bir ilişki içinde duygular olmadan, sadece fiziksel çekim ve cinsellik yaşamak sizce mümkün mü? yoksa zamanla biri mutlaka duygusal olarak etkilenir mi? siz böyle bir şey yaşadınız mı, yaşasanız nasıl hissederdiniz?

bir ilişki içinde duygular olmadan, sadece fiziksel çekim ve cinsellik yaşamak sizce mümkün mü? yoksa zamanla biri mutlaka duygusal olarak etkilenir mi? siz böyle bir şey yaşadınız mı, yaşasanız nasıl hissederdiniz?
Yani aşkı şöyle düşün kim kaybetmiş ki biz bulalım aşkla yapılan seks gibisi yok ama genelde aşık olduğumuzda olmuyoruz bu da bir gerçek hiç duygu olmadan da seks yapmak büyük bir hata özellikle kadın için arada en azından bir cinsel çekim olması lazım şöyle baktığında bir içindeki cinsel güdüleri uyandırmalı.
Olabilir, mümkündür. Ten uyumu olupta duygusal bi çekim olmayan birçok partner olduğunu sanıyorum. Sadece ihtiyaçtan olması apayrı bir durum. Önemli olan birbirine yaşatılan o haz. Tabi zamanla duygusal çekime dönüşmesi kaçınılmaz. Hislerin yoğun yaşandığı bir ilişkide duygusal bağlanmada reddedilemez diye düşünmekteyim.
Mümkün tabi. Yine de cinsellik tatmin edici boyutlarda oldukça, zaman içinde duygular devreye girebilir her iki taraf için de..
İnsan söz konusu olduğu için her an, her şey değişebilir..
Cevap
44Cevap
hayır ben yaşamam aşk önemli
Yaa bu zamanda çoğu zaten sevgiyi pul ederek aşk adı altında cinsellik yaşamak için birbirini kullanıyor sahte yüzler sahte sevdalar yalan dolan..
İki tarafta memnun olunca kullanmak olmuyor hayatın tadını çıkarmak diyorum ben buna kaç kez gelicez şu dünyaya🙂
Herkes aşık olmuyor. Ama aşık olup yaşanan şeyler unutulmaz ve ekstra haz verir diye düşünüyorum. Ben aşk ile yaşamayı tercih ederdim 💘💖.
Çünkü karşıdakinin duygularını önemsemiyor. O kendi zevki değilse bile duygusal tatmininin peşinde
aşık olmadan yaşayanlar var. ama bu kişiye göre değişir.
Aşık olmadığım birisiyle niye cinsellik yaşamak isteyeyim ki belki de aşığımdır
Sevdiğim adamla yaşarım sadece, diğer türlüsüü mide bulandırıcı
Ay eveeet aşırı insan dokunmaya bile tiksinir ama erkekler çok midesiz
Aşk olmadan bir bedene dokunma hakkı bulamıyorum kendimde. Cinsellikte öyle kolay değil
Ben yaşıyorum kaliteli bir cinsellik için aşka değil iyi partnere ihtiyaç vardır
Aşık olmak bir mecburiyet değil bence cinsellikte, ama karşılıklı beğeni, çekim , ten uyumu şart
Mümkün evet ama sadece gir çık olur sevgiyle aşkla oldugu gibi olmaz yani
Mümkün. Seksi zevkli kılan şey aşk değil. Karşılıklı cinsel arzu.
Tabiki olur sevdiğin olursa ayrıca tutkuda olur
Valla ben hissedemediğim için sıkıntı yok. Problem hep karşı tarafta oluyor.
Kadınlar duyguları ile hareket eden canlılar bence bizler için birşeyler hissetmeden bir beraberlik olması düşük bir ihtimal 💁♀️
henüz öylesine denk gelmedim, para için yapanlar haricinde. Onda bile bir süre sonra güven ve duygusallık başlıyor.
Mümkün değil. Hergun gördüğün birinden istemsiz hoslanirsin
Ben yapamam şahsen, lakin erkek için mümkün.
Kişisel olarak bence hayır kesinlikle mümkün değil
Elbette örneği çok fazla ki bence de seks ve aşkı ayırmak lazım artık
Beğenmediğim biriyle cinsellik yaşayamam, duygu olması lazım
Aşk olmadan cinsellik olmuyo ya tat vermiyor haz vermiyor sadece ihtiyaç giderme oluyo
Cinsel çekim hissediyorsa kişi mümkün ama ben bağlanırdım kesin ya, o yüzden yaşamazdım 😹.
Evet tabiki hoşlanmak sevmek hayran olmak bunlar çok geçerli sebepler
Herkes mümkün diyor, tecrübe etmedik.
Mümkün ama sonrasında aşk olabilir belki
Hem de çok kolay şekilde
Mümkün ama bana ters.
Kesinlikle bana da ters
💜
Benim için mümkün değil.
Ooo 💃🏻
Mümkün, yaşayan da var ama bana ters.
Aşk yoksa cinsellik olmamalı insan sevdiğiyle mutlu olur
Bence zamanla mutlaka duygusallasma olur ama kadın için
Biz ne yaşadık ozaman
Yaşayan oluyor tabii. Ben yapmadım, yapmam da.
Benim istediğim ilişki türü bu
Gayet mümkün, çatır çatır da yapılıyor.
günümüz böyle ilişkilerle dolu
çoğu kişinin hayatı böyle zaten
Mümkün
Ne mümkün değil ki
Ben aşık olmadığım biriyle cinsellik yaşamam.
Şimdi kızlar bile öyle
Evettt ten uyumu varsa çok güzel olur
@gunduzsadece mumkun mu
Aşk olsun ki cinsellik olsun
Tabii ki mümkün bütün eskortlar aşık değil kimse
Mümkündür. Defalarca yaşadım.
Hayır benim için çok zor
Olur o.. s.. pu aşık olarak mı yapıyor bu işi yook
Öyle başladım ama bağlandım sanırım
Mümkün
Benim açımdan hiç değil
Evet mümkün