Gizli Üye(36-45)+1 yılSorun tamamen psikolojik. Ama iyi haber kendin yenebilirsin
Bilinçaltında önyatgıların var maalesef. Bunlar
Mahalle baskısı ve aile baskısıyla 7-8 yaşından itibaren koz çocuklara cinselliğin çokkk ötürü bir şey olduğunu ve uzak durulması gereken bir şey olduğu devamlı bilinçaltına işlenir. Sonra kız evlenir tam Gerdek öncesi bir abla gelir ve bundan önce öğrendiğin herşeyi unut cinsellik çok güzel bir şeydir ve Kocanı mutlu etmen lazım der. Ama 20 - 25 Senede bilinçaltına kazınan bu düşünce o an Biter mi? tabiki bitmez
Bundan kurtulmanın yolu kendi vucudunu tanıyacak ve kendi vucudundan zevk almasını öğrenmekle olur. Bunın yolu ise mastürbasyon ile tam orgazm olmaktan geçer
Gerçek orgazm olabiliyormusun. Bu arada mastürbasyon ile tam orgazm nedir dersen
mastürbasyon en az onbeş dk sürmeli ve
bacaklarda çok yoğun uyuşma
vucutta çok şiddetli titreme
vajinanın kalp atışı gibi yoğun kasılması ve geçici bilinç kaybı olması lazım. 00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşık olduğun erkeği arzulamaz mısın?
Öpmek koklamam dokunmak hissetmek gibi duyguların hiç mi olmayacak? Bir travma yaşamışsın evet ama bunu cözmen lazım.
Dünyanın en güzel zevklerinden biridir beraberlik.00 Yorumla
+1 yılUçağa binmek üzeresin ama korkuyorsun uçmaktan ha☺️O halde almayacaksın o bileti, yoksa elin oğlu sekse gelince biliyorsunuz ki thy kaptanı kesiliyor☺️
00 Yorumla
+1 yılBu korkuyu yenmek gerektiğini neden düşünmüyorsun da direk boşanmaya bağlıyorsun..
Evlenmeden önce git tedavi ol. Elin çocuğunun başını yakmak zorunda değilsin...010 Yorumla
Soran+1 yılçözeceğimi düşünmüyorum
- +1 yıl
Evlenmeyi düşünüyorsun ama
Soran+1 yılevet düşünyorum yani seversem ama bu sorun çözülmez
- +1 yıl
Evleneceğin insanın bu konuda aç bırakmayı kabul ediyorsan aldatılmayı da kabul edeceksin demektir.
Çünkü erkeklerin en büyük zaafıdır. Sen karşılamazsan başkasına gider.
Soran+1 yılpeki nasıl kurtulcam bu durumdan psikoloğa gitsem çözülür mü
- +1 yıl
Elbette. Psikolog sana özel bir seans uygular. Senin gibi korkan çok kız var. Herkes senin gibi korkularına yenik düşse memlekette evlenen kız olmaz :)
Soran+1 yılpeki sağolun, umarımm kurtulurum
- +1 yıl
Böyle düşünürsen kurtulamazsın.
Umutlu olacaksın, kendine inanacaksın. Yapılan tedaviye karşılık vereceksin ki tedavi işe yarasın.
Umarım düzelirsin.
Soran+1 yılumarım, elimden geleni yapıcam
- +1 yıl
Yapmalısın. ;)
İyi şanslar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Sevdgn ınsanla evlenirsen oda anlayıslı olursa sorun olmaz ve korkunun ecele faydası yok yani mecbr ebeveyn olmak istiyosan birde onu atlatırsn ve bazı korkuların ğzerine gitmk gerekr evlenince aşarsn bende erkek doktordan çejkinirim bende köpekten asırı korkardm misal ama koca kurt köpeğin yanına girerek yendim misal
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılŞuanda hazır olmadığın için böyle hissediyorsun. Herkes hemen yetişkin olunca hazır olmuyor. Normal bu. Önemli olan eğer bir travman varsa bunu aşmak. Terapi almanı kesinlikle tavsiye ederim.
Şuanda senin için güncel olmadığından hiç düşünme bu konuyu. Ne zaman ki kendini o olgunlukta hisseder, isteklerin uyanmış olur, o zaman durum değerlendirmesi yapabilirsin.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçmiş olsun. Tamamen içgüdüsel bir şey. Seni birisi etkilediğinde beyninle değil hormonlarınla hareket edeceksin. Karşındaki kişide korkularını biliyorsa saygı ve anlayışla sana yardımcı olarak yaklaşacaktır.
128 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSes kaydı dinlersen atayım
Soran+1 yıldinlerim tabiki
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılteşekkür ederim
Soran+1 yılpeki o doğru kişiyi nasıl anlaycam
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Sesli devam etsem sorun olur mu
Soran+1 yılhayır olmaz
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılanladım yani tanımak için biraz zaman ayırmam lazım bide birini bir sevsem o iş tamam olur😅, Tekrar teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılevet onu ondan beklemiyordum melek gibi biriydi bana çok iyi bakıyordu çok güveniyordum
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılyaşımız küçükte o da reşit değildi bende değildim neyimden tahrik olmuş olabilir
Cevap sahibi+1 yılSorun değilse yaşlar kaçtı
Soran+1 yıl15-16 yaşındadı benimde 8- 9 gibiydim
Cevap sahibi+1 yılO 12 13 yaşında başlar diyelim. Senin için çok üzüldüm
Soran+1 yılsağolun
Cevap sahibi+1 yılÖzel değilse abimiydi
Soran+1 yılhayır baba tarafından uzak bir akrabamızdı
Cevap sahibi+1 yılAilenden olmamasi iyi. Biraz yardımla aşabilirsin. Ailen biliyor mu? Profesyonel yardım almayı denedin mi
Soran+1 yılkimse bilmiyor yardım almadım ama alcam
Cevap sahibi+1 yılDoğru düşünce. Buna sevindim. Aferin 😊
Cevap sahibi+1 yılİnsanların her birisi ayrı tuhaftır. Cinsiyetten uzak. Çok kız var ki erkeklerden daha ileriler. İnsanlara temkinli yaklaşmak iyidir. Yaşadığın şey üzücü anlıyorum. Ama silkelen bu hayata bir kere geleceksin. Zorluklar olacak ama sen yaşa bu hayatı güzel yaşa 😊
Soran+1 yılteşekkür ederim sözlerin çok dokunaşlı oldu
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılevet sesinden bile belli oluyor birşeyler yaşadığını
Soran+1 yılbaşka br yerden devam edelim mi
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl istersen
+1 yılSen en iyisi kadın bi psikiyatriye görün psikolojik geçmişe takılıp kalma sorunundan kurtul ki evlenecek kadar Güvendiğin kişiden sırf cinselllikten korkup ayrılan kişi Ⓜ️aldır kesin
24 Yorumla
Soran+1 yılkurtulabilir miim
- +1 yıl
O senin psikolojine bağlı düşünce ve mantığına bağlı eğer ki doktorun dediklerini harfiyen yerine getirirsen hiç bişey atlamadan ben inanırım ki kurtuluşa varırsın kurtulamasan bile seni fazla rahatsız etmez ama bilmen gereken bişey söylemem gerekirse kendi çapında kendi kendini doktor sayan biri olarak eğer neye korkun varsa ve kaçırıyorsan kaçtıkça peşini bırakmıyorsa aksine üzerine gideceksin kurtulmak için eğer ki korkunun üzerine yürürsen herkesde işe yarayan bu yöntemle kurtulursun
Soran+1 yılanladım teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim 🙂
Kşke kendi kendimin doktoru olabilseydim 😂
Yaşanmışlıklar yüzünden böyle düşünüyorsun maalesef toplumda cinsellik anlatilmiyor veya iğrençmis gibi aktarılıyor cahillik
00 Yorumla
+1 yılZaten erkekler insan değil, sevilesi mahluk değiller. Tanrı bizi onların aleti olarak yarattı, bu dünyaya keyif çekmek için geldiler
00 Yorumla
+1 yılyani biraz abartı olmamış mı sence de? cinsellik ve ölüm arasında yaptığın seçimden bahsediyorum..
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
🤔 sana çok uysal ve anlayışlı bir erkek lazım.. yoksa ciddi sorun yaşanma ihtimali var..
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBunca korkunun sebebi geçmişte yasadigin travmatik olay. Bende bununla ilgili psikog desteği alabilirsin.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzelim başından geçenleri unutup yaniye bak rahat ol sevdiğin biriyle sorun olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
+1 yılO konuda haklısın ama korkacak bişey yok. Eşinin biraz anlayışlı olması lazım. Korkuyla yaşama
00 Yorumla
+1 yılTacize uğramis olman çok üzücü. Onun dışında cinsellik doğanın kanunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkma kendini kasma bunu sürekli düşünüp takıntı haline getirme
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe alaka insann kızına öyle bişe düşünürmü hiç
Soran+1 yılyapanlar ve düşünenler var
Cevap sahibi+1 yılEşinin karakterinden belli eder kendini ya tövbe estağfurullah
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçmiş olsun geçmişe bi çizgi çekmelisin yoksa geleceğe odaklanamazsın o anı unutmalısın cinsellik çok güzel bir şey
00 Yorumla
+1 yılAslında bunu dürüst bir erkeğe anlatırsan bunun çözüleceğini düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılÖnce neden korkuyorsun seni korkutan olay ne paylaşırsan yardımcı olmaya çalışayım
01 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik, erkeklerin dokunuşları
+1 yılOlur evlenme bence
02 Yorumla
Soran+1 yıltek çözüm bu mu
- +1 yıl
Mutsuz bi evlilik surdunmektense evet
+1 yılKorkanın çocuğu olmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılnapıcam o zaman
- +1 yıl
Korkulacak bir yanı yok. Yapan kişilerle sohbet et kadın erkek. Manevi düşünceleri de bir kenara bırak.
+1 yılİstersen alışmanı sağlayım
00 YorumlaEvet büyük sorun olur.
00 Yorumla
+1 yılKorkunun ecele faydası yok 😂
00 YorumlaEsin seni alıstır
00 Yorumla
+1 yılSen hele biraz şehveti tat korkmazsin
00 Yorumla
+1 yılVajinanı yalat önce
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman hatuuunn kişi niyyetineee 🙌
00 Yorumla Erkek korkusuyla yaşayamazsın böyle.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılkafanda cok buyutmussun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah yardımcın olsun. İnşallah iyi bir kocan olur
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim inşallah
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cinsel terapist e gidersin artık evlenince eşinle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKorkulacak bir şey yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Olur tabi. O evlilik rezil olur
00 Yorumla
+1 yılBi kere girdimi bişeyin kalmaz
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılNe kadar korkarsan korku yiyeceksin sonuçta
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz
00 Yorumla
+1 yılAlışırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılya çok seversem
Cevap sahibi+1 yılAseksüel olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın küçük sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yıl18
Cevap sahibi+1 yıle tabiki küçük canım senin yaşındayken bende öyleydim olgunlaşinca geçer bu düşüncelerin
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmazzzz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBizde yeni yaşadık korkmakta haklısın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 342 cevap paylaştı.
+1 yılEvde kal istersen.
00 Yorumla
+1 yılİsteksiz misin peki
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Vajimus olabilirsin sorularım olacak buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam