6 ay sonra düğünüm var. Korkuyorum gerçekten evlilikte ilk gece bu sorunu yaşamamak için önceden alıştırıp yaşasam mı diyorum ama içimde korku tabu mu desem, günahı mı desem, kızlar zarına toplumun biZe yüklediği o baskı mı desem. Evliliğe kadar bekleriz maksadım cinsellik yaşamak değil cinselliğe aman aman düşkünlüğümüz yok. Düşüncem evliliğim mahvolmasın ilk gece ve sonraki günlerde. Aklım zihnim penisin içeri girmesini sürekli reddediyor. Evlenince de böyle devam eder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılÖnceden ilişkiye girmek senin korkun ortadan kaldırmaz kaldıki Türkiye gibi bir yerde önceden ilişkiye girmek sana artı değil eksi puan yazdırır adam sürekli bunu senin yüzüne vurur vurur durur kaldıki neden korkuyorsun yani hayatına birisi girecek onu seveceksin isteyeceksin ve birlikte olacaksın buna gerçekten korkacak bir şey yok.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO denli eger içeri girme anı korku baskı oluşturuyormuş madem, ve bu fikrimce agırlıklı olarak kötü bir duruma dogru gidişat ama kesinlıkle ve kesinlıkle eşiniz olacak beyin de tecrübeleri saglam nerede nasıl yaklaşılacağı, o korkuyu kasma sebebini sizi rahatlatıp olabildiğince en minimuma indirmeden kesinlıkle ani bir şey baskı vs daha ürkütücü sebebiyet verir ve üst katımızda ki ablanın durumunu yaşamak zorunda kalırsınız ve umarım kalmazsınız, kaç ay ilişkiye girememişler onlarda ve saglam bir destek alarak ilerlediler, şimdi dörrt tane çocukları var☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNikah kıyılınca istediğin gibi hareket edebilirsiniz. Sonuçta karı koca oldunuz düğünü bekleme derim kendini hazır hissettiğin anda eşine söyle romantik bir ortam ayarlasın korktuğunu söyle ona göre yavaş ve yumuşak davransın 👍 uzun uzun ön sevişme yaparsa çok kolay olur. Sende fazla kasma kendini olabildiğince gevşe güzel bir müzik eşliğinde aromatik güzel kokulu masaj yağları ile seni iyice hazırlarsa sen kendin dayanamayıp içine alırsın 👍 hazırlık iyi olmazsa doğru düzgün ıslanmazsin bile 👍 yani bu işin püf noktası ıslanman.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı.
+1 yılTen uyumun var mı yok mu bunu ancak yaşarsan bilirsin. bir diğeri esinde erken boşalma, küçük penis gibi durumlar var mı? Şimdi ya da 6 ay sonra ne fark eder. Önemli olan toplumun değil senin ne istediğin. El ne der diye yaşayıp kendini ertelemek kısacık ömürde gereksiz. Düğün günü rahat edeyim, korkularım olmasın diyorsan şimdiden gir bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
75Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. saçma sapan anlatılan abartılı hikayelerei boş verin biraz bilim okuyun
kızlık zarı denen zar aslında iç dokuya ait deri uzantısı. o dokuda sinir yok. bu nedenle ağrı olmaz. ağrı hikayelerinin sebebi cahillik. yanlış uygulama.
allah neden kadına zulum etsin ki. her şeyi mükemmel yartamış düşünmüş. arıza insanlarda.
kuranda allah ilişkiden önce kadını sevişerek hazırlayın diyor. bizim müslümanlar direk kadına dalıyor.
kadın nemlenmeyince de zar değil vajina içindeki deriler tahriş oluyor kanıyor.
adam gibi bilime akla uygun doğru ilişki yaşanılırsa ağrı sızı olmaz.10 YorumlaCanım benim evlilik öncesi cinsellik yaşayıp, ayrılma durumu gibi bir sorun yaşarsan eğer; her ay hastanede bulursun kendini. Psikolojik olarak yıpranırsın. İlk gece için sakla kendini derim. Evet o zar denilen illet evlilik gecesi bozulduğu zaman bir kere yapıldıktan sonra o iş, bir daha canın hiç istemeyecekmiş gibi gelebilir. Bunun nedeni öncelikle kadınlık tabularını evlenene kadar bir kenara bıraktığın için. Canın çok yanacak ve bir yıl boyunca cinselliğe alışamayacaksın belki 6 ay olur bilemem. Vajinismus'ma benzer bir hastalık yaşayabilirsin yani. Kendini erkek gibi hissedebilirsin. Sakın yanlış düşüncelere kapılma ve bu olaydan sonra psikoterapiyle görüşmeye başla. Sana diyemem ben; ilk geceden sonra zevk alacaksın diye. Erkeğinin anlayışlı olması bu durumda çok önemli. Senden ricam evlilik öncesi cinsellik yaşamaman. Kadınlık duygularının yerle bir olmaması için.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHocam dusunmesenize boyle, icerde adam kesmiyorlar neticede. Sevdigin asik oldugun evlendigin adamla berabersiniz, orada o romantik ani dusunecegine hayal edecegine sanki evlilik degil de iskence yapilacaksin da onun haberini onceden almis gibi davraniyon. O kismi benden sana tavsiye dusunme, olay ani akisina birak yani ne olursa nasil olacaksa o an esinin yonlendirmesiyle hareket et, hem bu adam okuz degildir yaa aciyor dur dedigin devam edecek hali yok ya, abartmayin bu kadar diyecem ise yaramayacak ama benim diyeceklerim bunlar. Yanlis anlama benim de tecrubem yok ama anlattigim gibi esim de aci falan oldugunda dur dediginde duracam devam dediginde devam edecem elbette, hatta kontrol ipler onun elinde olacak o gece onun yonlendirmesiyle sekil alacak o yuzden cok da bu tip seyler kafaniza sokup da olmayan ve yasanmayan seyleri kurgulayip kendinizi korkutmayin...
02 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah dediğiniz kadar kolay geçer 😭
Cevap sahibi+1 yılValla yalan olmasin bende bir erkek olarak her hangi bir sey yasamadigim ve evliligi esimi bekledigim icin pek bilgim yoktu ve merak ediyordum dogal olarak sonucta erkek kadini rahatlatacak kontrol edecek vs ama bende de durum ayniyken benim icin de ilk iken bende heyecanlanacagin muhtemelen ve bu dusunceyle biraz arastirdim bu sitede de falan ve birisi sormustu altina da bir abla yorum yazmis (baya da begeni toplamisti) kendi gecesini boyle uzunca detayli bir sekilde falan dine uygun sekilde bide - bildigin o an o gun bi aydinlanma geldi hani olayin nasil gelistigini bile artik biliyom yani illa ayni sekilde siralanmasi gerekmiyor herkesin tabi ama en azindan neler yapildigina dair fikrim var artik ve cidden o cok hosuma gitti hani hemen Şu an evlensem ne yapacagimi biliyorum desem yeridir ve istersen sana da ozeline o soruyu bulup atayim hep sende kalmis olur, istersen sende kaydedebilirsin tabi - bende kaydetmistim kendime ozel hissediyorum nedense ve olurda unutacak olursam ya da tekrarlatmak icin geri girip okuyacagim bundan hic suphem yok o yuzden istiyorsan atayim sana da belki bir faydasi olur... 😇
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
+1 yılSizi korkutmak istemem ancak anlattıklarınız tipik bir vajinismus vakası izlenimi verdi bana. Psikosomatik bir rahatsızlıktır ve tedavisi mümkündür. Ancak bu rahatsızlıktan destek almadan kurtulms olasılığınız maalesef çok düşük. Hiç vakit kaybetmeden destek almalı ve tedaviye başlamalısınız.
10 Yorumla
+1 yılYapma bence bu yaşına kadar dayanmışsın hiç yapmayan erkeklerde bakire istiyor bende dahil. Evleneceğin insanı bulfuysan evlenmeden önce bu konuları konışmanız lazım. Yapın demiyorum ama cinsellik demek girip çıkmak değil sadece hep orayı düşünme öpüşmek bile cinselliğe giriyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Cinsellige duskunlugunuz yok mu🥴🥴 senin yoktur…. Iste yaaa yalanlar, insani nasil korkutuyor🤦♂️🤦♂️ hic korkma cok kisi anlamiyor bile girildigini. Ama kadinlar ne kadar namuslu oldugunu🥴belirtmek icin kan fiskirma hikayeleri anlatiyorlar
01 Yorumla
+1 yılMerhaba, bu korkuyu yasayan ne ilk nede tek kadınsın inan ve bu çok normal, ancak ilk gece ya da öncesinde yaşamak arasında bir fark yoktur. Her ikisinde de çözüm sen ve partnerinde, seni hem mental hemde fizyolojik olaraj tam hazirlamadan penetrasyon asamasina gelinmezse, inan bana keyif alarak yaparsin ilk deneyiminde bile
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBu kadar endişe edecek bir şey değil. Nişanlınız anlayışlı biri ise ilk geceyi kolay geçersiniz. Önemli olan onun cinsel deneyimi olması. İlk gecede size de orgazm yaşatabilirse sorun olmaz. Penisi sokmadan önce klitoris veya vajinayı uyararak sizi orgazma hazırlaması gerekir. O zaman içeri girmesini siz kendiniz isteyeceksiniz.
00 YorumlaVajinusmussun evlilik öncesi acilen psikoloğa git benden söylemesi kafanda kirdukça daha kötü olirsum seks korkutucu degil olsa milyonlsrca kadin seks yapmaz ayrica tavşan korktugu icin kaçmaz kaçtigi için korkar
00 YorumlaVajinismus sorunun var terapi görmen lazım bunun için. Başkasıyla sırf bunun için beraber olma düşüncen aşırı cahilce ve korkunççç. Ki böyle bir korkun varsa da eşin olacak kişiyle beraber aşman lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim ile dedim neden başkası olsun tövbe tövbe :)
+1 yılBundan korkuyorsan önceden yapmak istediğinde de değişmez ki bu. Ayrıca illa ilk gece olacak diye bişey yok. Sadece bu korkunu eşin olacak insanla paylaş ve konuşun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma bir düşünce yani sırf cinsellikten korkmamak için gidip bir kişinin altına mı yatacaksın kendine yakıştırıyor musun bunları yazık vallahi
01 Yorumla
Soran+1 yılNişanlım dan bahsediyorum başka erkek olarak mı düşünüldü bu
Aman haaa düşünme öyle sakın sonra seksolog ararsın kapı kapı vajinismustan. İç bir duble oynaş azıcık sonra girip girmeyeceğine karar verirsin. Olay içeri girmek değil birbirinizi uyarmak
00 YorumlaSen şimdiden bu şekilde düşünürsen o anda bunu yaşarssin.. şu anda yaşamının anlamı ne zor ya da kolay o an bunu yaşanan lazım.. ve bu kadar zor değil iken psikolojik olarak kendini o moda sokma
00 Yorumla
+1 yılHayır evlilikten önce bunu yaşama oğlan seni terk edebilir o gün geldiğin de her şey olacağına varır psikolojini kalbini rahat tutmalısın kendini sıkmamalısın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar saçma sapan konuşmuşsunuz ki….. ben 8’ayda ilk birleşmemi yaşadım.. o kadar zor ki hele ki bir de böyle korkuyorsan 😅 eşin anlayışlı olmak zorunda bunu unutma tamam mı, değilse adam değil zaten, çöpe at
10 Yorumla
+1 yılŞu yazdiklarini tekrar oku ve lütfen evlenme senden üreyecek çocukların vatana millete faydasi olmaz
17 Yorumla
Soran+1 yılBu nasıl cevap yaa sen mi karar vericen buna bu beyinle
Soran+1 yılKötü kalplisiniz
- +1 yıl
Tekrar diyorum sorunu oku ve nekadar IQsu düşük bir insan olduğunu gör. Cinselliği alıştıra alıştıra yaşamak ne saçma bir şey 🤣 cinselliğin alıştırması mı olur? sanki evlenince aynı gün hemen her şey olması mı lazım bu nasil kafa? kime hesap verecen ertesi gün? çarşaf mı istiyorlar senden? abi beyin bedava kullanın... azmışsın sen 6 ay bekleyemiyorum demiyorsunda.
Soran+1 yılÇok motor olmuşsun sana normal geliyor belliki 😂😂😂😂 kusura bakma benim gibiler biraz çekinebiliyor
Soran+1 yılSen detaylara hakimsin 😂 iyi çalışmışsın
- +1 yıl
Motorlukla ne alakasi var ezik kiz ben namusumla yasiyorum sevgilim bile olmadi sana bakmayan olmasa sen kendin motordun bu yazdiklarindan öyle anlasiliyor çünkü
ha simdi yaptin ha sonra yaptin arada tek fark günah onuda sallamamissin zaten nisanliyla yapinca sanki zina olmayacak 😃😃 acta bi yerlerine gül
Soran+1 yılRuhun bozuk senin :)
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Senin durumun vajinismusa benziyor. Uzman bir psikologdan yardım alırsan bu durumu rahatlıkla alabilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu nasıl bir kafa sen ne kullaniyorsun kizim🤣 cahil ya bununla kim evlenecek bir an önce bırak aloooo mantiga bak kaşarlandım aldatmak istiyorum demiyor kilif uydurmuş kendine
02 Yorumla
Soran+1 yılNe diyon kızım ne aldatması okuduğunu bile algılayamıyon beynini yorum cevap verme
Soran+1 yılNişanlım ile bunu yaşamanın aldatmakla alakası ne
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İlişkiden önce bir iki kadeh kırmızı şarap içersin içki kaptırmak rahatlıkla başarıya ulaşırsın hiç sorun etme rahat ol
00 Yorumla
+1 yılPartnerin alıştıra alıştıra yaparsa canın acımaz
Önceden iyice hazırlasın seni sonra alıştıra alıştıra yapsın çok zevk alırsın00 Yorumla
+1 yılBence korkma bu kadar bir şey olmaz. İnsanın doğasında var zaten bunu yaşamak akışına bırakmak yeterli olacaktır.
00 YorumlaBu sorunu yaşamamak için müstakbel eşinle mi yaşayacaksın başka biriyle mi
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim ile elbette
+1 yılHafif ritimle çözülür de iğrençleşme başkaları falan
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası değill yaaaa nişanlım ile
Hayır tabii ki, bırak ne olacaksa olsun o gece, evleneceğin kişinin gözünde de itibarın artmış olur evliliğe sakladığın zaman kendini
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOyle devam etmez hersey biryere kadardir korkma yapanlar nasil yapiyor rahat ol guzel zevklidir yasayinca anlarsin
00 Yorumla
+1 yılBunun için destek alabilirsin çünkü bu sende vajinismusa neden olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılPsikoloğa mı psikiyatriye mi gitmem lazım
- +1 yıl
Psikiyatri daha iyi olur 😇
Soran+1 yılPsikiyatri ilaç yazar ama psikolog konuşur
- +1 yıl
İkisi de olur farketmez. Tercih sizin 😇😇 geçmiş olsun
+1 yılEvlenince esine bağlı bu durum senin rahatlatır ilişkiye hazirlarsa problem olmaz bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılBu psikoloji bence.
Düşüncen de yanlış madem 7 ay sonra evleneceksin sabret ilk gece korkusunu eşinle konuşarak karşılıklı anlaşarak yeneceksin
Illa ki ilk gece olmak zorunda değil zaten00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Esin tecrubeli olursa seni oyle bir hszirlarki sekse bir an once girmesi icin yalvarirsin
00 YorumlaHayır sakın böyle saçma düşünceye kapılma, korkuyu büyütme
00 Yorumlakorkmana gerek yok alışacaksın.. Şimdi sana öyle geliyor ama çok daha rahat ve kolay olacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu o gece kocanla as, önceden sorun yasarsan, alisamazsan evlenmeyecekmisin? Büyütmeyin sunu, penisi vajinana giriyor, okadar bekliyorsun o gece tadini cikart, zevkini cikart
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. evlilikten önce bunu yaşarsan çocuk seni terkedebilir
06 Yorumla- +1 yıl
Edebilir mi eder mi
- +1 yıl
Sen desem Peki
- +1 yıl
Sen desem Peki edermisin
- +1 yıl
İlişkiye girmiş Bir erkekle beraber olursun yanı
Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kocan anlayışlı biriyse seni alıştırır sonra rahatça yaparsınız
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılBunu partininle beraber konuş ve birbirini alıştır gece her şey olmak zorunda değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikten önce yaşamaktan kork ama evlenince korkma çünkü fıtratta cinsellik de vardır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılYa bencede yap ilk seferde sorun oluyo kan falan yırtılmada oluyo çok dar olursa sorun yaşarsın
00 Yorumla
+1 yılBu korku sana vajinismus hastalığı yapar önceden ilişkiye gir bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet yasa ama sevgulin olsun oyle yavas yavas alistirirsin oyle
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Yahu korkuyor isen öncesinden de korkacaksın. Bari sevdiginle olsun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayatın yaşamın kanunu bu her şekilde bi şekilde bunu yaşayacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılya ne mahvolması bu nasıl bir mantık. İlk gece dediğin, canının yanması dediğin 5 dk lık bişey bunun için evlilik mi mahvolur komik olmayın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Kanka senin yaşadığın şey vajinusmus bunu nasıl asman gerektiğini bilmen lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvleneceğin insan ile güzelce konuş korkularını dile getir mümkünse yavaş yavaş seni korkutmadan birden sokmadan acele etmeden girmesini söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu korku sende vajinismusa sebep. olabilir. o olduğu zamanda uzman desteği gerekiyor bu korkularından kurtulmalısin bir şekilde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla o korku bende de var. Düşünmek bile istemiyorum o geceyi
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılevlenmene az kalmıs bence sabret ve korkma sadece esıne kendını teslım et ve ona guven emınım o sana gereklı anlayısla yaklasacaktır
02 Yorumla
Soran+1 yılDüğünden bir ay önce nikah kıyılacak o zaman mı cinsellik yaşanıyor yoksa evlenince ilk gece mi
- +1 yıl
bıldıgım evlenınce ılk gece ama nıkahtan sonra bırlıkte olmak sıze kalmıs karı koca sayılırsınız
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok kolay girer sen hiç merak etme. Girmek üzereyken gözünü bir an kapat o kadar işte.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkmayın yaşayın dolu dolu sonuçta eşiniz olucak sevin sayin birbirinizi guzel geçinin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın yapmayın öncesinde bişey dünyanın binvir türlü hali var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evleneceğin adam sonuçta. İkinizde istiyorsanız deneyin
00 YorumlaEşin olacak kişiyle ilişki öncesi antrenman yap biraz. Hiç değilse penisine dokun, okşa, alışmaya çalış.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhayır asla nasıl bir gerdek gecsizi ziyaf yaşayacaksın onu tatında yap
00 Yorumla
+1 yılKendine birini bul konuş dertles ve sanqldan birşeyler yasayip kendini gelistir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılKiminle ilişkiye gireceksin nişanlınla dimi
01 Yorumla
Soran+1 yılTabiki
bu ne yaman çelişki feridun abi :d
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden
+1 yılNişanlınla yap alıştır kendini
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı. O günü bekle bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılBunun için terapi alman daha mantıklı
00 Yorumla - Devamını Gör (35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Cinsellikten korkuyorum, evlilikte problem yaşamamak için önceden ilişkiye girsem mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat