Eşimle cinsel hayatımız aktif fakat yetersiz kalıyor. Mesela ilişkinin ertesi sabahı yeniden isteğim olabiliyor. Bu durumda mastürbasyon yapmam aldatmaya girer mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgenlikte aşırı mastürbasyon yapmanın bedelini kadınını tatmin edemeyerek ödeyecekler. mastürbasyon yapmaniz aldatmaya girmez tabiki. Ama insan hayatında ne eksikse onu dışarıda arar. Bir süre sonra mastürbasyon yapmakta sizi tatmin etmeyecek. Ve bu eksikliği dışarıda aramaya başlarsınız
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe sekste tatmin olmayan sinirli ve agresif olur tahammül seviyesi düşer bu da bütün evliligi etkiler
Cevap sahibi+1 yılHaksız mıyım
Soran+1 yılHaklısınız
Cevap sahibi+1 yılAldatmak istemiyorsunuz ama bu eksikligi telafi etmeye de çaba harcamayan bir eşiniz olunca artık hakediyor aldatilmayi
Cevap sahibi+1 yılAynı durumu bende eşimden yaşadım.
En İyi Cevaplar
Problem olmaz yapabilirsin, hatta bu aktiviteyi ilişki sırasında birlikte yapıp daha fazla tatmin olabilirsiniz, Eğlenceli olabilir. Tatmin konusu önemli birlikte eksik kaldığınız şeylerin tek başına çözümlenmesi doğru değil bu arayış aldatmaya kadar gidebiliyor. Ama bunu konuşup birlikte bu eksik durum için alternatifler bulmak ilişkiyi güçlendirir, korur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
44Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Gayet normal bu neden aldatma olsun hayal kuruyorsun sonucta
14 Yorumla
Soran+1 yıl1,5
Soran+1 yılBazen
Girmez neden girsinki ama bazilari mastürbasyon yaparkenn seksting falan yapiyooo o sekildee rahatlamak ihtiyaci hissediyo rahatlamak bi ihtiyactir bencee
10 Yorumla
+1 yılMastürbasyon aldatmaya girer, birine bakmak girer, düşünmek girer. O zaman kafese koyalım sevdiğimiz hiç bir şey yapamasın
10 YorumlaOn sevismeniz kisa mi sürüyor ve esin seninle tam ilgilenmeden ilişkiye mi giriyor ve boşaldıktan sonra senin orgazm olmani beklemiyor mu
12 Yorumla
Soran+1 yılEve
+1 yılBen de evliyim ben de bazen ilişkinin hemen ardından mastürbasyon yapıyorum çünkü karım tek postadan sonrasını istemiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ya anlatmak istediğim buydu
- +1 yıl
Keşke tamamen tatmin etseler
- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmaya girmez mantıken, fakat aşağılanmaya girebilir. Bunu eşinden gizli yapmanı tavsiye ederim.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayır seni doyuramıyorlar wen bir şekilde rahatlayacaksin istersen sexting yapariz. Doymak gerekir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İyide gece yaptınız diye sabah yapılmaz mı ben bir geve bir sabah kesin yapardım.. aldatmaya girmez belliki isteğini karşılamıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aldatma sayılmaz. Ama gelecekte kesin aldatırsın. Yaşlarınız kaç.
04 Yorumla
Soran+1 yıl27 - 29
Soran+1 yılAldatmak istemem yine de büyük konusmamali bu durumda
+1 yılYahu mastürbasyon aldatmaya neden girsin
00 Yorumla
+1 yılGirmez bende yapıyorum eşimin rahatsızlığı nedeniyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılayni durum bende de var ama bu cinsel doyumu tam yasayamadigim icin olduğunu dusunuyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvliyken mastürbasyon yapmaya mecbur bırakan utansın neden aldatma olsun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEşine soyle ya da onu tahrik et o yapsın mastürbasyon aynı zevki vermiyorki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende senin durumundayim birbirimizi tamamlaya biliriz isterseniz
00 Yorumla
+1 yılSeni yeterince doyuramadıgı için mastürbasyon yapıyorsun. İlerleyen zamanlarda mastürbasyon da kesmeyecek. Sana bu konuda bişey anlatabilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılaldatmaya girmez ama üstünden inmeyen kocan olsa daha çok zevk alırsın
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Aldatmak yerine o şekilde hallet
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılgirmez demekki tatmin edemiyor yetmiyor
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu eşinle çözmek ve daha ileri seviyeye taşımak senin elinde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGirmez ihtiyacini gideriyosun
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yaparken farkli kisi veya kişileri hayal ediyosan aldatmaya girer
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBence girmez devam et
43 Yorumla- +1 yıl
Farklı birini düşünürse peki
- +1 yıl
Bencede girmez
- +1 yıl
Girmez zaten
Cinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Aldatma sayılmaz
00 Yorumla
+1 yılbende de aynı dert var :(
00 Yorumla
+1 yılO sikinti sanirim herkeste var
00 Yorumla
+1 yılGirmez. Hemde eşin yetersizmiş hiç girmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden girsin benimde aynı sorunum var maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsoyle yapsin bi daha yok yok trolssun oyle takil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl7 den aşağı düşünüyorum günde ben o yüzden önemli olan bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. Ertesi gün yeniden ilişki yaşayın olmuyor mu
00 Yorumla
+1 yılGirmez ama dayan akşam gelsin doyursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKimi düsündüğüne bağlı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Ayrı yemek gibi. Sayilmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Girmez merak etme bunu çok yaptım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kesinlikle hayır , her fırsatta yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. girmez
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence girmez
00 Yorumla
+1 yılhayır gırmez
00 YorumlaEşinin haberi okursa aldatma sayilmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGirmez
00 Yorumla
+1 yılGirmez bence
00 Yorumlane alaka aldatmak ya :)
00 Yorumla
+1 yılSelam sana kım dedı bnu
00 Yorumla
+1 yılGirerrr
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBence girmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇok yapmyomsnz yenimi evlsn
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGirer
01 Yorumla- +1 yıl
Gidip başkasıyla yapmıyor ki? Kocası yetersiz olduğu için bir şekilde rahatlaması lazım o da bunu kendi hallediyor. Girmemeli aldatmaya
Gizli Üye(36-45)+1 yılAynı durumdayım 😔
11 Yorumla- +1 yıl
Neden
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam