- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBenim denemek istediğim bir şey özellikle hani normalde diyorlar ya Bu ilişki türü aslında bir kadının kendine yaptığı hakarettir bunu yapan saygısızdır filan diyorlar ya ben böyle olduğunu düşünüyorum yani denemek istiyorum çok ilgimi çekiyor çok birbirine zit yorumlar var kimisi diyor ki doğru şekilde yapılırsa Vajinal ilişkiden bile daha çok zevk verici kimisi de diyor ki hep açıyor yani zevk alma ihtimali yok ama ben denemek istiyorum hoşuma giderse yaparım hoşuma gitmese zaten yapmam ama şunu biliyorum ben kesinlikle bunu denemek istiyorum yani hoşuma gidiyor çünkü
72 Yorumla- +1 yıl
Kendini kasma
En İyi Cevaplar
+1 yılAnal seks bence kesinlikle çok keyifli bir yöntem..
Herkesin kendi tercihi belki ama "kadına hakaret" ya da "hak yolu varken neden b*k yolu" diyen kişilerin doğru anal seks yapamadıklarını düşünüyorum..
Çünkü anal seks uğraş gerektirir..
Bakım ve hijyen olmayan anal seks sonrasında cinsel yolla bulaşan hastalıkların oluşma riski yüksek..
Boşaltım yapılmalı , uzun ön sevişme sonrası hazır olunduğundan emin olunmalı...
Her iki taraf için de o kıvama gelmek önemli...
Bazı kişiler "Anal seks ile orgazm olunamaz" diye düşünüyor ne yazık ki..
Bu böyle değil..
Anal seks boşalmaya engel değil..
Vajinaya yapılan yoğun baskı orgazma ulaştırıyor..
Hiç anal seks yapmamış kişilerin anal seks hakkında kötü yorumlar yapma sebebini anlamakta güçlük çekiyorum.
Anal seks sanıldığının aksine oldukça zevklidir..
Sadece biraz dikkat gerektirir..
Mutlu günler..50 Yorumla
+1 yılPartnerim ile yapmayı düşündüğüm bişey değil ama kendim mastürbasyon yaparken yapmayı seviyorum daha zevkli oluyor
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için dar deliğe çomak sokmak harareti alma anlamına gelsede, kadınlar için sırf erkeğini memnun etme ya da meraktan yapılan bir şey. Normal bir ilişkide, vajina ve peniste bulunan hassas sinirler vasıtasıyla zaten zevk uyarıları oluşuyor. Kadınlar anal seks'ten zevk alır mı? Kadınlarda zevk alacağı sinirler kasık bölgesine yakın yerden geçerkek, bu durum erkekler için bacak arkasından geçiyor. Ve bir çok kadın anal seks esnasında kendi vajinasına vurkaç yapıyor. Anal seks erkeğin şurda bir soluklanıp nefes alsaydım durumu, kadın ise erkeğim mutlu olsun düşüncesidir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Kimisine göre şahane bir zevk kimisine göre acı ve ızdırap. Bu durum kişilerin zevk anlayışına, isteğine göre değişen bir durumdur. benim şahsi fikrim ise olmayınca hiç bir şey kaybetmeyeceğim. Hiç yapmadım yapmayı da düşünmüyorum. Bir partnerim olur illa yapalım derse bilemiyorum
10 YorumlaMerak etmiyor değilim fakat asla yapmam.
Fizyolojik, psikolojik bir çok sorunu beraberinde getirir.
Fakat son yıllarda her iki tarafın da buna eğilim gösterdiğini görüyorum.
Genç ve bakire kızların tercihi, ayrıca mastürbasyon yaparken kızlar anal seviyorlar kesinlikle.00 Yorumla
+1 yılTemizliğin aşırı derecede mühim olduğu bölgelerden biri. Lavman vs. Yapılması lazım ilişki öncesi.
Partnerim aşırı derecede istemedikçe yapmam.20 Yorumla
+1 yılSağlık için çok kötü yanı zevk için partnerinin sağlığını etkilemem ilerde tuvaletini bile kaçırabilir. Yani sonuçta dışa doğru açılan bir delik içe doğru açılırsa ve sık yapılırsa oradaki kaşlar ciddi zarar görür.
00 YorumlaDoğadaki kurallara göre olmayan ve yapılmaması gereken bir şey o yüzden doğru bulmuyorum burada yorumlarda "çok zevkli" diyen kadınlarda analdan 5 cm bile yedi mi inim inim inleyen tipler
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMakat bölgesinde yırtıklar oluşabilir ilerleyen zamanlarda hanım kişisi gaytasını tutamayabilir buda hoş bişey değil. Zevk için sağlıkla oynanmamalı.
61 Yorumla- +1 yıl
bilinçli ve zaman zaman yapılırsa sıkıntı olacağını düşünmüyorum.
+1 yılBurada kadınların canı çok yanar bence onları düşünmek lazım acı çekmesinler
20 Yorumla
+1 yılBen karşıyım buna. Fiziken erkeğe zevk verebilir ama kadın için aynı şeyi söyleyemem. Her şeyin bir usulü var abartmamak lazım.
00 YorumlaBilmiyorum hiç yapmadım ama daha dar olduğu için zevkli olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGif berbat, anal seks anal seksi ifade ediyor. Ne etmesi lazım başka.
00 Yorumla
+1 yılGüzeldir isteyen hatun azdır yaparım deyipte icraate gelince eli ayağı dolaşan hatunda çoktur
00 YorumlaHerkesle yapılmaz, nadiren tercih edilmeli bilinçsiz birisi ile yapıyorsan hastalık riskide var.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBok kokusu. Temizlemeye kalkarsan da ilerleyen anlarda ani sıçma riski
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Seks zevk vermeli acı değil tokmağın değmediği yer kalmamış davul sağlam diyen bakireler için bir nimet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir anlamı yok.. Keyifli günler..
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey ifade etmiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBok çukuruna bile isteye düşmek
40 Yorumla
+1 yılDildomla yaparken oldukça zevkli
00 Yorumlakesinlikle bir parçası s@ksin
00 YorumlaUç noktalar hoşuma gitmez
00 Yorumla
+1 yılEşim çok zevk alıyor ordan titriyorr resmenn
00 Yorumla
+1 yılAnlamı yok düşünmüyorum
00 Yorumla
+1 yılO anda osurursa görürsün
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç anlamam o işlerden
00 Yorumla
+1 yılyapması zevkli
60 Yorumla
+1 yıloff görsel şölen ve üst düzey zevk
00 YorumlaHic yapmadim yapmamda
00 Yorumla
+1 yılGif güzelmiş djxdjdn
31 YorumlaMayınlı bölge.
20 Yorumla
+1 yılGereksiz bir eylem
00 YorumlaKarşıyım.
00 YorumlaZevk ifade ediyor
00 Yorumla
+1 yılAnlamsız
00 Yorumla
+1 yılMide bulandırır.
00 YorumlaBok kuyusu
00 Yorumla
+1 yılSaçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAcı 🤷🏻♀️
21 Yorumla- +1 yıl
Hayır acı vermiyor.
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok can yakıyor. Gereksiz
017 Yorumla- +1 yıl
Esinle mi yaptin
Cevap sahibi+1 yıl@gizliuyeler23 sevgilimle
- +1 yıl
Devam ediyor mu ilişkiniz
Cevap sahibi+1 yıl@gizliuyeler23 evet
- +1 yıl
evlenmeyi düşünmüyor musunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@gizliuyeler23 henüz erken üni bitince inşallah
- +1 yıl
üni bitmeden de seks hayatına başlamanız erken değil yani :))
Cevap sahibi+1 yıl@gizliuyeler23 3 yıldır sevgiliyiz seneye üni bitiyor inş:) erken değil bence
- +1 yıl
bölümler ne?
Cevap sahibi+1 yıl@gizliuyeler23 hemşire makine mühendisi
- +1 yıl
makine gibi seri halde gidiyor herhalde şu an :) evlenince de contayı yakmasın :))
Cevap sahibi+1 yıl@gizliuyeler23 yok be 2 aydır cinsellik yaşıyoruz. Seviştikten sonra sürtünme ve oral yaptık birkaç kez. Analı bir kez o istediği için yaptık bir daha yapmadık. Yapacağımızı da sanmıyorum. Yani daha düşündüğün gibi bi birliktelik yok
- +1 yıl
2 ayda neler yapılmaz ki :)
normali denemiyor musn
Cevap sahibi+1 yıl@gizliuyeler23 hazır değilim ona. d korkuyorum biraz
- +1 yıl
Arkadaşlar muhabbetinize özelden mi devam etseniz artık?
- +1 yıl
:) haklısın
Cevap sahibi+1 yılHayır. d
Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. sevmem. denemedim
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler