Bence yok gibi
Kilom 49 ve düzenli spor yapan biriyim. Kemik torbası değilim fakat kalça kemiklerim belirgin
Boyum 1.70
Kilom 49 ve düzenli spor yapan biriyim. Kemik torbası değilim fakat kalça kemiklerim belirgin
Boyum 1.70
Boy ve göğüs çekici yapıyor, her tür durum için uygun vücudun var 25 yaştan sonra kilo almaya başlarsın 3-5 yıla ideal ölçüye gelirsin, şimdide gayet iyisin bol sanslar
zayıf kadın her pozisyona girer en iyisidir
kilolu kadın her pozisyona giremez ve penisin girişine de engel olur haliyle 18 santim penisi bi anda 13 e düşürür.
Cevap
40Cevap
Ne güzel işte
Tam olarak arzulatici kışkırtıcı ve davetkar bulduğum kadın tipi...
Tam olarak bunun gibi vücudu olan zayıf vücutlu kadını seviyorum ben de
Yaş aralığın doğru mu
Zayifsan oyuncak bebek gibi kolay oynarim 60 kiloya kadar ayaklarin yere degmeden evirip cevirebilirim. Yani ayskta kucakta benimsin
Boyuna göre bir tık zayıf gibisin ama yinede görmeden bir şey söylemek doğru olmaz belki kilo dağılımın proporsiyonun yerindedir bir şey diyemeyiz ama düşününce bir tık dediğim gibi zayıflık var
senin gücün yetmez
çok zayıfsın. senin 60-65 kg falan olman gerek. çok zayıfsın. yakında zafiyet konumuna düşeceksin kilo al. hastalanırsın böyle
Çok zayif kemik torbasi degilsen bence itici olmaz erkekler için. Ama benim tercihim biraz dolgun kavisli kadınsı hatlar.
Herkesin zevki farkli sekilde arzular. Ama cok zayif gibisiniz tabi kemik yapinizi bilmiyorum inceyse zevk vermez
170e 49 baya incesin galiba
Ama onemli olan hatlarindan mi ya da kol ve bacaktan mi geliyor bu zayiflik
Belki kalcan gogsun iyidir ama bel kalca kol bacak incedir sexysindir
Göğsüm 75B ve bedenime göre büyük duruyor bence
Belim bacaklarım ince
Gizliden ciksam gorebilir miyim
O kiloya ragmen 75b olmasi merak ettirdi beni
Olur mu?
Yani düz bir zemindense biraz yağlı zemine kasıkları çarpmak iyi olur. Ama bacak omza gibi pozislerde iyisindir
Ben 160 46 kiloyum goguslerim baya buyuk vucuduma gore belim cok ince kalcamda kucuk ama cıkık yani dum duz degil sadece genis degil basenim yok
@Meredian valla hic spor falanda yapmam buyuk ikisi farkli seyler ki kiloyla gogus
@Meredian Ne alaka? Göğüs kilo ile alakalı değil ki. Yağ depomala ve genetik özellikle alakalı
@eskiüye06 Bu bilgi senin sosyal ve bireysel hayatına nasıl bir katkı katacak?
@Teacherisback anlamiyorlar kiloyla alakasi olmadıgıni bak
Doğuda yakışııklı erkek nerden bulunur? ↗
herkes ayni seyi yazmis
Milleti anlamıyorum. Harbiden insanlar evli bir kadınla yatmayı kendine yakıştırıyor mu? Yoksa ben mi çok çocuksu kalıyorum artık dönemin insanlarına göre.
@Teacherisback Yakıstıriyormus birde askeemis bunu yapan
Askerler hakkında genel konuşmayacağım illa aralarında düzgün insanlarda var. Ama askerlik görevimi yaparken çoğu rütbeliler bende iyi bir izlenim bırakmadı. MAalesef var böyle insanlar.
Ne diyelim insanlar kendilerine yakışanı yapıyorlar.
@Teacherisback oradaki gizli gorus yapan benim bak benim bir arkadaism vardi sitede bu kizla konusmus 190 95 kilo yazan yorum
Siteden insanlara nasıl güveniyorsunuz ki
Çok uzundu bitiremedim
@Teacherisback ilk kez guvendim gercektede hic erkek arkadasım olmadi istemedim kimseyi
@Teacherisback bununlada sadece arkastik zaten ama 2 ayri insan olmasina sasirdim
Ben bu sitede neleri gördüm. O yüzden bunlar şaşırtmıyor beni. 3-4 sene önce yaşadığım şey beni bitirmişti. Bu yüzden bunlar hiç bişi
@Teacherisback ne yasadin ki noldu
Uzun uzun onu mu anlatayım ya.
Kısaca şöyle diyeyim. Birbirini tanımayan iki kızı aynı anda idare eden bir adamı yakalattım arkadaşa. Kızlardan biri burada kankamdı ve diğer kızla da öncesinde mubabbetimiz olmustu ve nilşanlısı var diye siteyi bıraktırmıstım. Megerse benim sayemde bu kız bu adamı terketmiş. Sonrada bu adamla arkadaşlığını benim kankamda kesti. Adam bir anda iki kızdan oldu
@Teacherisback hahhaha garipmis 😂
Diyorum ya görmediğim saçmalık kalmadı diye. Ama bu bambaşkaydı cidden. Ve bu sırada ben 3 ünü de sonra sonra tanıdım :D
Bence yok daha iyi seni evirip çevirmek daha rahat olur 😉
spor yapıyorsan güzeldir zaten. bi sıkıntı yok bence
zayıf kız en sevdigim ayakta ve kucakta direkt hayal ediyorum
Var kanka kemiğe girip çıkıyorsun balık etli olucak şap şap ses gelicek
Erkeklerde zayıflar daha iyi cinsel performans gösteriyorum belki kadınlarda da öyledir
biraz partnerine bağlı olabilir. ve pozisyonlara tabiki
Boyun uzun olmasa çok artıları olurdu belki böylede vardır bilemedim şimdi
@Gökkuşağımkayboldu0 160 uzun değil 170 uzun dedim
Hani tam görmeden bir şey diyemeyiz de çokta kötü olmamalı ya
zayıf kadınlar seks esnasında çabuk kuruyor vajina kuruluğu oluyo
artıları vardır daha ıyı olur ben spor hocasıyım mesela daha hareketlı oluyor
çok zayıfsın.. sekste zevk veremeyebilirsin. gögüsler var mı bari?
belin kırılır dikkst et
🤣 Ederim
yaşın kaçtı bu arada
26
oooo iyiymişşş hiç sevişmedinmi bugüne kadar
Hiç cinsellik yaşamadım
bu yaşa kadar illginç ama zayıfların bi güzel yanı güzel oral yapar ve doggy de harikadır
Benim baya bi duygu yoğunluğu yaşamam gerekiyor ancak öyle yaşarım
ilginç o zaman evlenene kadar mastürbasyon a dewam ablam gibii
bazı artıları bazı eksileri var
Boyunuza göre kilonuz az. Kilo almaya bakin
Zayıf olmanın sekste artısı var eksisi yok
Hayır artıları vardır
1.70 ve 49 çok zayıf değil mi
Hayır aksine his oranı yüksek olur...
Sexin kiloyla fizikle alakasi yok
Islanma sorunu olabiliyor
Nasıl yani
İlk defa duyuyorum zayıflıkla nasıl bi bağlantısı olabilir ki