Arkadaşlar mereba bi konuda bişey danışmak istiyorum rica etsem cinsel ilişkiden korkuyorum normal mi bu evlenmek felan da istemiyorum yaşım 21 fikir verir misiniz acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBunda bu kadar korkacak bir şey yok Emin olabilirsin nasıl sen şu an yemek yiyorsun su içiyorsun atıyorum tuvalete gidip geliyorsun Bunlar senin temel ihtiyaçlarını Tanıdın değil mi biyolojik olarak temel ihtiyaçların Aslında bu da temel bir ihtiyaç bakma şu anda Neden korkuyorsun bizim toplum yapısıyla alakalı Çünkü birisiyle sevişsen veya cinsel ilişkiye girsen hemen sana farklı gözle baktığı için aslında sen de haklısın Ama emin ol bu konuda kendini çok rahat Hisset Yani asla ve asla Bunu sakın böyle zoraki yaptığın bir şey gibi düşünme biyolojik bir ihtiyaç gibi düşün
03 Yorumla- +1 yıl
Peki acı felan olmuyor mu
- +1 yıl
yoo neden olsun ki sen hiç ilişkiye girmedin sanırsam taktik vereyim ne kadar kolay olduğunu
- +1 yıl
Olur
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 375 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel ilişki insanlar tarafından çok yükseltilen bir şey aslında. Canlılığın var olabilmesi için 4 şeye ihtiyaç var. Yeme, içme, barınma ve seks. Bunlardan birisi olmayınca canlılık var olamıyor. E insan zevki de olan bir varlık. Yani buna ihtiyacın da oluyor. Onun için cinsellik yaşamak istiyorsan bu senin kararın bana göre gayet normal bir şey cinsellik
06 Yorumla- +1 yıl
Korkularım var ama
- +1 yıl
Korkuların bilinmezlikten kaynaklanıyor bunun için yavaş yavaş hareket etmelisin
- +1 yıl
Nasıl peki
- +1 yıl
Yani direk olaya girmek yerine önce kendini hazırlaman daha iyi olur senin için. Zamanın geldiğini sen zaten kendinde hissedersin. Onu hissettiğin zamanda da korku falan olmaz zaten
- +1 yıl
Özden yazsam olur mu
- +1 yıl
Olur
Korkulacak bişey yok ki bunda, milyar tane insan bunu yaptı sonuçta. Mesela senle evlenmiş olsak seni gayet rahatlatırdım şakalar yapardım güldürürdüm o gerginliği atman için. Zaten bir eş böyle davranmalıdır hazır olmasını beklemelidir. Sen tam olarak neyden korkuyosun mesela
05 Yorumla- +1 yıl
Vajinanın yırtılması felan
- +1 yıl
Bu Işte
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz yere korkuyorsun yani bence cinsellik sana yanlış anlatıldığı için ya da gözünü korkuttukları için böyle düşünüyorsun birisinden sağlıklı bilgiler alırsan korkmana gerektirecek bir şey yok evlilikten korkmana gerek yok
05 Yorumla- +1 yıl
Hiç evlenmesem ne olurki
- +1 yıl
Hiç evlenmezsen olmaz bir ömür boyu bu şekilde hayat gitmez
- +1 yıl
Ne olur sağlık açısından felan
- +1 yıl
Tamam ediyorum
- +1 yıl
Yazdım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
31Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılNormaldir alışırsınız
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince cinsellik daha kolay olur gadası
00 Yorumla Merhaba, ilk gece korkusu yaşayan ne ilk kadınsın nede son. Birçok kadın ilk geceden/ilk ilişkiden korkar. Tabi bunun birçok nedeni vardır, özellikle anlatılan şehir efsaneleri, vajina yapılarına ve penise bakarak onun oraya girmesinin mümkün olamayacağı düşüncesi gibi...
İlk ilişkide en önemli nokta, partnerinin seni gerek mental gerekse fizyolojik açıdan tam olarak hazırlamadan penetrasyon asamasina geçmemesi. Sen tam anlamıyla hazır hale geldiğinde, doğru zaman ve doğru pozisyonda penetrasyon, hazzı arttırırken, acıyı minimuma düşürür.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkuzummm, seni okadar iyi anliyorumki.. bir zamanlar bende korkardim ve buyuzden asla evlenmek istemezdimm ama bazen oyle bi zevk tavan yapiyorkii o an diyorsunn keske evli olmus olsaydimda kocam beni s*kseydi dersinn.
gayet normal korkmann okadar yil hic kimse gormemis etmemis ve sonradan biranda biri giriyor hayatina eveniyorsun kac kat yabanci adam karsinda cirilciplak ve icine girmeye hazirlaniyor. Ama korkma o seni rahatlatmasi lazim biranda giremez zaten.
kan felan diyorsunn, bu normal ilkinde ama oyle sandigin gibi cok kan gelmiyor az kucuk birsey geliiyor zaten ve onu erkek gormesi gerekir.. gorurse daha da cook mutlu olur tabi
110 Yorumla- +1 yıl
Peki vajinanın patlaması felan gibi durumlar yokmu
Cevap sahibi+1 yılyokyaaa oyle bir durum yok tabikide.. o zaten biranda girmiyorki.. ilk once seni yumusatiyor seviyor oksuyor sonra s*kini yavasca ustuncen geciriyor yavas yavas sokuyor zaten.. sonra biraz icinde iste git gel yapiyor sonra o arada kizligin bozuluyor hafifce kan geliyor penisine okadar sonra zaten mutlu oluyor ve devam sokuyor
- +1 yıl
Zevkli bişey mi peki
Cevap sahibi+1 yıltabikideee zevlikii birseydirr o :)
- +1 yıl
Yani hem yasamak istiyorum hemde korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılaynenn inaniriimmm bende oyleyimmmm :(
- +1 yıl
Napmam gerekiyor
Cevap sahibi+1 yıleger karsina sevdigin birii cikarsa kabul et evlenmeye ve evlenn guzelcee oda seni s*ksinn.. en guzeli kocan terafindan s*kilmekkk
- +1 yıl
Korkuyu napıcam
Cevap sahibi+1 yılmerak etme o gecer.. heleki sevdigin adamla birlikte olursan aklina bile gelmez korkuu merak etme
Öncelikle cinsel ilişkiden korkmanın altında ki sebepleri bilmemiz gerekiyor. Önceden cinsellikle ilgili kötü bir olay mı yaşadın? veya ilişki sırasında acı olacak diye mi korkuyorsun? Bu sorular korkunun sebebini anlamak açısından önemli
11 Yorumla- +1 yıl
Evet acı olucak diye korkum
+1 yılCinsel ilişki çok normal bişey biz sevgilimle sadece ön sevisme yasiyoruz ve hani ilerlemek istiyoruz ama benim çekincelerm toplumun ve ailemin dar görüşü aslimda. Benim kafa yapım çok farklı bunun bir ihtiyaç olduğunu düşünüyorum ama toplum baskısı yüzünden cesaret edemiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Cinsel ilişki yasadinizmi
Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Gayet normal. Evlilikten korkman da normal. Lütfen aynı normallikte devam et. Çevrene bakınca kendine anormal gelebilirsin. Panik yapma lütfen Normal olan sensin. Anormal olan şimdiki zaman ve insanlar.
Sevgiler...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Korkun sadece ilk gece için olabilir ama bunu yaptığında bu muymuş korktuğum diyeceksin. Sonrası ise zaten cennet, iyi ki aşmışım o eşiği diyeceksin. Bu kadar yorma kafanı...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeyinden korkuyon kızlar sevgili flört yapıp çatır çatır yaparken sen dr korkuyorum diyorsun bir taneyle yapmiyorlar 3er 5er goturuyor kizlar yani sen de
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani bu yanlis bilgiler yuzunden korku yasaman normal ama gercek bilgileri duyunca o kadar korkun kalmıyor
08 Yorumla- +1 yıl
Patlama felan olmuyormu
- +1 yıl
bomba mi bu patlasin kizlik zari diye bir sey yok cok zevk aldiginda bazen parmagini sokma istegi geliyor ya o islak sekilde parmagini sokabilirsin aslinda
- +1 yıl
Nasıl yok kızlık zarı
- +1 yıl
bildiğin yok gecmis zamanda köylüler ozellikle kadinlari her erkegin altina yatmasin diye uydurduklari bir şey hurafe amac kadinin namuslu olarak evlenmesi ailede adi duyulmasin diye ama o kan olayını merak edeceksin onuda anlatayim
- +1 yıl
Olur anlat
- +1 yıl
kan her kadinda olmaz kendini kasarsan korkuyoa vajinan da kendini kasar ve kapanir kapanan bir vajinaya penis zorlama yaparsa doku hasari olusur ve kanama olur aslinda tum olay bu kizlik zari diye korku veriyorlar sonra kadin kendini kasiyor ve kan geliyor kendini kasmayip zevkini alsan kan gelemyecek bile o kani da bakirelik kani diye carsafa dolayan dogulular var onlar ayri bir kafa
- +1 yıl
Güldüm 😂
- +1 yıl
ama gercek bu yani senin korktugun sey boyle arkasi bos bir olaydan ibaret sadece gevsemen guvenecegin birini bulmak ve kendi icinden pisman olmam ya bu erkegi ben arzuluyorum demen gerek ama ayni zamanda o erkegin de nude resimlerini alman ona kedi fantezilerini demen gerek anlasacagin biri olsun ki o kisiye cekimin de olsun yoksa sirf o istedi diye altina yatarsan kaybeden sen olursun somra aglama tum erkekler aynisiniz diye valla yattigim yerden uzanir sacini yolarim😂
+1 yılEvlenmek istememe sebebin cinsel ilişkiden korkuyor olmanmi başka sebeplerin mi var
11 Yorumla- +1 yıl
Korku sadece
+1 yılTecrübeli biriyle bi hafta geçirsen müptelası olursun. Cinsellik korkulacak bir şey değil. Siz gözünüzde çok büyütüyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılİlişkiden korkma insanı rahatlatır o vajinana delik açılacak muhakak er ya da geç
010 Yorumla- +1 yıl
Hiç evlenmeyen insan yokmudur
- +1 yıl
Mecbur insanların yüzde 99 evlenir bende bekarım mesela Bi erkek arkadaşın olsun tabiki gidip direk verme 1 yıl kadar öpüş seviş tecrübe edin sonra ona güven ve kızlığını bozdur canın yanıcak kan akıcak ama çok da güzel olacak doğanın kanunu bu korkma bundan emin ol yapınca sevicek sin
- +1 yıl
Eblenmesem ne olur ki
- +1 yıl
Yaa tabiki bir şey olmaz evliliğe hazır olmaman çok normal herşeyi zamana bırak hayat senin hayatın cinsel ilişkiden korkman çok normal evliliğe hazır olmaman çok normal çocuk la uğraşmak çok zor benim annem 15 inde evlenmiş kademe kademe git sevgili yap sadece öpüş seviş cinselliğe girme
- +1 yıl
Aslında onu da yapamıyorum flört etmeyi felan bilmiyorum
- +1 yıl
Yakışıklı uzun boylu bir erkeğe şans ver elini tut yemek ye fotoğraf çekil sana iltifat etsin zamana bırak sonra ilk öpüşmeni yaşa
- +1 yıl
Vücudumda titreme oluyor el ataklarımda felan heyecanlanıp iptal ediyorum buluşmayı
- +1 yıl
Olabildiğince sakin ol istersen konuşalım dertleşelim sakinleştirici kullan bol bol tatlı tüket relax ol buluş gözlerini kapat tamamen kendini partnerin dudaklarına bırak dene bak çok iyi gelecek sana
- +1 yıl
Ama o buluşmadan önceki an çok stresli oluyorum
- +1 yıl
İşte sakinleştirici
İç
Cinsel ilişkinin korkulacak birşeyi yok
Testereyle ikiye bölünmüyorsun06 Yorumla- +1 yıl
Ama canım yanicak
- +1 yıl
Hiç evlenmesem
- +1 yıl
Yok hiç ilişkiye görmesem ne olur
- Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı.
+1 yıldüzgün çözüm sunmak için soruyorum. cinsel isteğin var mı?
02 Yorumla- +1 yıl
Arada
- +1 yıl
kafanda çok büyütmüşsün cinselliği evet cinsel ilişki özel ve önemli bir deneyimdir fakat korkacak kaçacak kadar değil yaşam döngüsünün bir parçası ben ne anlatıyorum ya ne anlatsam boş senin bu konuda ihtiyacın olan seni endişelerinle korkularınla tercihlerinle kabul edecek olduğun gibi sarıp sarmalayacak bunlara saygı duyacak sabırlı anlayışlı sevdiğin sevildiğin biri kısacası yanında rahat ve güvende hissettiğin biri çıkarsa karşına her şey çorap söküğü gibi çözülür. sana tavsiyem bu konuda pişmanlık veya üzüntü yaşamak istemiyorsan iyice güvenene kadar veya evlenene kadar beklemen bu şekilde daha iyi olacak senin için.
Gizli Üye(25-29)+1 yılKız ıcıne gırınce zevkten karnında kelebekler ucusuyor
21 Yorumla- +1 yıl
Acı peki
+1 yılNormal tek sen değilsin hiç yaşamayıp korkan çok vardır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik öcü değil... ama evliliğin verdiği sorumluluklar tartışılır 30'u na kadar bekle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorkman normal çünkü cinselliği anlatırken ilkinde şöyle acır vb hep bi korku ile anlatıldı.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki aslında olanı ne
Cevap sahibi+1 yılErkek seni hazırlar ise korkma gerek yok
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. o korku açılışı yapana kadardır sonrası alışmış kudurmuştan beter oluyo 😂😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende korkuyorum ama istiyorumda aynı yastayix bu arada 😂
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Hairmafya evet
Cevap sahibi+1 yıl@Hairmafya istiyorum zaten ben korku varda yinede istek ağır basıyor 😂
Korkularını yenmelisin korkacak ne var ki onda. İlk de biraz acır onuda zevk aldıgın için hissetmezsin
07 Yorumla- +1 yıl
Kan felan gelirse ya da yırtılma olursa
- +1 yıl
Oluyorum da o korku işte
- +1 yıl
Hiç evlenmesem
- +1 yıl
Elimle
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbazalar şimdi cevap verir ve der ki bir şey olmaz alışırsın dhwhehdhdh
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevimli prezervatif kullansın
02 Yorumla- +1 yıl
Nasıl yani
21 de ben de böyleydim normal bence
02 Yorumla- +1 yıl
Nası aştın
Neyinden korkuyorsun ölüm yok
02 Yorumla- +1 yıl
Acı peki
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılE evlenme o zaman. Zorunda mısın
04 Yorumla- +1 yıl
Zararı yokmu
- +1 yıl
Evlenmemenin zararı yok. Korkuların çok ciddi ise psikiyatriye git.
Neredeyse tüm insanlar sevişiyor, sen seviştiğinde anormal ne olabilir ki, korkulacak bir şey değil - +1 yıl
Sevişme değil korkum cinsel birliktelik
- +1 yıl
Sevişme derken seks dahil hepsini kast ediyorum zaten. Öpüşmek vs diye ayrım yapmıyorum
Korkma kıyamam sana normal tabi
10 Yorumla
+1 yılOlabilir , normal ama korkmamalısın alış
00 Yorumla
+1 yılKokuna neden olan şey ne
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılnesinden korkuyorsun ki
00 Yorumla Harun abi yatar mısın artık hadi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu hesabın sahibi kesin erkek milleti zarflıyor
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 518 cevap paylaştı. daha küçüksün normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende korkuyordum ama alışıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhergün hergün olmaz dimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. milyarlarca kişi korkmuyar
00 Yorumla
+1 yılNeyinden korkuyorsun
06 Yorumla- +1 yıl
Bi yerimin patlaması felan
- +1 yıl
Acısını hissetmezsin bile
- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Sinir ucu yok çünkü kızlık zarinda
- +1 yıl
Bazılarında neden acıyor
- +1 yıl
Psikolojik bence. İğne vurdurmaktan korkmak gibi bisey
+1 yılHic sevgilin olmadımi
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgiliyle ne ilgisi var
- +1 yıl
Tecrübe yapardin
Normal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Bebişim korkma
01 YorumlaKorkmana gerek yok alışınca gayet normal gelecek
00 YorumlaNiye korkuyorsun ki
00 YorumlaHiç bulaşma bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormall kim sevioki
00 Yorumla
+1 yılElbet bi gün yicen
03 Yorumla- +1 yıl
İzmirli misin
- +1 yıl
Evet noldu ki
- +1 yıl
Bende
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Normal bence bu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 21 yaşındayım. Cinsel ilişkiden korkuyorum, evlenmek de istemiyorum. Normal mi bu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat