15 şubatta eski sevgilim ile öpüştüm ve de ona oral yaptım spermi vücuduma değdi yani. Aradan 77 gün gecti yani bugün.. aklıma nerden düştüyse hadi bu kişi hiv virüsü taşıyor aids olmuşsa diye düşündüm bana bulaşmış mıdır diye takıntı yaptım geceleri yatamaz oldum test yaptırmaya karar verdim. Fakat internette 90. günden önce yaptırmayın bulgular çıkmaz kendini belli etmez bu virüs deniliyor. Benim ise 77 gün oldu. Sorun olur mu bilgisi olan var mı? Birde burası çok küçük bir yer bunu Dr a söyleyemem Dr a farklı yolla diyecegim bölümdeki arkadaş bu virüsü kapmış vesvese yaptım bana da bulaştı mı diye, kafam rahat etsin diye test istiyorum diyecegim. Bu hiv testi cinsel yolla bulaşan başka hastalıkları da kapsıyor mu? Yani test güzel çıksa bu virüsü taşımıyor olsam bile bu seferde acaba hepatit miyim diye takıntı yapacağım o insan hepatit ise hadi? Diye düşüncem
Cevabın nedir?
+1 yılHIV öyle kolay bulaşan bir vürüs değildir öpüşmeyle, dokunmayla oral seksle bulaşmaz açık yaradan kan bulaşması gereklidir. Genel sağlığını merak eden birisi olarak genel bir kan testi yaptırabilirsin, bu testi yaptırdığın ve sonucu senden başka kimse ile paylaşılmaz. Zira o doktor bu bilgiyi paylaşırsa ve peşine düşersen meslekten men ettirebilirsin, doktor hasta gizliliği çok önemli bir şeydir.
Ayrıca bölümden birisi aids oldu diyerek doktora gittin diyelim. Çenesi düşük bir doktorsa bu bilgi yayılmayacak mı? Küçük yerde aidsli cadı avına çıkılmayacak mı? Bu cadı avı sırasında bilginin kaynağı olarak sen ortaya çıkarsan ve çok daha afişe olursan ne olacak?
Nerdesin bilmiyorum ama düzen laboratuvarları gibi özel kurumlar da karma test yapıyorlar istersen oralara bir bak doktordan çekiniyorsan.13 Yorumla
Soran+1 yılÖpüşme ile bulaşmaz mı sahi? Aslında evet bölümden bir arkadaşımın erkek kardeşi (ikizi) hiv virüsü kapmış bunu da bir firmaya başvururken sağlık raporu alırken öğrenmişler bende bunu duyduğumdan beridir etkilendim yukarda özellikle laf uzamasın diye belirtmedim. Her neyse. Benim eski sevgilim ise dersane öğretmenim (eski dersane öğretmenimdi) o an hoca öğrenci değildik yani.. Bu kişi 3 evlilik yapmış biri hadi 2 3 de dulken ya da bekarken bir ilişkisi olmuş diyelim (kafadan) toplamda şimdiye değin 6 farklı kadın... en az 6 farklı insan ile birlikte olmuş bir insan. Ve eski eşi ile anal da yapmış.. bunları da aklıma getirdikçe iyice şüphelendim bu kişi bu virüsü taşıyor olabilir mi diye. Sonucta defalarca öpüştük (tükürük salgı vs.. değdi) ayrıca oral yapınca ağzıma degilde vücut dışıma geldi spermi (göğsüme)
- +1 yıl
Öpüşme ile bulaşma ihtimali çok çok düşüktür iki tarafın da ağzında açık yara olmalı. HIV sadece seks ile bulaşan bir virüs değildir, hatta çoğu zaman seks ile alakasız biçimlerde bulaşır. Örneğin zamanında doğum sırasında kızılaydan aldığı kandan HIV bulaşan anne ve bebek gördü bu ülke. Ha çok çekiniyorsanız bulunduğunuz şehirden test yapan labratuarlardan birisinin bulunduğu şehre bir bahaneyle gidip test yaptırın.
Soran+1 yılYarın test yaptıracağı. Tetkik listesini aldım sağlık ocağından. Hadi tamam hiv virüsü kapmadıysam hepatit vs.. kaptıysam.. yani ne bilim bir şeyler bulaşmıssa? Bakın şunlar yazıyor elimdeki belgede. yarın test yaptıracağm, tetkik listesinde HEMOGRAM, HORMON (FERR, TSH, FT4), BİYOKİMYA (GLUKOZ, AST, UIBC, CREA, ALT, Fe, URE), İDRAR, HEPATİT (ANTİ HIV) yazıyor. Bunlar herhangi bir virüs kaptığımın anlaşılması için yeterli mi?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılrusyaya filan çok gidiyormu? romanya ya filan.. artık kimseyi anlayamıyorsun? kimin eli kimin cebinde belli değil.. Alem yapacaklar diye eve 3 - 5 kadın getiriyorlar.. fantezi - grup seks.. falan filan.. Hesapta prezervatif kullanıyor yaaa bişey olmaz zannediyor.. Oysa tükürüklede geçebilir.. diş çektirirsin daha da çabuk bulaşır.. AMA hiçbiri daha sonrada kız arkadaşıma geçermi diye düşünmez.. HIV testide ucuz bir test değil.. Ve sağlam birde yaptırmak lazım.. Asıl öyle bir bulgu çıkarsa ondan sonrası daha da hazin...
00 Yorumla
+1 yılDoktora onu dersen sana o testi yapacağını sanmıyorum. Sadece ilişkiye giren insanlar o virüsü kalabilir çünkü.
01 Yorumla- +1 yıl
Kapabilir*
+1 yılilla şüpheye gerek yok, düzenli olarak 3 ayda bir yaptırın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sana kısa bahsedeyim. 90. günden sonra Sağlık Bakanlığında bile son der. Ben 90. günde 3 test oldum 2'si özel labaratuvar 1'i üniversite hastanesi ama PCR yani en duyarlı. Sana tavsiyem önce HIV Duo yaptır eğer orada sorun çıkmazsa temizsindir. Problem olursa PCR yaptır ama ille de içim rahat etsin, konuyu kapatayım dersen 90. günde PCR yaptır, Negatif al konuyu kapat. Varsa başka sorularında yanıtlayabilirim.
141 Yorumla
Soran+1 yılBen aileme durumu şöyle izah ettim (gerçekten de öyle oldu) bölümden birinin kardeşi hiv kapmış zaten bende bunu duyduktan sonra etkilendim, aklıma hemen eski sevgilime 77 gün önce yaptığım oral ve öpüşme geldi acaba bende mi kaptım dedim, bunu aileme söyleyemedim anneme bana kesin bölümdeki çocuktan bulaşmıştır aynı bardağı kullanmıştık vs. dedim günlerce uyuyamıyorum sıkıntıdan 2 günde 3 kilo verdim korkudan. Annem ise aile hekimine gidip kızımın sınıfında böyle bir şey olmuş acaba bana da bulaşmış mıdır diye korkuyor dedi aile hekimi ise gerçek durumu bilmediğinden yok bardak ile bulaşmaz ama içi rahat edecekse test yaptırın yarın deyip tetkik istem listesini vermiş anneme. Yarın sabah gidip vercem kan. Listede şunlar yazıyor yarın test yaptıracağm, tetkik listesinde HEMOGRAM, HORMON (FERR, TSH, FT4), BİYOKİMYA (GLUKOZ, AST, UIBC, CREA, ALT, Fe, URE), İDRAR, HEPATİT (ANTİ HIV) yazıyor. Bunlar virüs kaptığımın anlaşılması için yeterli mi?
Soran+1 yılBirde bana hadi hiv bulaşmadı diyelim.. ya peki hepatit a, b, c, d vs... artık hangisi varsa bilmiyorum , onlar bulaştıysa? Bu yukarda yazdığım tetkik listesinde bana bulaşan her şey tespit edilebilir mi? Listenin tam resmini de gönderebilirim istersen. Ya da yeni bir konuda açıp resmi oraya ekleyeyim linki ise burda paylaşayım oraya yorum yasar mısın
Cevap sahibi+1 yılÖncelikle bahsettiklerinin hiçbirinden bu virüs bulaşmaz ve 80 milyonluk ülkede 20 bin kadar bu hastanın olduğu bir o kadar da bu hastalıktan haberi olmayan kişinin bulunduğu belirtiliyor. Bu virüs cinsel yolla, kan yoluyla bulaşır ama çok zor virüstür. Devlet hastanesinde yaptıracaksan Elisa testidir yüksek ihtimal orada yakalama ihtimali düşük olur, sana tavsiyem bir özel labaratuvara git ve orada ol bunları. Zaten kritik olan Hıv ile Hepatitlerin. 3 Hepatit var ama geçmişte aşısı olmuşsan duyarlısındır, C'ye de yakalanma ihtimali düşük. Anti-Hıv ve P24 Antijen testleri en önemlileri. Bence devlet hastanesinde yaptırma bunları. Çünkü güvenme ihtimalin düşük olur nitekim makinaları o derece duyarlı değil. Kaçırabilir.
Cevap sahibi+1 yılBu arada akıntın var mı vajinandan veya idrarı yaparken zorlanma gibi? Eğer bu gibi sorun yaşıyorsa da enfeksiyon hastalıkları bölümüne gidebilirsin.
Cevap sahibi+1 yılYazdım bunların tamamını özel bir labaratuvarda yaptırabilirsin onların makinaları en duyarlıları. En fazla 500 tl civarı hepsi dahil testler. Hem sen negatif alsan da rahatlayabilecek misin? Ben zannetmiyorum çünkü ben kaç kere oldum.
Soran+1 yılSağlık ocağında yaptıracağız, sağlık ocağı ise onu devlet hastanesine gönderiyor onlar ise araştırıp inceleyip geri sağlık ocağına yolluyorlarmış raporu. Dedigin yerlere gidemem inan evde şu an dahi kıyamet kopuyor çünkü ailem hayırdır sen neden bu kadar endişe ettin diyor annem babama babam anneme kızıyor bu kızın neyi var ne yapmış ne olmuş diye. Bir anne babanın kızı için gidip sağlık ocağına aids testi istemeleri bile büyük güçtü. Bunu yaptılar. Birde yok ben bir sonuca güvenmem birde şurda burda yaptıralım dersem ailemiz dağılır. O raddeye geldi. Benim yüzümden. Yukarda yazılan şeyler yeterli mi test için? Bana yetersiz gibi geldi. Listenin altında hepatit başlığı yazıyor o başlığın altında ise Anti Hiv yazıyor. Yeterli midir?
Cevap sahibi+1 yılYeterli. Sen nerede yaşıyorsun? Eğer yakınsak ben bu testleri gizlice yaptırabilirim kendi paramla. Senin içinin rahat etmesi açısından. Çünkü inan bana devletin aleti bile ucuz yani kimse güvenmiyor diyebilirim.
Soran+1 yılSivas'tayım. Teşekkür ederim düşündüğün için.. yani bu tetkik listesinde yazılanlar hepatit a, b, c, vs... olsun, Hiv, aids olsun, bulaşıp bulaşmadığı anlaşılır diyorsun.. ben sadece anti Hiv yazıp ekstra hepatit b , c, vs. yazmamışlar diye şüphe etmiştim de... gerçi belki tahlil sonucunda yazar onlarda..
Cevap sahibi+1 yılDoktor istemiştir hepsini ama idrar olayını anlamadım muhtemelen bel soğukluğu, frengi gibi diğer hastalıklar için istemiş onları yoksa sadece kan testiyle anlaşılıyor. 90. gün her yerde ortak kabul edilir ama bazıları 30. günde bile aldıysanız bitirin diyorlar şahsen benim görüştüğüm iki uzmanda konuyu kapatabilirsin dedi elimde 1000 tl civarı olan 3 farklı yerden test var bende bitirdim şükür. Eminim ki seninde bir şeyin çıkmayacak çünkü bu karşındaki hastalıklı olsa bile çok çok zor bulasan bir şey hele ki erkekten. Bu hastalık daha çok erkek erkeğe veya kadın kadına ilişkilerden bulaşıyor. Ankara'dayım ben isterdim burada olmanı 1 günde hallederdik hepsini.
Soran+1 yılEvet ya akıntı ve yanma özellikle bu 2 gündür var. Hiv ile ilgili bir şey olabilir mi? Çok takıntı yaptım da... ya bu kişinin spermi vücuduma bulaştı sonuçta, ve defalarca öpüştüm.. gerçi adamın aids oldugu bile meçhul belki değildir. Eski dersane öğretmenim kendisi. Ama 3 evlilik yapmış olması ve de 40 yaşında olup hala askerliğini yapmamış olması (jandarmalar yolda kimlik kontrolü yaparken aaa asker kaçağı çıktınız siz dedi) ordan biliyorum.. beni şüphelendirdi
Cevap sahibi+1 yılÖpüşmeyle sperm ne alakası var yapma lütfen. Sen bu kişiyle ilişkiye girdin mi? Veya sürtündünüz mü? Bak bu doğru Hıv hastası birisi gidemez askere ve bunun hastalarına başkalarına bulaştırmaktan da zevk alırlar.
Cevap sahibi+1 yılBence sendeki belirtiler birazda psikolojik. Geçmişte de olmuştur bunlar ama şu an çok hassas olduğun için bunlara bağlıyorsun buna da Hıv fobisi diyorlar.
Soran+1 yılşimdi daha da korktum bu kişiinin hiv olmasından, ama hiv olanlar askere gidemez ise muaf olmaz mıydı? yani jandarma yoklama kaçağısınız demezdi ki dimi? hayır bu kişi ile sürtünme vs yapmadık defalarca uzun uzun günlerce hergün öpüştük
Soran+1 yılve de boşalınca spermleri göğsüme akıtmıştı
Cevap sahibi+1 yılBak öpüşmeyle bulaşacak bir hastalık değil bu. Spermini göğsüne akıtması da bir şey olmaz. Vücuduna giren çıkan yok çünkü. Benim sana sorduğum bu adamın penisi vajinana girdi mi? Sen girmedi diyorsun o sebeple için rahat olsun. Oral yapmışsın onda da çok çok düşük ihtimalle olabiliyor.
Cevap sahibi+1 yılHıv ölümcül değil kronik bir hastalık. Ömür boyu ilaç kullanman gerekiyor kandaki değerini tutturabilmesi için. Bir kere bilgi kirliliği var ve bu çok zor bulaşan bir şey.
Soran+1 yılhayır hiçkimse vajinama girmedi. ama geçmişteki (3 yıl önceki) sevgilim ile sürtünme yapmıştık. şimdi aklıma geldi. nedense o kişiden şüphelenmedim zaten ta 3 yıl öncesinden bulaşmışsa yarın testte çıkar dimi? ama bence o kişide virüs yoktu.. en son sevgilim (77gün önceki) nedense kafama takıldı. askerlikte yapmamış ve 3 evlilik yapmış diye. ama dediğim gibi vajinama girmedi çıplak bir şekilde sürtünmedi. pantolonlarımız vardı. sadece çok çok öpüşme ona oral ve onun göğsüme boşalması.. ya birde o 3 yıl önce bulaştıysa evet yarın testte çıkar ama yarın temiz çıksa bile test, bu olay 77 gün önce olduğu için belli olur mu. net sonuç verir mi. kimisi diyor ki 3 ay sonra çıkar 77 gün erken kimisi diyor ki 6, ayda test yapılmalı vb..
Cevap sahibi+1 yılSana ulaşabileceğim bir mecra yok mu? Çünkü özel labaratuvardan bir hocama yazdıklarının hepsini anlatacağım onun söyledikleri önemli.
Soran+1 yılzaten hiv yoksa aids de yoktur değil mi? testte hepatit (anti hiv ) yazıyor.
Cevap sahibi+1 yıl6. ay olayı kanser hastaları için 3. aya kadar hiçbir kortizonun tepki vermesi mümkün değil. 1. ayda netleşir ve bence sonucu kesindir. 3.6 hatta 1. yıl sonu doğrulamadılar. Buradan tek bulaşma yolu oral olur ancak. Oralda ağzına meni gitti mi hatırlıyor musun?
Soran+1 yılgizliliği kaldırayım ekleyebilirsin farketmez. ama bu bilgileri soramaz mısın? 78. günde test yaptırmış tetkik istem listesinde şu testlerin ismi yazıyormuş bunlar yeterli mi diye
Cevap sahibi+1 yılHıv ile Aids farklı şeyler. Hıv şuanda oluşan bir şey, Aids dediğin bu hastalığın farkında olmazsın atıyorum 10 yıl sonra ortaya çıkar. İlerlemiş hali yani. Korkma her şeyden önce ÖLÜMCÜL DEĞİL! Kronik rahatsızlık bu ve sende şuanda sadece psikolojik şeyler var.
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi olur detaylıca anlat kafana takılan hepsini ona göre arayacağım hocamı. Mesajda ama net ifadelerle kafana takılan ne varsa sor. Bu arada 3 yıl önceki olay çoktan ortaya çıkar. Burada 3-5-10 yıl önceki değil, son olana bakılır.
Soran+1 yılne yazıkki hatırlamıyorum yalnızca ağzma boşalmadı. ama boşalmışken ve aradan 1 saat geçmişken tekrar oral yapmış olabilirim yani sperm kalıntısı yalamış olabilirm
Cevap sahibi+1 yılKorkma sakin ol ben yardımcı olacağım sana.
Soran+1 yılbirisi şunu yazmıştı kafam karıştı yani bu yaptıracağım test yeterli değilmiş şunu dedi
HIV positive testini neden tam kan sayımına koysunlar? bu bahsettiğin şey yani Anti HIV sadece kanda antikor olup olmadığını ölçen basit bir veri.
şöyle düşün HIV yani "human immunodeficiency virus" denilen şey zaten kanda bulunan antikor. AIDS ise yani "acquired immune deficiency syndrome" ise kanda bulunan antikorun azalıp "Autoimmune" sistemi yani bağışıklık sisteminin antikor üretememe durumu.
yani şu anda tamamen boşu boşuna kan aldırıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılSana tavsiyem bir HIV RN testi yaptır önce 77. gündesin.
Soran+1 yılBu Dr un yazdığı listede o var mı peki? Hepatit başlığı var altında da (anti hiv) yazıyor. Belki de bu anti hiv bütün şeyleri kapsıyordur?
Cevap sahibi+1 yılVardır tabiki ama bu kadar korkma lütfen. Sende bir şey yok eminim. Bunu yaptırdıktan sonra enfeksiyon doktoruna git ve özellikle o idrar yaparken yanma ve vajinandan gelen akıntıyı sor belki farklı cinsel hastalıkla ilgilidir. Benim arkadaşımda bel soğukluğu çıkmıştı da tedavi oldu geçti. Ama o devamlı farklı kişilerle bazen korunup bazen korunmadan ilişkiler yaşamıştı. Hıv çıkmadı ama sonradan bu oldu. Onda da peniste yanma ve akıntılar vardı ereksiyon olmadan durduk yere ama bu ille de onu işaret etmez. Sen bir yarın testi yaptır da sonucunu yaz.
Soran+1 yılTamam, sonuç kaç günde çıkar bilmiyorum ama yazacağım.. vajinada idrarda yanma vs.. zaten idrar tahlili de vereceğim yarın. Test listesinde o da yazıyor. Eğer cinsel yolla bulaşan başka hastalık varsa idrar ile çıkmaz mı
Cevap sahibi+1 yılEvet o yüzden idrar tahlili istemiş. Üşütmeyle de ilgili olabilir veya kendini sıkıyorsundur belki haksız mıyım? Mesela ben böyle çok arzum olup kendimi tutarsam ikinci günde testislerimde inanılmaz ağrı yapıyor ve boşalınca rahatlıyorum bir tek. Bu da ona benzer bence kendini sıkma ve bol su iç. Hıv RN testi 1 günde çıkar ama devletteki nasıl oluyor bilmiyorum. Bildiğim kadarıyla 2-3 gün sürüyor.
Soran+1 yılSorun degil beklerim sonucu. Hiv RN nedir bilmiyorum. Yani hiv çeşitlerini hic bilmiyorum kafam basmıyor ama umarım yeterlidir Dr un istediği testler...
Cevap sahibi+1 yılYeterlidir ve temiz çıkacaksın güven bana. Korkma bu kadar bende aynı durumlardan geçtim çok şükür temiz sonuçlar aldım. Lütfen bırakma kendini. Gerçekten Ankara'da olsan en azından dertleşmek isterdim senle içini rahatlatmak isterdim. Aklına takılmasın yok göğsüme boşaldı yok oral yaptım. Bunlarla OLMAZ
Soran+1 yılBu arada biliyorum çok oldum kusura bakmayın.. birde ben 1 yıldır sigara içiyorum son 4 gündür içmiyorum. Ailem bilmiyor. Umarım testte çıkmaz. Gerçi bunu bile takmıyorum şu an. Tek derdim hepatit grupları ve de hiv , aids olmamak.
Cevap sahibi+1 yılÖzelden yazma ihtimalin yok mu? En azından sana ben kendi sonuç kağıdımı atayım oradan karşılaştır.
Cevap sahibi+1 yılYapma bu kadar bırakma kendine onunla falan hiç alakası olmaz. Devam et hayatına eskisi gibi. Söz veriyorum destek olucam sana bu süreçte. Hiçbir şeyin çıkmayacak.
Cevap sahibi+1 yılKusur falan değil saatlerce sorularını yanıtlarım. Benim istediğim seni rahatlatmak, kafandan silmek bunu.
Soran+1 yılGizlilik nerden kaldırılıyor bulamadım. Ama zaten sonucu atsanda anlayamamki :( hiç bilgim yok tıbbî Terimleri hiç bilmem hiv adında bir şeyi bile bu hafta öğrendim.. yani anlamam ki... iyisi mi ben sana haber veririm sonucumu.. ya inşallah yeterlidir bu aile hekiminin yazdığı testler
Cevap sahibi+1 yılBurada soruyu soran kişi benim. Oradan mesaj atabilirsin. Durantoplaravuran hesabı
www.kizlarsoruyor.com/.../q5011623-kizlar-icin-ne-kadar-onemli
Soran+1 yılekledim
Cevap sahibi+1 yılTamam yazıyorum.
Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. obsesyon var gibi, başka vesveselerle de uğraştın mı
014 Yorumla
Soran+1 yılEvet genel olarak takıntılı biriyim. Ya yeter ki kötü bir şey çıkmasın. 80. günde test yaptırmış olacağım. Kötü bir şey olsa 80. günde çıkar mı
Soran+1 yılNasıl test ile ilgisi yok? Hiv virüsü çıkar mı diye korkuyorum bunun için test yaptırdım zaten
Soran+1 yılOnu da araştırdım. Sivrisinek ısırığı ile geçmiyormuş. Of kesin yarın test sonucu kötü gelecek.
Soran+1 yılEvet gecer ya
Soran+1 yılYa birde yemek yiyemiyorum 3 gündür midem sıkışıyo ellerim terliyo geceleri uyuyamıyorum. Bu korkudan mı yoksa virüs kaptığımın belirtisi mi acaba
Soran+1 yılÖlüm yakın derken? Sizce virüs kapmış mıyımdır
Soran+1 yılİyi değilim. İyi günler.
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşmeyle değil kan yoluyla bulaşabilir. Prezervatifsiz ilişki ise , ihtimal dahilinde doktora gitmelisin.
00 Yorumla " arkadaşımdan bana bulaştı mı acaba şüphe ediyorum " de, doktor seni önce bir Bakırköy'e yollar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBirçok hastalık var cinsel yolla bulaşan. Enfeksiyon hastalıklarına gidip ilgili testleri yaptır bence.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar ugrasmana gerek yok
Kan vermek icin kizilaya basvur ve 3 gun sonra testlerini istersin onlar dogrulamada calisiyorlar kimseye bisey aciklamana gerek kalmaz00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl90 gün sonra mı çıkıyomuş. ya ben çok ilişki yaşadım bu ara saçma sapan insanlarla Allahtan bişi olmadı diyodum. nası oluyomuş test erkekde belirtileri ne bilgi verebilir misiniz?
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet 90 gün sonra bir kan verin.. en azından içiniz rahatlar.. Geçmişte yaşamış mıydınız ilişki
Cevap sahibi+1 yılEvet bu ara çeşit çeşit insanla oldum. kesin bişi çıkcak gibi geliyo. 3 ay kimseyle olmıcam o zaman fena kuruntu yaptım bişi varsa başkasına satmıyım hiç olmazsa. Hastalık varsa nolur ki bana?
Soran+1 yılÖncelikle psikolojik bu durum. Belki de hastalık kapmadık.. o kadar kolay değilmiş bu virüsü kapmak. Bir 3 ay kimse ile olma bekle... gerçi 2 haftalıkken de test yapılıyormuş Dr ile konuş..
Cevap sahibi+1 yılSağlık ocağına gitsek yeterli olur mu? Ailenin haberi olur mu?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl3ay 6ay yaptır şüpeli temastan sonra 90 gün 180 gün sonra yapıır
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılcinsel yolla bulaşan hastalıklar yaptırcak testler
aids hiv yaptıracan testler
1. HIV PCR (viral DNA/RNA) (9-11 günden sonra)
2. p24 antijen testi (3 hafta-3 aylık dönem arasında)
3. ELISA (Anti-HIV) testi (3-6 aydan sonra)
en yagın kulnlan elisa hiv antikor testi 3ay 6 ay yapılar pozitifleşme süresi 3ay 6ay da nadiren pozitiflesir 6 ay sonra negatif gelirse hiv vürsü yok hastalıga yakalanmadın demek yani hiv aids deyilsin--
elisa testi pozitif çikarsa Westernblot yöntemi doruma yapılır negatif ise aids hiv vürsü yok demek hastalık yok demek
hepatit b için 3ay 6ay elisa testi
HBsAg
Anti-HBc IgM
Anti-HBc IgG
Anti-HBs
hepatit c için 3ay 6ay elisa testi
Anti HCV
firengi silfiz için 1ay 3ay
VDRL TPHA testileri
bel soğukluğu için idrar tahlili kültürü bakılır
Cevap sahibi+1 yılintaniye enfeksiyon hastalıkları bölümüne başvur
Gizli Üye(36-45)+1 yılCahillik Baki değildir ders olmuş hem zina işliyor hemde korkuyorsun
00 Yorumla
+1 yılBelirtileri Varsa Durma Hemen Git
00 Yorumla
+1 yılAllahin yarattigi bir canlı oda :) imtihan işte
10 Yorumlavirüs 1 yıl sonra cıkar
00 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir ilişkidir
00 Yorumla
+1 yılInsan pezarvayıp takar yanı bunu düşündügüne göre
00 Yorumlaİçip içip geliyorsunuz siteye mk ya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneyin kafasını yaşıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllahim ya
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Pisikopat misin
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle dediniz
Soran+1 yılİnan şu an psikopat olmaya kanser olmaya verem olmaya razıyım.. en azından çaresi var. Ama yeter ki aids çıkmasın. Kan verdim geldim. Yarın çıkarmış sonuc. Çok korkuyorum. Korkudan 2 günde 3 kilo vermişim
Soran+1 yılEvet hiç çıplak olarak cinsel organlarımız sürtünmedi bile... ben hiç pantolonumu eteğimi çıkarmadım.. adamın aids ya da başka bir hastalığa sahip olduğunu bilmiyorum. Geçenlerde aklıma düştü ya böyle bir hastalığı varsa diye? Ayrıca evet, sadece vücuduma (gögüsüme geldi spermi, ıslak mendil ile sildik.. ama defalarca öpüştük.. diş kanaması falan var mıldı bilmiyorum ki :( offffff :( Ya bu adam benim eski dersane öğretmenim.. Eğer hastalığı olsa işe alınırken sağlık raporu istenmiyor mu? Müdürün haberi olurdu yani.. ve bu kişi girdiği her sınıfa çiğ köfte yaptı bundan müdür de yedi hep.. öyle olsa müdür de yemezdi galiba dimi.. ya da kendimi mi teselli etmeye çalışıyorum bilmiyorum :( kan verdim bugün, sonuç yarın çıkıyor. Korkudan yatamıyorum çok kötüyüm. Birde sonuç temiz çıksa bile şüphe duyacağım çünkü Herkes diyor mi 6. aydan sonra belli olur virüs kaptığın. Testi 180 gün sonra yaptırmalısın diyorlar. Ben ise 79. günde yaptırmış oldum.. bilginiz var mı?
:D :D
00 Yorumla
Devamını Gör(4)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026