyle zaten yani olabilir. Çoğunun derdi ihtiyaç gidermek. Her şeyi mış gibi yapıyorlar ama asla içlerinde sevgi kırıntısı yok ırz düşmanları işte.
21 Yorumla- +1 yıl
Evet pislikler
+1 yılŞimdilerde insanlar aşkı dokunmak kısacası seks sanıyor. İşte eskiden 19. Yüz yılda öyle değildi. Kadın veya erkek olsun. Yıllar geçse de sevdiğine dokunmadan yaşayabiliyordu. Gözünün içine baktığında utanırdı. Sevdiğine de aşkını itiraf etmek için mektup yazardı. Hatta iletmese bile biriktirip kendi çapında saklardı. Yok abi yok 21. Yüz yılın insanı aşkın içine etti. Aşk değil, bunların ki bir delik sevdası oldu. Kadını da erkeği de leş. Aşktan soğuttuğunuz için hepinize minnettarım..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Hayır imkansız değil tabi ki. Öpüşmeden ve sevişmeden de sevip sevilmek mümkün. Ama bu sevgi sadece kardeşçe olur. Bu da çok önemli ve kıymetlidir. 😎🌸🍃
10 Yorumla
+1 yılHer sevgili ve flörtünüzle istediğiniz kadar seks yapabilirsiniz bize ne? zerre umurumuzda değil 😂 eee yapmayandan da size ne? Seks olmadan olmaz mış, kendi olmazını millete uydurmaya çalışan insanımsılar yaaa her ilişki karşılıklı çıkar üzerine kurulacak diye bir kaide yok 😂🤣
15 Yorumla- +1 yıl
afedersin sakıncası yoksa biraz özelden konuşabilir miyiz?
- +1 yıl
@Gonca_hilal harun abi çıkarsan rezil ederim ama? 😂
- +1 yıl
kızım bunaldim sadece biraz konuşmayı istedim
- +1 yıl
bir konuda fikrini almayı istedim
- +1 yıl
ekle mesaj atayım
+1 yılMumkun yani seks olmak zorunda degil tabi ama seks ilskiyi besler girdi cikti anlaminda demiyorum kDin vajinusmus ta olabilir. Sadece opme oral bu tarz seylerle de zevkli olabilir yapmayi bilmek gerek yani seksin olmamasi imkansiz ama cinsel iliskinin olmasi ertelenebilir hayvan degiliz sonucta sevismemeiz gerek bizim sksmemiz degil ki
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir şey yok illa seks için birisini seviyorsan zaten o kişiyi sen yüreğini görmüyorsundur bir obje olarak görüyorsundur çoğu ilişkiye girdikten sonra ayrılıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı. Neden imkansız olsun ki. Bir ömür kavusamadan olup gitmiş aşıklar var. Divane olmuşlar ve hatta EFSANE olmuşlar. Büyük aşklar hep vuslata erilmemis olanlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mesela ev olsun ama çamaşır, bulaşık makinası, buz dolabi, yatak, masa, sandalye, tv, internet falan da olmasın ama 400m2 ev olsun. Ama içinde koltuk dahi olmasın 🤔
00 YorumlaO zaman arkadasliktan ne farki var ya da internette sanal ask muhabbetleri yap ayni sey sevmek sevilmek hissetmektir dokunmaktir paylasmaktir.
00 Yorumla
+1 yılİmkansız değil ancak değer yargılarının da bir süresi var evlenene kadar imkan sınırları zorlanabirlir. Evlendikten sonra imkansız.
00 Yorumla
+1 yılOndan sonra evlenince kocam beni mutlu edemiyo veya karım diyip ayrılırsınız 😂
02 Yorumla
Soran+1 yılherkes senin gibi onune gelene vermiyorsa
- +1 yıl
Sana mı düştü benim şeyimin derdi arkası yol geçen hanı önü bakire olan kız 😂
Bence imkansız seks olmayabilir ama diğerleri olmalı insanız sonuçta
02 Yorumla
Soran+1 yıldigerleri derken
+1 yılÖpmeden dokunmadan nasıl belli edeceğiz sevgimizi, tutkumuzu. Öylesi işe başka şey derler bence.
00 Yorumla
+1 yılBu devirde zaten sevgili adı altında seks partneri yapıyorlar, gerçek seven birini bulan çok zor
00 YorumlaOlabilir imkansız değil bu senin sevgine sabrına göre yol gösterir
10 Yorumla
+1 yılDokunmadan , öpüşmeden , onu arzulamadan aşk olmaz olursa da kısa süreceği kesin.
00 Yorumla
+1 yılDeğil, tatlı yemeden de doyarsın ama tatlı daha güzel olur gibi düşün.
00 Yorumla
+1 yılMümkün...
Aksi takdirde sevmek değil şehvet duygusunu tatmin etmek olur...00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani mümkün dur önemli olan o duygudur.
Birliktelik olarak illa cinsellik olması şart değil.00 Yorumla
+1 yılSevmek sevilmek bir karşılık gerektirmez,, hele illa seks olacak diye bir şey yok
00 YorumlaSaçmalamayın ya önceden bakmak bile yetiyormuş ne imkansızlığı
00 Yorumla
+1 yılilişki bunları yaparak ilerliyorsa bir sorun vardır zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Zor o kadar masumane seven insan kalmadı gibi. Çok aşık olursa belki.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşerek seks yaparak asıl aşk olmaz bazı şeyleri karistiriyoruz
00 Yorumla
+1 yılbende böyle bir sevgiyi isterdim ama imkansız anlaşılan
00 YorumlaMümkün, iste bu uzak mesafe ilişkileri buna en büyük örnek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 406 cevap paylaştı. tensel yakınlaşma olmadan ilişki, sevgi hiç bir şey olmaz
00 YorumlaOlabilir neden olmasın eskiden insanlar sadece uzaktan görüşürlermiş.
00 YorumlaMümkün, anan baban öpüşmeden sevişmeden de sevebilirler
00 Yorumla
+1 yılMümkün ama bu dediklerini yapacak bir kişi biliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeks olmalı olmazsa olmaz, O hazzı iki tarafta almalı ki birbirlerini daha çok sevsinler.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİmkansız değil ama insan sevdiğine en azından sarılmak ister
00 Yorumla
+1 yılKanka ol o zaman ne işin var sevgiliyle
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMumkun knk ama arada opusun🙂
45 Yorumla
Soran+1 yıldudak mi
Cevap sahibi+1 yılEvet duduş oh
Soran+1 yıllibidon yujsek mi
Cevap sahibi+1 yılEvet senin
+1 yılniye imkansız olsun evlilik mi bu
21 Yorumla
+1 yılBen seviyorsam öperim severim
04 Yorumla
Soran+1 yılopmek olur seks diyorum
- +1 yıl
İmkansız degil ama zamanla bedenin ister
Soran+1 yılevlenince plur
- +1 yıl
Evlenmezsek ya da evlenemezsek dokunmayalım kırmızı kurdele takalım
+1 yılSadakat imkansız.. seversin sevmekte ne var
10 Yorumla
+1 yılÖyle ancak arkadaş olunur.
11 Yorumla- +1 yıl
Diyor ve dinocuğum büyük konuşma diyorum😅
+1 yılMümkünatı yok. Normal arkadaştan farkı olmaz
00 YorumlaBenim için imkansız.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kişiye gitmesine gönlün razı olursa mumkun
00 Yorumla
+1 yılİmkansız olsa Allah haram kılmazdı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Öyle bisey yavan eksik kalir
00 Yorumla
+1 yılYemek yemeden dur bakayım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlur ama biyere kadar
00 Yorumla
+1 yılİmkanı var iyi bir aile terbiyesi.
00 YorumlaKardeş kardeş takılın He
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılİmkansız değil ama mutlaka yapılmalı bence
00 Yorumla
+1 yılyani neden öyle olsun zaten?
00 Yorumla
+1 yılHayır imkansiz değil olabilir yani niue olmasın
00 Yorumla
+1 yılİmkansız, seks sevgini gösterme ürünüdür
00 YorumlaBir yere kadar değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Değil çünkü dünya bunun üzerine kurulmuştur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz sevgi arzulamayı tetikler zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMümkündür. Ama insanlar aklı fikri bel altında
00 Yorumla
+1 yılAsla degil
12 Yorumlaİmkansız
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi