Aşko iskelet değilsen (ki değilsin) sekste partnerin mutlu olmasının kiloyla alakası yok. Balıketli seviyorum diyenlerin de gözü hep zayıf fiziği düzgün kızlara kayıyor bundan eminim. Kendini bu konuda kötü hissettiğinde aklına Victoria's Secret modelleri gelsin :)
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın 25 - 29 aralığındaysa super 👍
En sevdiğim boy ve kilodasın dediğin gibi yüzünde güzelse yatakta olsun mutfakta olsun mutlu olurum 😎😎😎 benim gibi düşünen erkekler azda olsa var. Tüm erkekler balıketli hatun istiyor olabilir ama benim ilk tercihim zayıf hatun 😍😍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılOlur bence
00 Yorumla Zayıf olmak iyidir seven var sevmeyen var ama benim için partnerimin dış görünüşü önemli değildir sadece ya spor yapan biri olmalıdır ya da zayıf birisi kilolu bir insanı istemem hayatımda kendimde spor yapan birisi olduğum için
Ama cinsellik için seven birisi ile olma bence benden sana tavsiye evlendiğin insan ile ilişkiye gir yoksa üzülürsün ve unutamazsın
Gerçekten seven kişi cinsellik için evliliğe kadar bekler10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaşkım sen bu erkekleri ciddiye alma kriterleri yalan dolan fnvfnv sen balık etliysen balık etli seviyorum derler zayıfsan zayıf. esmersen ben esmerciyim derler sarışınsan sarışın severim derler bukalemun gibi düşün fvbbv ki internette incele kalın bacak diye güzelleme yaptıkları fotolarda çıtı pıtı incecik bacaklı kızlar var. kalın bacağın ne oldugunu bilmiyolar. Ki ben zayıfım ama genetik olarak bacaklarım kalın vücuduma göre. nefret ediyorum ince bacak en güzeli
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılAsla inanma ve takma. Zayıf olmak iyidir.
Minyon kız mı yoksa balık etli kız mı daha iyi?
İstersen burada yazdıklarımı oku, belki için rahatlar.
03 Yorumla- +1 yıl
günün sonunda popon büyük mü buna bakıyorlar
- +1 yıl
Onu yapanların düşündüğü şey bellidir bence. Ondan önce baktığım ve bakacağım çok şey var. İyi bir kalçaya sahip olmak da illa kilolu olmak ile olmuyor bence.
- +1 yıl
kilon yoksa kalçan büyümez kalça büyütmek için kilo alman gerkiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 826 cevap paylaştı.
+1 yılBen de zayifim senin kadar olmasa da. Senin en azindan boyun uzun sukrrt kilo alinir 😆
41 Yorumla- +1 yıl
Ve simdiye kadar iliskilerimde bi sorun yasamadim zayiflikla ilgili. Zaten vereni bulunca laf etme sanslari olmuyo shdmdhmd
Hayır önemli olan vücudunu iyi kullanıp partnerini tatmin etmeyi bilmek bence
30 Yorumlaverdigin haz ne kilonda ne bacagında dudaklarında ateş gibi yanan içinde ve zevk aldıkça kıvrılan belinde.. sevişmek matematil degildir histir
10 YorumlaAşko her halimizle güzeliz be ayrıca erkekler burada kalın bacak der gerçek hayatta ince bacak gördü mü model kalın bacağada kilolu lakabı takarlar.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İnce ve zayıfların ayrı bir çekiciliği var kalça küçük olunca orasına küçük ve zayıftır. Bizde küçük ve darini isterin hiç sorun etme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖzellikle benim tipi zayıf olanlardan yana, kilolu bir kadını hiç sevmem.
Sekste farketmiyor zayıflar bana göre daha iyi oluyor.
Hareket kabiliyeti daha kolay ve rahatsız olmuyorsun.
O soruda bende zayıf demiştim :)00 Yorumla
+1 yılÇok sevdiğim bir söz var onu sizinle de paylaşmak istiyorum. İlk duyduğumda gülme krizine girmiştim. “Kuru tahtaya çivi çakılmaz” iyi günler
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBilmem ki herkesin zevki farklı dır.
Sekste cok İstekli olsan o daha önemlidir en azından oral bile yapsan o da yeter
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYüzüm baya güzel yazıyorsan %99 leşsindir, türk kadınları ruh hastası harbiden, hangisine sorsan ben çok güzelim diyor, slav kızları varken koşarak kaçıyorum böyle leş kargalarından
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@fesfs haklısın, kadında erkekte olsa kendini öven insan çok itici ama erkeklerden çok nadir ben çok yakışıklıyım diyen çıkar, ama türk kadınlarının %99 ben çok güzelim, bütün erkekler kapımda köle modunda, mesela benim sevgilim ukraynalı, taş gibi ama asla ben çok güzelim demez, 1,80 boy 60kilo beyaz tenli, yeşil gözlü, hokka burunlu, böyle bi türk çıksa heralde kendini dünya güzeli ilan ederdi fkfmfm
Cevap sahibi+1 yıl@fesfs haklısında çok kızıyorum böyle kendini beğenmiş tiplere, ben kıvanç tatlıtuğ bile olsaydım asla ben çok yakışıklıyım demezdim, bi insan zaten güzelse/yakışıklıysa başkaları söyler, kendisi söylüyorsa büyük ihtimalle çok çirkindir ve eziklik duyduğu için böyle söylüyodur, türk kadınlarında bide aşırı kompleks var, kendisinden daha güzel bi kadın görünce deliriyorlar resmen, mesela nataliyleyken güzel bi kadın görsek hatta o bana gösteriyo bak ne güzel kadın falan diye hiç kompleksi yok
Cevap sahibi+1 yıl@fesfs valla sen iyi sabrediyorsun o zaman 😀 bi kadın ben çok güzelim diye başlarsa arkasından arabama numara, çiçekler bırakıyorlar diye devam ediyorsa ben direk engelleyip bi daha görüşmüyorum 😀 çok itici ya böyle kendini beğenmişler ve gerçektende çok çirkin oluyorlar genelde
Soran+1 yılBen yarı slavım
Soran+1 yılVe Türk değilim
genel görünümün çok önemli birde zayıf olman seks esnasında penisten max verim alacağını gösteriyor yani iyi yanaşır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım tüm erkekler balıket severiz derler.. balıketli eşlerini incecik mankenlerle aldatırlar.. 😏 her neyse Zayıf olman süper çoğu erkek zayıf sever🥰
10 Yorumla
+1 yılKüçük ve büyüklüğünden çok nasıl durduğu şekli, görseli ve nasıl kullandığın daha önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Her vucut tipinin kendine gore artilari var merak etme.
00 YorumlaBu tamamen hislerle alakalı bişey. Boyun ve boyutun önemi yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı.
+1 yılBende zayıflatan hoşlanırım, bence güzel bir fiziğin vardır zayıf olman bir engel değil
00 Yorumla İnce bacak mı kalın bacak mı 😂😂😂😂 şaka gibi ya derde bak
00 YorumlaBana incelik daha kadınsı geliyor. Şişmiş kız sevmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılDemin bir şey gördüm, birisi kilolu olduğum için seksten çekiniyorum diye sormuş
00 YorumlaCam sesi gelir hocam ama daha zevkli olur erkek için. Rahatça kucağına alır seni
00 Yorumla
+1 yılEn sevdiğim boy kilo ve vücut şekli, küçük göğüs ve kalça. Bayılırım. Çok iyisin
00 Yorumla
+1 yılNe alaka? Seksin zayif olmak ya da kilolu olmakla hiç bir mantiğiyok bunun istekle alakasi vardir.
00 Yorumla
+1 yılO ne öyle kraker gibi. İnce bacaklı kız görünce soğuyorum. Kadın dediğin balık etli olur.
00 Yorumla
+1 yılKucaga alinmada sorun yasanilmayacak kilodasin oyle dusun ve sevin
00 Yorumla
+1 yılHerkesin fizik yapısı da, zevkleri de bir değildir, 47 kilo öyle aman aman zayıf değil aslında
00 Yorumla
+1 yılİdeal fizik arayanların %90ı popiş göbek salmış takılıyor. Ne bakıyorsun insanların lafına
00 Yorumla55 kilo olsan çok iyi olur. İstikrarlı bir diyet ile halledersin. Takma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyani tercihen etine dolgun falan ama sen de mutlu edersin.
mesela kucak pozisyonu canlandı gözümde :)00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence harika bir fiziğin var hiç dert etme ben büyük göğüs büyük kalça nefret ederim tam aradığım tipsin diyebilirim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyak numaran kaç
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılbak keyfine önemli olan alacağın haz ve keyif gerisi önemli değil küçük benim her zaman favorim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer pozisyona rahatça girersin, bence harika bir partner olacaksın. Kötü düşünme😊
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDetaylara takilma zevk verip almaya bak sal. gerisini
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Seni sevecek olan sadece fiziğine bakacaksa seni seveceğini sanmıyorum, seven insan fiziğe aldanmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKisisel bakimin yerindemi oral yapilmaya karsi degilsen takilma kiloya bacaga
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Seni olduğun gibi kabul edecek birini bulursn kötü düşünme
00 Yorumlaboyun cok ıyı ortalama 150 155 ken sen usttundesın kılon ıyı ama resımlı gormeden ne dıyebılırımkı bana yazabılırsın
00 YorumlaTam benliksin ben senin gibi severim sen kendini tarif ederken bile ben tahrik oldum
00 Yorumla
+1 yılGayet de mutlu olur, etmesini bilirsen.
10 Yorumla
+1 yılKendini üzme kilo almak çok zor değil
00 Yorumla
+1 yılOlmaz iğrenç bir vücudun var.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. zayıf kadınında ayrı bir çekiciliği var
00 Yorumla
+1 yılkucağında evrie çevire skr
00 Yorumla
+1 yılbence ince bacak ama kilon çok az
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgüzel isen sorun değil bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılGereksiz kaygı
Zayıflık çoğu durumda avantaj00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. vall senin gibi hatun arayan da cok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Kilo al, olsun bitsin :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılSende ince seven biriyle birlikte olursun
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAman işiniz gücünüz tek derdiniz bu olsun
00 Yorumla Zayıf olmasan bile mutlu olurdu sonuçta seks bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Ben zayıf severim
Bence muhteşemsin00 YorumlaOlsun seni o halinle seven biri çikar
00 YorumlaBence çok iyi.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İdeal çıtır fizik bu 👍
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDaha iyi avantajlısın
00 Yorumla Hayır neden zevk almasın kiloyla alakası yok
00 Yorumla
+1 yılBakim ya bence tatlısın gibi
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler