Sizin için bu bir aldatma sayılabilir mi? Ya da en azından rahatsız olur musunuz?
Aldatma sayılır
Aldatma sayılmaz ama hoşlanmam
Yapmasında bir sakınca yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aldatma sayılmaz çünkü o durumda her hangi duygusal bir bağ kurmuyorsunuz, hayalî bilinç altına gösterdiğin reaksiyonlardır.. ama evliyken bu durum ilişki anlamda uzaklaşmalar yaratabilir çünkü evliliğin içinde bir bölümünu kapsayan cinsel bir hayat var
Neden aldatma olsun ki! O an denk gelememiş olabilirler ve içindeki duyguyu bastırmak zorunda kalmış olabilirler ;) Direk başka bi kızla fb olmaktansa, masturbasyonu tercih ederim ;) :P
Oyuncaklarla yaparsa rahatsız olmam. Ancak oyuncak olsun olmasın eğer başka erkeği erkekleri düşleyipte yapıyorsa evet bu tamamen bir aldatmaya girer.
Cevap
46Cevap
Hayır sayılmaz ama eşi varken gerek kalmaz mastürbasyon yapmaya
bence mastürbasyon değil ama gorsellere başvurmak aldatmak sayılır. mastürbasyon yaparken p*rno izlememek ve gorsellere başvurmamak sexting yapmamak gerekir... bedenen ve ruhen yapılırsa başarıya goturur her zaman... yani mastürbasyon bir taşıyıcı sen alel acele yakalancam korkusuyla sucluluk dudygusuyla yaparsan seni cok kotu suclu sapık bir konuma tasır ve ozguvenini alır ama sen birleşme anlamında yaparsan ses çıkarırsan mutlu olursan bedenen ve ruhen birleşirsin bu seni başarıya taşır erkek açısından boşalmaması mukemmele yaklaştırır.
Libido seviyeleri aynı değilse ve libidosu yüksek olan taraf bazen ilişki istediğinde eşi/sevgilisi tarafından reddediliyorsa kendini tatmin etmek için elbette mastürbasyon yapabilir. Bu durumdan rahatsız olacak eş de bir zahmet reddetmeyiversin.
yeri geliyor 1 hafta birbirini göremiyorsun, seyehatler vs oluyor o durumda napacaksın masta başvuruyorsun. bazı erkekler evlensem yapmam demişte hanım doğum yaptığı zaman kırkını yapmadan bekleyebilecekler mi :D
İşte gerçekci yorum bu bravo
Aldatma sayılmaz, hatta onun yalnız kaldığında beni görene kadar sabredemeyecek seviyede azmış olduğunu bilmek tahrik edici olur.
KS kadınlara göre her şey aldatma oluyor. Bakmadan tutta mastürbasyona kadar istiyorlar ki gözlerine mil çekelim kimseyi görmesin. 😂😂
Yapabilir ama yapmasin partneri varken ne gerek var ona hakaret degilmi? Sanki sen bana yetemiyosun der gibi oyle bir sey varsada konus zaten
Kendi kendine mi yoksa baskasiyla konusarak ya da izleyerekmi?
Hayal kurarak ya da p*rno izleyerek
Sevgilinle neden konusmuyorsun utaniyormusun
Kendimi baz alarak sormadim. Anket amacli sordum
Hayr sayılmaz niye yapmasın illa seks yapacak boşalcak diye bişi yok arada mastürbasyon yapması şart lazım yani değişiklik olsun diye
Eğer mastürbasyon yaparken başka birini hayal ediyorsa bu aldatmaktır. Aldatmak için illa aynı yatağa girmesi gerekmez.
Neden sayılsınki, reelde biriyle yatmıyoruzki, eş de olsa sevgilide olsa onun yarsımıylada mastürbasyon yapıyoruz çoğu kez.
Hayır aldatma olmaz. Bu kişisel bir şeydir. Kimsenin özeline karşılamamalı
Eksiklik vardır bence yoksa başkasına neden ihtiyaç duysun
neden yapuyor onu sorgulamak laazım aslında bı taraf eksık kalıyor cınsellıkte
Sorun etmiyorum sevgilimi mastürbasyon yaparken izlemek keyifli oluyor bazen.
Onu tatmin edemediğimi düşünürüm duygusal açıdan daralırım
Yani aldatmak sayılmaz ama bunu eşiyle konuşmalı Bence bu sorunu çözmeni
Eşi varken neden yapıyor peki? Eşi önce bunu sorgulamalı
Eve etek başına olur gece yapar neyse ama film falan izleyip yaparsa olmaz
Hayır kesinlikle sayılmaz. Hatta sağlıklı bir durumdur.
Aldatma sayılmaz ama rahatsız olurum özellikle evliyken
Sevgili olursa olur da evlinin yapması yanlış çocuk
Sevgilisini düşünüp mastürbasyon yapıyorsa aldatma sayılmaz
Yok ya mastürbasyon anlık bi heyecan aldatma sayılmaz
Aksine mutlu oluyorum ben şehir dışındayken eşim mastürbasyon yapınca
Demek ki tatmin olamıyor :) karşı taraf birazda kendinde aramalı hatayı. aldatma falan değildir.
Bence olmaz ev hanımısın diyelim kocan işte ve çok kötü durumdasın akşamı bekleyemeyeceksen yapmalısın ya da kadın annesine gitti kalmaya eşi napıcak 2 gün gelmesini mi beklicek
evli olup ta bunu yapan erkek veya kadının eşi kendisine yetmiyordur o yüzden yapar sanırım
Eşime sebebini sorardim niye böyle yapıyorsun diye
Chastity ile kilitleyin erkekleri şüpheniz kalmaz. Hem de hizmet eder durur
Ben yatakta mastürbasyon yapıyorum eşim görüyor ama umrumda bile olmuyor 🤦♂️
Bakir erkeğin her gün ya da sık sık yapması sorun olur mu sevgilim yok henüz... Aşırılık sebebi ne olabilir bende
Libidon yuksektir
Hep kendi kendine ereksiyon oluyor... özellikle sabah ereksiyonu sünnet derisi uyarilma yapıyor kendi kendine gidiklanma hissi oluyor penis ucunda hareket ettikçe yatarken otururken yürürken
Evlilik olursa mastürbasyon yapmam
Sen yapıyor musun ne kadar sıklıkla
Kendi kafasında kurup, kendini tatmin ediyor ve sonra seni mutlu etmeye çalışıtorsa bırak etsin! Zaten bir iki yıl sonra bırakacaktır…
Evliyim. Eşimde neredeyse sıfır istek var. Ayda1 veya 2 kere birlikte oluyoruz bana yetmediği için de 5-6 kere mastürbasyon yapıyorum mecburum
aldatma değil tabii ki
Her gün mastürbasyon zararlı mı
Yapmasında sakinca yok bence. Ikisi ayri seyler
Aldatma sayılmaz a harfinin yanından bile geçmez
ne alaka la. sevgilini düşünerek yap işte
İhtiyacı varsa söylesin birlikte yapalım.
Yok bence ya arada olur öyle kaçamaklar
aldatma sayılmaz yahu...
Sayılmaz da evliliğin mantığı bu
O zaman hepimiz aldatıyoruz🤣
Bence sorun yok, o bir ihtiyaç.
Aldatma sayılmaz ama hoşlanmam
Sıkıntı olmaz bence aldatmakta sayılmaz
Bence gereksiz yapılmamalı
Evlilerin geneli yapıyor zaten
Sayılmaz ama yapmasına da gerek yok
Sevgili olarak sayılmaz. Evlilikte sorun olur.
Aldatma sayılmaz
Hayır bence
Sevgilin varsa sevgilinle yaparsin
C şıkkı.
Sayılmaz.
Bn yapyrm 🙄
Sayılmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?