Cinsel Yaşam Düzenli olarak HIV testi yaptıran var mı? Amortentiaa Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Düzenli olarak HIV testi yaptıran var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Hayır yaptırmıyorum 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl O kadar bilinçli değilim.. Bu aralar gerek de yok zaten.. 😄 0 3 Yorumla Amortentiaa +1 yıl Önceleri için olan 🫣 Zaten 3-6 ay geçmesi lazım doğru sonuç için Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl 3-6 ay geçti ve herhangi bir HIV şüphesine rastlanmadı.. 😄 Yorumla anonimbirsey +1 yıl kendini güncellemelisin. 6 ay olayı yok. Yorumla
Rukama Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Şüpheli ilişkiden 5 6 ay sonra en doğru sonucu veriyor değil mi 0 4 Yorumla Amortentiaa +1 yıl Şüpheli ilişki dediğin korunmasız ilişki ise evet. Yoksa kişi hakkında bi çıkarımda bulunamayız. Hatta çoğu zaman taşıyıcısı bile bilmiyor olabilir 🤦🏻♀️ Yorumla Rukama +1 yıl Anladım sıkıntılı işler harbi. Peki testlerin doğruluk oranı yüksek değil mi Yorumla Amortentiaa +1 yıl Antikor bakılıyor, pozitif çıkma durumunda test tekrarlanıyor. Yorumla Rukama +1 yıl Anladım. Yorumla
koramiral Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Düzenli kan bağışı yapıyorum. Zaten kanı başkasına vermeden önce testlerini yapıyorlar. Bir şey çıkarsa haber verirler diye düşünüyorum. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güvenli kişi ya da kişilerle ilişki yaşarsan gerek yok 0 0 Yorumla
stylafree Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl İlişkiye girmiyorum ki hiv yaptirayim demek ki sen çok cinsel ilişkisi olan birisisin 0 4 Yorumla Amortentiaa +1 yıl HIV testi yaptırıyorum mu dedim Yorumla stylafree +1 yıl Bilmiyorum niye sorsun bir insan Yorumla Amortentiaa +1 yıl Cinsellik fenomeni olduğum için olabilir mi? Yorumla stylafree +1 yıl Yani ama senin ilişkin var mi yok mu Yorumla
AtılganPonçikMen Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 48% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı. Risk =başarı seviyorum ben yaptırmıyorum 0 5 Yorumla Amortentiaa +1 yıl HIV pozitif olmak başarı mı 😂😂 Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl 🤷♂️Kötüye bişi olmaz mottosu yan festek düşünce🤭 Yorumla Amortentiaa +1 yıl Senin mühendis kafadan eser kalmamış Yorumla AtılganPonçikMen +1 yıl Yaşlılık Yorumla Amortentiaa +1 yıl Bu konuda haklısın işte :( Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bunu yaptıracak kadar çok kişiyle değilim 0 2 Yorumla Amortentiaa +1 yıl Korunmasız bir ilişki bile yeterli. Çok olmasına gerek yok Yorumla Maturemale +1 yıl Biliyorum ama oda bende tek kişi Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Usluyum ben ya yaramazlik yok artik😇 0 0 Yorumla
Sınırsız_paylasim Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Hayır kan testi mi veriliyor sadece bunun için 0 1 Yorumla Amortentiaa +1 yıl Evet kan testi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayır yaptırmıyorum
O kadar bilinçli değilim..
Bu aralar gerek de yok zaten.. 😄
Önceleri için olan 🫣
Zaten 3-6 ay geçmesi lazım doğru sonuç için
3-6 ay geçti ve herhangi bir HIV şüphesine rastlanmadı.. 😄
kendini güncellemelisin. 6 ay olayı yok.
Şüpheli ilişkiden 5 6 ay sonra en doğru sonucu veriyor değil mi
Şüpheli ilişki dediğin korunmasız ilişki ise evet. Yoksa kişi hakkında bi çıkarımda bulunamayız. Hatta çoğu zaman taşıyıcısı bile bilmiyor olabilir 🤦🏻♀️
Anladım sıkıntılı işler harbi. Peki testlerin doğruluk oranı yüksek değil mi
Antikor bakılıyor, pozitif çıkma durumunda test tekrarlanıyor.
Anladım.
Düzenli kan bağışı yapıyorum. Zaten kanı başkasına vermeden önce testlerini yapıyorlar. Bir şey çıkarsa haber verirler diye düşünüyorum.
Güvenli kişi ya da kişilerle ilişki yaşarsan gerek yok
İlişkiye girmiyorum ki hiv yaptirayim demek ki sen çok cinsel ilişkisi olan birisisin
HIV testi yaptırıyorum mu dedim
Bilmiyorum niye sorsun bir insan
Cinsellik fenomeni olduğum için olabilir mi?
Yani ama senin ilişkin var mi yok mu
Risk =başarı seviyorum ben yaptırmıyorum
HIV pozitif olmak başarı mı 😂😂
🤷♂️Kötüye bişi olmaz mottosu yan festek düşünce🤭
Senin mühendis kafadan eser kalmamış
Yaşlılık
Bu konuda haklısın işte :(
Bunu yaptıracak kadar çok kişiyle değilim
Korunmasız bir ilişki bile yeterli. Çok olmasına gerek yok
Biliyorum ama oda bende tek kişi
3-4 ayda bir yaptiririm
Usluyum ben ya yaramazlik yok artik😇