Kadınlar seks yaptıkları erkeklere duygusal olarak bağlanırlar mı? Özellikle kendilerini tatmin edenlere? Yıllar sonra bile unutamadıkları olur mu? Ve geçmişinde fazla partnerle seks yapan kadınların bir erkeğe bağlanma olasılığı düşer mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kadınlar her zaman bağlanır, ama erkekler için sadece zevk uğruna olur bir boşalma bitti gitti
Ama kadınlar için aynı değil, kadınlar biraz daha vakit geçirmek ister ama hanzo ilgisiz bir erkeğe şans verdiği için buna pişman olur00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
3Cevap
Geçmişinde bir sürü adamla ilişki yaşamış bir kadını nasıl miden kaldırıyor ve sana bağlanmasını isteyebilyorsun? 🤔
618 Yorumla- +1 yıl
Hayat kadinida olsa birisini aklindan cikartamaz bu insan da bir saat olsa bile ona deyer veren insandir
- +1 yıl
Anladim simdi sizi😀
- +1 yıl
Hayat kadını olması bambaşka bir mevzu. Hayat insanı kötü noktalara getirebilir, kimse bayıla bayıla para için biriyle birlikte olmaz. Ama burada kazanç sıfır, çıkar desen sadece keyfi 15 adamla sevgili ya da başka şekillerde birlikte olan kadın bunu bayıla bayıla ve isteye isteye yapar. Savunmayın şöyle kadınları ya sırf zevkinize oynuyolar diye
- +1 yıl
Tamm hayat kadinlarina birsey dediyim yok o sevgili yapan kadinlar ve erkeklerin yatcek lerleri yok onlara hic birsey demiyorum zaten allah cezasini versin onlarin
- +1 yıl
O ne
- +1 yıl
Valla ic anlamadim
- +1 yıl
Yanlis bir soylediyin yokda su son yorumun neyden basetdiyini anladim
Soran+1 yılMerak ediyorum sadece, hayatımda biri yok ve bir kadının geçmişinde ne kadar ilişki yaşadığının da bilinmesinin bir yolu yok. Ayrıca ya az erkekle ilişki yaşamışsa? :D
- +1 yıl
Bende öyle yazmıştım işte, gidip nerde bozuk var onlara kapılıyorsunuz, düzgün seven kızları begenmiyormusunuz felan diye, ama neden bir kaç hatun, üstüne alındı, baktik soru paylaşmışlardi hakkımda, kadin düşmanı felan diye, dediğin gibi herkesle yatan kalkan erkekte kadında mide bulantisi
+1 yılKadinlar iyi seks yapan erkekleri sever hatta çoğu zaman aşık olur.
12 Yorumla
Soran+1 yılO zaman aldatan bir kadının aldattığı eşini/sevgilisini sevme ihtimali de olmaz?
- +1 yıl
Kesinlikle kadinlar öyle , erkekler severken de aldatıyor ama kadınlar öyle değil sevince aldatmazlar diye düşünüyorum
+1 yılBağlanır bence neden hep erkekler ceval vermis siz kadin misiniz 🤨🤨🤨
20 YorumlaMutlaka bağlanmazlar... Böyle bir kaide yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılO erkek sekste çok iyi olsa bile mi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBağlanmıyorlar kanka. Adam kadını duygusal olarak aç bırakırsa isterse sabaha kadar s*ksin yine bağlanmaz. Ben bana seksin dışında duygusal ilgi göstermeyen adama bağlanmadım şahsen.
10 Yorumla
+1 yılEvet ama bu yapay bir bağlılık.. hormonal yani geçici
00 Yorumla
+1 yılBununla alakalı bir sürü bilimsel makale bulabilirsin, üzülerek söylüyorum ki sadakati azalır
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadından kadına değişir. Kimisi bağlanır gereğinden fazla. Kimsinin umruna gelmez anlık bi durum
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBunun cevabını istiyorsan Dr redpili izle Youtubeden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet bağlanır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılYok be
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğunluk evet.
Bağlanmaya es@rttur zaten00 Yorumla
+1 yılYok..
10 Yorumla
+1 yılbağlanır
00 Yorumla
+1 yılherkes bir değil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kadınlar seks yaptıkları erkeklere duygusal olarak mutlaka bağlanır mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat