burada çok görüyorum yok sevglimle denedik dışkı kaldı felan, benden tiksindi mi , hayır madem öyle zevkleriniz var tezeke nikah kıyın valla öylesine denk geleceğim diye çok korkuyorum (evlenmeden ilişki bana ters ) bu arada ben gizli değilim , gizli sen gelme.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdi şöyle bir durum var. çok güzel yağlı bir yemek yapılmış diyelim bu yemeği elinizle yemeye çalışıp sonrasında yemeğin yağından şikayet etmek ne kadar abes bir durumsa anal ilişkiyi de bilgisizce amatörce yapıp hijyensizlikten şikayet etmek o kadar abes bir durumdur. Anal seks vajinal sekse göre çok daha gurme niş bir zevktir. Her ne kadar p*rno endüstrisi ile birlikte tüm insanlığın ilgisini çekmiş olsalar da herkese hitap eden bir zevk ve uğraş değildir. Öncelikle bunu kabul etmek lazım. Çünkü vajinal seks ne kadar pratik ve sistematik hazırlık süreçleri bakımından sonuca ulaşmak o kadar kolaysa analda tam tersine bir o kadar zordur süreçleri vardır. Hazırlık aşaması vardır anal öncesi yapılması gereken detoks vardır, lavman ile yapılması gereken iç temizlik vardır ve birleşme öncesi alıştırıcı kullanma evresi vardır. cinsellik anında ise ön sevişme aşamasından sonrası için anal yolun el parmak yordamıyla alıştırılması gevşetilmesi yağ bağlı kayganlaştırıcının kattiyetle kullanılması elzemdir sonrasında doğru pozisyon ile doğru birleşme adımlarını takip ederek detayına burada çok fazla girmek istemediğim şekilde neticelendirilerek yapılması gerekir. Cinsellik sona erdiği andan itibarense anal sonrası kişisel temizlik ve sıkılaştırma işlemleri yapılması gerekir. Sağlık açısından riskleri kişileri bağlar ancak bunu en aza indirmek doğru teknik yöntemlerle olabilmektedir. Anal öncesi ve sonrası iç temizlik spor sıkılaştırma işlemleri ve detokslar ile. Yine de kişinin sağlık problemleri var ise bunlara rağmen başka tetiklenmeler olabilir fakat bunu göze alarak yapıldığı takdir de bahsettiğim adımlar izlendiğinde ne kötü ilişki kazaları olur ne de haz ve kuruluk ve/veya acı ile ilgili problem yaşanır bunu bizzat 20 yıldan fazla sıklığına dikkat ederek yaşayan bir kadın olarak söylüyorum. Dini konuya gelirsek herkesin kendisini bağlar. Umarım faydalı olur meraklılara. Yine de şunu söylemek gerekir ki vajinal ilişki ile kıyaslamak doğru değildir. Fantezi kapsamında sık olmamak kaydiyle yapıldığında zevk karşılıklı olarak alınacaktır.
24 Yorumla- +1 yıl
Aydınlandım
- +1 yıl
Bana anlat lütfen
En İyi Cevaplar
Giyinik kot eşofman ya da en fazla çamaşır ile sarılıp ya da üstüme gelip, benim kucağına falan gibi en iyi etkili şekilde araya girince hatta içime girmesi için uğraşıp zorlayıp hayvan gibi bastırarak yaptığı zaman giyinik olduğumuzu unutup yaptığı yaklaşım o zamanlar çok hoşuma gitti hala da öyle olsa yine giderdi sebebi de ilk onunla olmuş sevmişim her zaman da severim
00 Yorumla
+1 yılAnal seks yani arkadan ilişkiyi dinimiz yasaklamıştır. Dini kısmını geçtim bir dünya sağlık riski vardır. Dışkıdaki mikroplar erkeğin penisinden içeri girebilir ve erkeğe tedavisi olmayan hastalıklar bulaşabilir. Kadında oradaki kaslar zarar görür ve dışkısını tutamama olayları gözlenir. Delik kapanmadığı için kadın her zaman kanalizasyon gibi kokar. Gaz sorunu olsa tutamaz anında yapar. Bu konu en çok arkadan ilişki yaşayan gay ve travestilerde gözlemlenir. Her gün şişe şişe parfüm sıkarlar. Erkek prezervatif dahi taksa yırtılabilir çünkü prezervatifler vajina için tasarlanmıştır. Vajinanın kayganlaştırıcı doğal sıvısı vardır arkada yoktur. Kremler tükürük kayganlaştırıcı jeller ne kullanılırsa kullanılsın vajina gibi olmadığı için peniste zarar görür yaptıran kişide. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar en çok arkadan bulaşır. Temizlik konusunda içine hortumu sokup bağırsaklardaki dışkıyı yıkamak gerekir ki en zararlı şeydir. Bağırsak düğümlenmesi vs oluşturur ya da kakanın tanzikli suyla mideye çıkması sağlanır sonra kişi zehirlenir ölür. Kısaca kanalizasyon temizleyen hortumun içinde dışkı ve dışkı kalıntıları var diyelim oraya sokup keyif almak mutlu olmak ne kadar saçma ise anal sekste o derece saçmadır. Aklı olan yapmaz da yaptırmaz da. Daha milyon şey yazarımda bu yeter bence. Bunu da en çok sevgiliyi elde tutmak isteyen cahil bakire kızlar tercih eder. Öpüşür sevişir oral yaptırır oral yapar sperm yutar arkadan yaptırtır öne gelince bakireyim. Adamda mis gibi kullanır çeker gider. Sonra da bir saf canım bulup elime erkek eli değmedi diye evlenirler. Bunun bir üst leveli önden yaptırıp evlenirken zarı diktirenlerdir daha üst leveli tecavüze uğradım yalanı atanlardır daha da üst leveli doktor ayarlayıp muayenede karın bakire zarı esnekmiş dedirtenler oluyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
24Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHerkesin kendi tercihi demek ki zevk alanlar var
00 Yorumla
+1 yılAnal muhteşem ya. Sevgilin tadı verememiş sana.
Penis başını hafifçe sokup hafifçe çıkardığın zaman çok rahatlatıyor. Köklediği zaman acı içinde kalıyorsun ve bir daha yapmak istemiyorsun. Zaten penisin zevk suyu inanılmaz kayganlaştırıyor.
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
Zaten temizlik yapılmadan Anal seks yapılması erkek için de kadın için de sağlıksız...10 Yorumla Lutfen boyle seylerden bahsetme midem bulandı libidom yuzde sıfir oldu.
02 Yorumla
+1 yılHerkesin yatak odası kendisini ilgilendirir, sonuçta anal seks te bir ilişki biçimi, at gözlüğüyle bakma olaylara
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. kadinlar icin mi diyorsun bunu erkege pekte fark etmez.
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı.
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılyani isteyen yapsın istemeyen yapmasın ki zaten bu özel hayat
00 Yorumla
+1 yılanal seks tercih meselesi genelde bakire kızlar yapıyor :D
00 Yorumla
+1 yılyapıştır gitsin bence hiç düşünmeye bile gerek yok
00 Yorumla
+1 yılSana ters ise sen yapmazsın, yapanı neden sorguluyorsun, herkesin zevki kendine
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılinsanların yatak odaları kendilerini ilgilendirir.
00 Yorumla
+1 yılkondomla yapılabilir bence kondomsuz bende karşıyım
00 YorumlaAnal daha sıcak ve dar oldğu için daha zevkli
00 Yorumla
+1 yılSen ne anlarsın köylü
02 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle mi olmuş
+1 yılYorumları okumaya geldim
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılyaşlanınca görürüm ben onları 😇😇
00 Yorumla Evet saçma bi düşünce
00 Yorumla
+1 yılZor ve acılı
41 Yorumla- +1 yıl
sen yaptın mı peki
- Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılDüşüneyim bi😁
30 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. değişik bir zevk
00 YorumlaPislik be
00 Yorumla
+1 yılBen sevmem
00 Yorumla
+1 yılPislikten başka tat vermeyen ilişki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 940 cevap paylaştı.
+1 yılPislik
00 Yorumla Helal olsun kardes
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılçok keyifli diyorlar
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım