Cinsel Yaşam Seks yapan insanlar daha mı zayıf? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Ben kilo veremiyorum seks yapmadığım için mi? Seks yapan insanlar daha mı zayıf? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
BeyazMamba Takip Et Master Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Seks sanılanın aksine çok kalori yakılan bir etkinlik sayılmaz.O yüzden konuyu oraya pek bağlama bence. 0 0 Yorumla
Mistikhayatlar Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alakası yok seksle sen ağzına dur de önce sonrada spor yap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hiç alakası yok bunu kim dedi seks spor yerine geçebilir hatta seni terleten biri olursa bu çok ta olmasa etkili olabilir 0 0 Yorumla
Aligull303ü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Olabilir seks çok efor sarfettiren bi spor sana kilo verdirtebilirim 😅 0 0 Yorumla
34blackk35 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Seks yapmak zayiflatmaz sadece formda tutar.. 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Haydaa Yorumla 34blackk35 +1 yıl Ne oldu? Ama eger ki cok asiri bi sekilde sabah aksam yaparsan ve iyi beslenmezsen kilo da verirsin.. spor yapmak gibi dusun ve daha cok kalori harcadigin icin Yorumla Soran +1 yıl Deneyelim mi Yorumla 34blackk35 +1 yıl Olur deneyelim :)) Yorumla 34blackk35 +1 yıl Ne oldu sustun :))) Yorumla Soran +1 yıl Yanlış yerdesin ondan Yorumla 34blackk35 +1 yıl Nerde olacam peki? Yorumla Soran +1 yıl Sen daha iyi bilirsin Yorumla 34blackk35 +1 yıl Inan bana bilmiyorum bende... sen soyle bende bileyim... Yorumla 34blackk35 +1 yıl Oyle soledigine gore beni taniyorsun galiba Yorumla Soran +1 yıl Boşver Yorumla 34blackk35 +1 yıl Ya boş verme lutfen soyle... inan bana eger ki kirdiysam seni ozur dilerim ama bilmek te hakkim Yorumla Soran +1 yıl Neden özür diliyosun? Yorumla 34blackk35 +1 yıl Istemeden kirdim belki seni o yizden... taniyosan gizliden cik bende bileyim bakalim belki hakli oldugum da vardir Yorumla Soran +1 yıl Yo çıkmam o hata bi kere Yorumla 34blackk35 +1 yıl Ama sende hataliydin sadece bende degil di hata... Yorumla Soran +1 yıl Her neyse kendinize iyi bakın. Yorumla 34blackk35 +1 yıl Yazsam cvp verirmisin? Yorumla 34blackk35 +1 yıl Neden cevap vermedin? Yorumla
SHEKAU Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Evet yazıyorum reçeteni, bol bol üstte zıpla. 0 0 Yorumla
EfeÇerkez Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hiçbir ilgisi yok. Bu tezi kim üretmiş :) 0 0 Yorumla
Thoth Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Alakası bile yok, ama yaparak verebilirsin. 0 0 Yorumla
Sempatiiko Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Olabilir gunde 10 kez seks yapsan kılon kalmaz😊 0 0 Yorumla
Rdmss Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 40% +1 yıl Bakirim, 177 boy 57 kiloyum. Bence alakası yok 0 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Etkisi vardır tabi 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. Ne alakası var :)) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Seks sanılanın aksine çok kalori yakılan bir etkinlik sayılmaz.
O yüzden konuyu oraya pek bağlama bence.
Alakası yok seksle sen ağzına dur de önce sonrada spor yap
Hiç alakası yok bunu kim dedi seks spor yerine geçebilir hatta seni terleten biri olursa bu çok ta olmasa etkili olabilir
Olabilir seks çok efor sarfettiren bi spor sana kilo verdirtebilirim 😅
Seks yapmak zayiflatmaz sadece formda tutar..
Haydaa
Ne oldu? Ama eger ki cok asiri bi sekilde sabah aksam yaparsan ve iyi beslenmezsen kilo da verirsin.. spor yapmak gibi dusun ve daha cok kalori harcadigin icin
Deneyelim mi
Olur deneyelim :))
Ne oldu sustun :)))
Yanlış yerdesin ondan
Nerde olacam peki?
Sen daha iyi bilirsin
Inan bana bilmiyorum bende... sen soyle bende bileyim...
Oyle soledigine gore beni taniyorsun galiba
Boşver
Ya boş verme lutfen soyle... inan bana eger ki kirdiysam seni ozur dilerim ama bilmek te hakkim
Neden özür diliyosun?
Istemeden kirdim belki seni o yizden... taniyosan gizliden cik bende bileyim bakalim belki hakli oldugum da vardir
Yo çıkmam o hata bi kere
Ama sende hataliydin sadece bende degil di hata...
Her neyse kendinize iyi bakın.
Yazsam cvp verirmisin?
Neden cevap vermedin?
Evet yazıyorum reçeteni, bol bol üstte zıpla.
Seks yaptığım şişman kızlar da oldu :)?
Hiçbir ilgisi yok. Bu tezi kim üretmiş :)
Alakası yok yahu nerden duydun bunu :D
Alakası bile yok, ama yaparak verebilirsin.
Olabilir gunde 10 kez seks yapsan kılon kalmaz😊
Evet öyle 😀😊 1,90 boyum 78 kilom
Bakirim, 177 boy 57 kiloyum. Bence alakası yok
Kadınlarda pek değişen olmuyor
Aa bu yüzden mi göbek bağladım
O zaman sende seks yap
Etkisi vardır tabi
Denemek lazım
Ne alakası var :))
Alakasi yok
Cok bi alakasi yok
alakasi yok