Kimine göre zevk, kimine göre korku, kimine göre günah, kimine göre denenebilir, kimine göre gereksiz, kimine göre oral kadar, önsevişme kadar seksin doğal bir parçası ve daha birçok farklı düşünce var bu konuda. Senin için anal seks ne anlam ifade eder?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılKadına sayılan saygısızlıkların en alasıdır bence. Oral ilişki varken anal ilişkiye hiç gerek yok kadını aşağılamaktan başka bir şey değil bence. Kadına son derece acı ve ağrı verir ve şık yapıldığında kadında rektal hastalıklara yol açar. Yapan erkekler partnerlerine ilişki esnada bir kere parmak attırsınlar bakalım ne hissedecekler acaba.!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDoğrusu ilk başta hem erkek hem kadin icin iğrelti durabilir. Ozellikle kadinlar bu konuya daha hassas yaklasiyor. Erkeğin oncelik vermesi de tamamiyle daha dar oldugu gerceği ve daha etkin temas olmasidir.
Ön sevişmesi uzun ve narin bir süreç kişileri anal iliskiye dogru surukleyebilir. Tabi erkekler ozellikle bu konuda ciddi egitim almalilar. Acele ettiklerinden ve kadina aci vermenin marifet oldugu algisi ortadan kaldirilmali. Evet anal iliski kadina aci verir ancak narin erkek bu aciyi hissetirmeden zevke donusturebilir.
Birkac tecrubem oldu ve oncesinde endise tasiyan partnerimin tum onyargili kirdim. Sureci yaklasik 30 dakikaya yayarak öncesinde dilimi, serce parmagimi ve orta parmagimi kullanarak ne ona aci vermeye calistim nede acele ederek zevki sonlandirmaya calistim.
Kişi karsisindakini onemser saygiyi korur, narinliginden odun vermez ise her iki tarafada buyuk haz verir. Sonrasindaki surecte ise taraflar anali daha da arzulamaya baslar. Anal guzeldir ta ki okuz bir erkek surecin parcasi degilse..00 Yorumla
+1 yılAnal seks deyince bilen bilmeyen herkes atılıyor nedense. Herkesin kendi bedeni ve herkes birbirinin bedeni hakkında söz sahibiymis gibi onun adına kararlar veriyor, fikirler yürütüyor. Anal seks çok da zevkli bı seks türü. Kadına hakaret falan da degil. Siz yapmayı bilmiyorsunuz. Yapmayı bilmeyip partnerin canını acıtabilirsin evet, bu zevk değil kâbus olur. Zevk vermekle acı vermek arasında gerçekten ince bir çizgi var. Anal yollarda sinirler daha da yogun hatta.. Bir kez anal seksi doğru yapan biri hakaret falan filan demez. Yapmayı bilmeyen gelip konuşmasın surda.
33 Yorumla- +1 yıl
Canım benim on numara yorum. EİG adayı
- +1 yıl
@Emre3558123 Her kadın yorumuna salça oluyorsun. Engelliyorum seni
- +1 yıl
Bu yorumun üstüne söz söylemem ben👍👏🏻 @igdonducakss
+1 yılAnal tercihim çok seviyorum benim için olmazsa olmaz. Anal kadın için verilmiş bir ödüldür. Anal muazzam zevklidir ve gerçekten vücudunun sınırlarını zorlar titreyerek boşalırsın.
Tabi erkekler tecrübesiz olduğu için beceremeyip çoğu kadına acı çektiriyor ama iyi bir anal zevkin uç noktasıdır.70 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
26Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yapılırsa bence baya zevk verici olduğunu düşünüyorum cinsel hayata başlarsan kesinlikle denemek yapmak istediğin bir şey kadınlar bunu saygısızlık olarak görüyor ama hayır ben öyle düşünmüyorum sonuçta Allah vermiş yani orayı niye kullanmayalım değil mi niye sadece vajina ile yetinelim
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Şu görselde anal yapanın ben taa :D :D
Ben anal sevmem normalde de ama bu halde başka şeyler severim :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılAnal isteyen anal yaptırır net
30 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılZevk verici
10 Yorumla
+1 yılİlk olarak resimdeki pozisyon çok güzel tam bu soruya ait resim olmuş.
Cevap olarak ise bence dediklerinin hepsi doğru yani zevk , merak , önemli bence denemek ve deneyim acinsindan. Bence olmalı farklı pozisyonda seks yapmak o nedenle güzeldir anal seks yapmak bence10 Yorumla
+1 yılyapmasını bilmeyen biriyle yaparsanız etrafı mahvedersiniz yapmasını bilenle yapmak keyifli
50 YorumlaHoşuma giden bir şey değil. Tercih etmiyorum
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer bir şey günah deniyorsa muhakakki kadına zarar vardır zaten bir erkek eşinin zarar görmesini istemezse böyle bir şeye kalkışmaz bile günahtır işte
40 YorumlaAnal penisi iyi kavranması partnerin sıkıp bırakması iyi yenilenmiş bir ananda zevki doruklaraciksrir seven var sevmeyen var hepsine saygı dururuz
00 Yorumla
+1 yılDoğal bir parçası benim için anal oral ya da vajinal farketmez biri yoksa ben yokum yatakta özgürlüğü severim, tek sınırım sınırı olan kadınlarla takılmam
00 Yorumla
+1 yılİyi değil, sağlıklı da değil, hijyenik de değil... Okadar çok analdan yaptım ki. Tiksindim resmen. Kaka yapanı mi dersin, darlikdan giremedigini mi... En iyisi vajinadir. Hem sulu dur. Hem sicak 🔥
00 YorumlaYapan kadınlarla erkekleri elime verecekler, bir de ıslak sopa.
Görürüm bir daha niyetleniyorlar mı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHosuma gider ama ana sebebi fiziki zevk degil. Bicok kadin icin tabudur ve bi kadinin benim icin bunu yapiyor olmasi egomi tatmin eder.
00 Yorumla
+1 yılHaz ve tutku benim için
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anal yapmayan kadınla aynı masada oturup çay bile içmem. O kadar güzel. Olmazsa olmaz
00 YorumlaAcele etmeden usta ellerde keyifli bir aktivite benim için kaçmayacak bir kadınla yaptığım anal
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. Daha dar bi bölüm olduğu için onun yeri ayrı 🤣🤣ama en güzeli normaldir
00 YorumlaGayet doğal tercih meselesi.
50 YorumlaOlursa yaparız aga. Hiç tatava yapmaya gerek yok. Arz talep meselesi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılMeşhur pozisyon vardirya masaya yatırıp ya da mutfak tezgahında...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaşamayı çok istiyorum ama acı çekmek korkutuyor
11 Yorumla- +1 yıl
orkuları yenmenin yolu üstüne gitmektir. Ancak bu konuda bilgili ve tecrübeli biriyle bu adımı atman gerekir. Acemi birine düşersen ömür boyu unutamayacağın bir fiyasko da yaşayabilirsin
+1 yılTutku. Seviyorum
41 Yorumla- +1 yıl
ne güzel
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle düşününce b. k kokusu geliyor sonuçta bağırsak yani kdhdjdb
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılAnal seks çok zevkli ve mutlaka yapılması gereken bir şeydir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlk yaptığımızda her yer kan ve b.. olmuştu.
11 Yorumla- +1 yıl
Bodoslama giderseniz tabi ki olur
Benim için hic bi anlamı yok asla yapmam asla da yapmadım
00 Yorumla
+1 yılİnsanlık dışı muamele
20 Yorumla
+1 yılKadınlara acıdan başka bir şey vermez.
10 YorumlaIgrenc yoklukta bile olmaz
10 Yorumla
+1 yılp*rno film izlemenin zararları
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılDenenmeli bence yapılmalı arada
00 Yorumla
+1 yılKadına hakarettir, aşağılayıcıdır.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKorku ve acı.
01 Yorumla- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılHaram, pislik, iğrençlik
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. iğrençççççççççççççççççççç
00 Yorumla
+1 yılHaramdır ya
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılKorku acı
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok keyifli
00 YorumlaDinen günah
00 Yorumla
+1 yılMacera heves
00 Yorumla
+1 yılSeverim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. İğrenç
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılI grenc ya
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında