Cinsel Yaşam Kadınlar cinsellikte duygusallık arar erkekler için fark etmez doğru mu? mehmetsercan Takip Et Guru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Güncellemeler+1 yıl r6ur6 Kadınlar cinsellikte duygusallık arar erkekler için fark etmez doğru mu? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Genelleme yapmak dopru değildir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bazı erkekler duygusallık arar bazı kadınlar gibi. Bazı kadınlar da günlük Yaşar bazı erkekler gibi kişiye göre değişir 0 6 Yorumla mehmetsercan +1 yıl tamam ama genellıkle kadınlar yapı olarak duygusal oldugu cin birinden hoslanmadıgı taktırde cinsellık yasamak istemiyolar Cevap sahibi +1 yıl Genel olarak oyle olabilir ama her zaman duygusal bisey hissettigin biri gelmez karsina o zaman olabilir mehmetsercan +1 yıl olmaz demiyorum ama genel oalrak kadınlar völe erkekler daha farklı Cevap sahibi +1 yıl Inidkiiioi Cevap sahibi +1 yıl Valla Kadinlar da degisti artik takilmalik iliskiler artti kadinlar da haz odakli yasiyor mehmetsercan +1 yıl evet simdiki nesıl degisti evet
gjgjkkfgjn Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Evet oyle 0 3 Yorumla mehmetsercan +1 yıl neden bu mantık Yorumla gjgjkkfgjn +1 yıl Siz erkekler nefret ediyorum Yorumla mehmetsercan +1 yıl sebep Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Genelleme yapmak dopru değildir
Bazı erkekler duygusallık arar bazı kadınlar gibi. Bazı kadınlar da günlük Yaşar bazı erkekler gibi kişiye göre değişir
tamam ama genellıkle kadınlar yapı olarak duygusal oldugu cin birinden hoslanmadıgı taktırde cinsellık yasamak istemiyolar
Genel olarak oyle olabilir ama her zaman duygusal bisey hissettigin biri gelmez karsina o zaman olabilir
olmaz demiyorum ama genel oalrak kadınlar völe erkekler daha farklı
Inidkiiioi
Valla Kadinlar da degisti artik takilmalik iliskiler artti kadinlar da haz odakli yasiyor
evet simdiki nesıl degisti evet
Evet oyle
neden bu mantık
Siz erkekler nefret ediyorum
sebep