- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılO başka o başka.. Bence mastürbasyonun yapmak ihanet sayılmaz asla.. Yani kişinin kendi isteği ve zevk algısına bağlı.. Düzenli ilişki yaşanırken de mastürbasyon da yapılabilir.. Hatta partnerler birbirine de yapabilir.. Keyifli günler..
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılUzmanlar evliliken mastörbasyonu pek önermiyorlar vajina ile el arasında çok fazla uçurum var. Vajina kaygan sıcak bir ortamdır mastörbasyon ise bu ortam bulunmamaktadır. Mastörbasyon başka birini veya p*rno izlenerek yapılan bir olaydır ilerde eş begenmeme veya seksten soğuma durumları vardır. Ben bekar bir insanım p*rno ile mastörbasyon yapıyorum bunun zararlı bir olay olduğunu biliyorum. Geçende arkadaşım dedi karıya gidek. Neyse begendi etti ama ben begenmedim sonuç olarak p*rno o güzel kadınları gördükçe onun gibi kadınları istiyorum. Sana yemin olsun kabul edip girdim ama gram zevk almadım. Aklım halen p*rno kadınlardaydı. Bide erken boşaldım yani karıdan önce 4 sene bir kadınla ilişkim olmadı. Nedense gerek duymadım. Bekar bir erkeği bir kadından vazgeçiyorsa evli bir erkeği de bir kadından vazgeçebilir evet mastörbasyon aldatma sayılmaz ama oradaki kadınları arzuluyup öyle bir kadın çıktığında aldatmayı göze alabilir. Kadın seks istemiyorsa bile oral seks yapsın ki erkeğini p*rno daki kadınlar uzak tutsun. Belki beni çok detaycı sanacaksınız ama gerçek bu yani. Evli erkek veya bekar erkekler hep p*rno yıldızlarını gerçek yaşamdaki kızlardan veya kadınlardan daha çok tercih eder. O zaman p*rno izleyip mastörbasyon yapmak aldatmaya girmez mi? Erkeğin kalbine giden yol penisidir. Şarkısı bile ali dayı diye.
10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Aldatma değildir.
12 Yorumla- +1 yıl
Ne demek efenim ssdfdfg
+1 yılDeğildir tabi ama mastürbasyon eşinizle olan ilişkinize engel oluyorsa o zaman doğru değildir. Seksin tadı ayrı mastürbasyonun tadı ayrı , dengelemek önemli
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılEvliyken mastürbasyon yapılabilir. Fakat mastürbasyon eşler arasında ihmale yol acmamali ve tercih sebebi olmamalı yani öncelikli sırada olmamalı. Ara sıra yapılabilir hatta fantezi amaçlı eşin karşısında kışkırtmak için yapılabilir. Seksten alınan haz ile masturbasyondan alınan haz aynı değil. Zaten çiftlerde birbirine mastürbasyon yapıyor seks hayatlarına renk katmak için..
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bunu böyle anlamlandırmak yanlış olur. Çünkü insan karşılıklı ya da tek başına mastürbasyon yapabilir.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılAldatmak kişilerle olur. mastürbasyon yapmak ya da p*nro izlemek aldatmak sayılmaz.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılKendi bedeniyle tatmin olmak istemek
Her şeyden önce bir alışkanlk örneğidir
Hayatı boyunca bunu yapms birine evlendiği icin baskı kurmak veya ihanetle suçlamak yersizdir
Ama şu var mastürbasyon yaparken kimi hayal ediyor eşini mi yoksa başka birini mi bu kafa karıstırıcı veya cinsel içerikli videolar izleme gereği neden duyuyor bu sorgulanmalı70 Yorumla
+1 yılHayır tercih.. Mesela fantezi olsun diye de yapilabilir partnerin karsisina gecip.. Karsidakini kiskirtir mesela bu.. Bence yetrrsizlik ya da monotonluk degil..
30 Yorumla
+1 yılOha yok daha neler 😃😃
O zaman bütün evliler aldatılmış ve aldatmış olur 🤣60 Yorumla
+1 yılbence sağlıklı bile sayılır eğer eşler birbirini ihmal etmiyorsa sonuçta 2 tarafta her zaman sekse müsait olmayabilir bu normal başkasına gideceğine çok daha makbul bişeydir hatta ama mastürbasyon yaparken de kalkıp başkası düşünülüyorsa bence bu da aldatmaktır. ha bir de sık yapılmasından yana değilim
20 YorumlaBaşkalarını hayal ederek mastürbasyon yapmak her ne kadar fizikem aldatma olmasaada hayalde bir aldatma gibi görünüyor.. Tabiki yineede aldatma sayılmaz... ama ne bileyim mesela tanıdık birini hayal etmek vs ilerde işleri çıkmaza sokabilir.. Hani bir film yıldızını hayal edersin bbu tehlikeli olmaz ama diyelim iş arkadaşı ni komsunu eski arkadaşları ndan birini falan hayal edersen bunun sonu nereye götürür bilinmez
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. O mastürbasyon gün içerisinde eşinizi es geçmenize sebep olmuyorsa hatta hiç etkilemiyorsa kesinlikle sıkıntı yoktur. Burada ana tema evlilik ve müşterek hayat çünkü.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Bence aldatmak değildir. Her ne kadar cinselliği yaşayabileceği bir partneri olsa da insanın bu konuda da kendine özel vakit ayırması gerektiğini düşünüyorum.
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBeni elimden kıskanması, yapmadığı şey değil 😄 o yokken elim vardı, aldatılıyorsa elim aldatılıyor bir kere😄
70 Yorumla Hayır değildir. Başkasıyla yapmıyor sonuçta kendi eliyle yapıyor 🤣
70 YorumlaNeden aldatmak olsunki sonucta bu bi zevk meselesi ayrica bekarliginda surekli videolara alismis biri bi anda hayatini gercege tam adiyamaz bence aklinda uzun bi sure kalir ve arada uygular bunu normal iliskiden zevk alsada almasada yapabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. mastürbasyon aldatma değildir. ayrıca partnerin yarattığı bir problemdir. yeterince doyursa neden insan mastürbasyon yapsın.
yani partnerini mutlu edemeyip mastürbasyon yapmaya muhtaç bırakan şahıs kabahatlidir burada10 Yorumla
+1 yılElbetki aldatmak değildir fakat bu durum aşırıya kaçarsa cinsel yaşamı olumsuz etkiler bu yüzden ayarını kaçırmamak lazım, ek olarak erkek müsait iken mastürbasyon tercihi yapılırsa erkek ben yetmiyor muyum acaba düşüncesi oluşabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşimin karşısında yapıp ona izletmek... Sonrasında sınırsız seks.. tarifsiz bı hazz
80 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılmastürbasyon yapıp eşini ihmal ediyorsa bu uygun olmaz ben bazen yapıyorum ama eşiminde ihmal etmem
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartma hayatim değil ki bende öyleyim libido tavan. Hadi bacım eline kuvvet.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aldatmak değil, zaten uzmanlar yapılmasını öneriyor. Bazen yapmak gerek, kendi kendinle başbaşa kalnan gerek.
20 Yorumla
+1 yılaldatmakla alakası yok. mastürbasyon yapmakla aldatmak farkı şeyler
30 YorumlaEşini bağlayıp karşısında yapmak ve sonucu mükemmel oluyor
30 Yorumla
+1 yılHayır sayılmaz ama mastürbasyon yaparken eşi yerine birini veya birilerini düşünüyorsa o zaman sağlam bir evlilik değildir.
10 Yorumla
+1 yılAldatma sayılmaz ama mastürbasyona çok kapılıp eşini ihmal edersen bu sefer onun aldatmasina neden olabilirsin.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki değil, bazen mastürbasyonun seksten daha fazla zevk verdiği oluyor. O yüzden evli birinin arada mastürbasyon yapmak istemesi normaldir.
10 Yorumla Neden aldatmak olsun ki bazen insan yapmak ister ve yapar ama eşine zaman ayırmayıp kendini tatmin ediyorsa uygun olmayacağını söylemek yanlış olmaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılhayır ne alaka aldatmayla ne yani elimden mi kıskanacak alınan hazdan mı nedir acaba bu mastürbasyon düşmanlığı?
10 Yorumla Yani eşi dururken niye böyle bir şey yapar ki bir insan hoş bulmuyorum ama erkek doyuramıyorsa kadını yapmak isteyen her zaman yapar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında güzel fantezi ben koltuğa oturup izlemek isterdim o nu kendini rahatlatirken göz göze bakıp yapması hoş olabilir.
Günün birinde birisi olursa hayatımda denemesini söylerim20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılarzulara karşılık yok ise tatmin edilmen kendince demek
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak sayilmaz ama mutlu olmadigini gösterir bence evli birisi mastürbasyon yapiyorsa
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılEşinle beraber de yapabileceğin şey, aldatma sayılmaz.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Yani kendine acımıyorsan eline acı 😊 İhanet değil ama elin sağlığını düşünmek gerek 😂
10 Yorumla
+1 yılHayır sayılmaz ama karşıdaki kişinin eşinin kendisine göre yetersiz olduğu anlamına gelir.
10 Yorumla
+1 yılAsla degildir, bama göre evli insanlar da, kendileriyle zaman gecirmelidir
10 Yorumla
+1 yılYapılabilir mastürbasyon evli olanlar yapamaz diye bir şey yok
10 Yorumla
+1 yılBi elin nesi var iki elin sesi var nolcak hayal ederknkende kocanı dusunosun bisey olmaz ellam
10 YorumlaHerkesin bakış açısı farklı oluyor baba göre aldatma değildir
10 Yorumla
+1 yılyok artık daha neler değil elbette
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇoğu zaman tam tatmin olamadığım için mecburen gizliden yapıyorum
10 YorumlaAldatmak denmez ama eşine değer vermediğini gösterirsin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsim surekli gorevde oldugu icin yapiyorum mecbur
110 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ne aldatması bunu yapan çok insan var bende dahil
10 Yorumla Tatmin olmayan özelikle yapıyor tatmin olmayan itina ile tatmin edilir 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon yaparken kimi hayal edip düşündüğüne bagli
10 Yorumla Eğer karşı cins isteği kardilamiyorsa yapilabilur tabiki sevişmek kadar zevk vermez ben vajina ya... a bağımlısıyım onu yalamassam zevk alamam
10 Yorumla
+1 yılNasıl yaptığına bağlı 🤔
60 Yorumla
+1 yılBence aldatmak değildir sonuçta evlilik rutini her an beraber olamayabiliyor insan ihtiyacını başka biri ile gidermek yerine kendisi ile gideriyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBenim için farketmiyor eşime yaptirmak hosuma gider gozlerine baka baka 🤫😮
10 Yorumla
+1 yılfantezi olarak karşılıklı birbirimizi izleyerek yapabiliriz
10 YorumlaBazen başlangıca karşılıkli olarak o şekilde başlıyoruz sonra devamı degisiyor
10 Yorumla
+1 yılDegişik bir enayilik...
20 YorumlaBana eşlik etmeyen partner olursa asla değildir
10 Yorumla
+1 yılMllıktır cahilliktir karım olcak 7 24 onla olurum
10 YorumlaHayır istek farkı kendisi kapatıyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılo yokken eli vardı :)
10 Yorumla mastürbasyon ayrı zevk seks ayrı ayırmak lazım
10 YorumlaHayır, aldatmak değildir. Evet, gayet yapılır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 500 cevap paylaştı.
+1 yılsaçmalama ben mastdan vaz geçemem
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide aldatmak değildirler
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır arada oda gerekli
10 Yorumla - Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar