Cinsel Yaşam Seks zayıflatır diyorlar doğru mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 17 Seksle zayıflamak istiyorum yardım eder misiniz :) Seks zayıflatır diyorlar doğru mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Bence kilo vermeye etkisi olur 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Evlen biz ne nasim yardım edelim seni mi s... lim abla 7 4 Yorumla Soran +1 yıl :) gel bacım kadın dayanışması yapalım 🤣🤣 Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl Yok sağol ben almayayım kadın kadına hiç hoş şeyler değil sana kolay gele 😅😅😅🤣 Yorumla baylibidos +1 yıl Aranıza beni de alın lütfenn 🌼🌸💐🌹 Yorumla _Justimagineit_ +1 yıl @baylibidos b s g a q Yorumla
builder Takip Et Master Yaş: 58 , eic 74% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. alakası yokpartnerimle biz günlük 3 seans yaşıyoruz. akşam saati gece ve sabahher senasta en az -56 kez boşalıyor. ama hiç zyıflamıyor 2 1 Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Seans dediğine göre paralı asker tutuyorsun reis 😂 Yorumla
Bilgenazceylan Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Zayıflattgını bilemem ama guzellestıedıgını duymuştum 4 0 Yorumla
sembernar2727 Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 73% +1 yıl yohk ya bişi yapmaz merak etme sadece yorar bir süre sonra 0 0 Yorumla
Pisagors Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Nasıl yardım edecez abla aklıma gelen şeyi istemiyorsun değil mi 0 0 Yorumla
bateristartist Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl seks esnasında kalori yakımı diye bir şey vardırçünkü bir efor sarf ediliyor 0 0 Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Harcanan enerji düzeyini düşünürsek e zayıflamaya etkisi vardır illaki 0 0 Yorumla
Deepsiz Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlenenler o halde neden şişmanlıyor 😹 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evlenenler seks yapmıyor tatlım Yorumla Deepsiz +1 yıl Hayda 😵💫😵💫 yıkıldık bu bilgiden sonra Yorumla
beyazorkide27 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Kalori harcadığın doğru da kilo verdiğini sanmıyorumKilo vermiş olsaydı cinsellik yaşayanlar fit olurlardı 0 0 Yorumla
priwateman Takip Et Master Yaş: 44 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evet zayiflatir sonucda efor sarf ediyorsun 1 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı. Doğru evet zayıflatıyor 1 0 Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 712 cevap paylaştı. Yardım ederim gel tabi 1 0 Yorumla
therapistcat Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl ben kardiyo makinası mıyım kardeşim. hayır tabi ki 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Senimi becerelim nasıl bir yardım bekliyorsun? 1 17 Yorumla Soran +1 yıl Ahahaha tabi tabi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sorunun cevabı bu ama Yorumla Bilgenazceylan +1 yıl 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haksızmıyım @Bilgenazceylan Yorumla Bilgenazceylan +1 yıl Kabaca bır üslup olmuş gerçi. Güldüğüme bakma sen 🎃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seksle zayıflamak istiyorum yardım eden diyene nasıl bi cevap verebilirdim sende bana bunda yardımcı ol🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl Gizli hesaptan cikta nasıl yardım edeceğinden bahsedelim :) Yorumla Bilgenazceylan +1 yıl Ohaa öylemı demiş. Ben içeriği okumadım bıle. Soru baslıgına bakıp geçtim. E haketmiş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hakettiği halde bak bana çatmaya yer arıyor, zaten duymak istediği fazla yorum almak için sorduğu besbelli işte Yorumla Soran +1 yıl Seni seçtim Pikachu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çatmak içinmi 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Yemek için :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hiç sanmam 😅 Yorumla Bilgenazceylan +1 yıl Ya tamam kesin. Bildirim gelıyor sürekli özele gecın siz. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bak @Petscat senin yüzünden bi fırça daha yedim😄, bildirimleri kapat en iyisi @Bilgenazceylan Yorumla Soran +1 yıl Yorum yazmasaydın teyzem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teyzem dedin🫢 şimdi çarşı pazar karışacak 😊 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hareketli tarafsan evet 0 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı. Önce sporcu çekabı tavsiye edilir 🍀🗝️ 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ahmet maranki mi demiş 😂 0 0 Yorumla
KucukAmaKalin Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. tam da spora arkadaş arıyordum iyi oldu :) 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl 8 yaşımdan beri 31 ciyim 1.78 boy 70 kilo 0 0 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. enerji harcadığın için evet. 0 0 Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Kafanız güzelmiş 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Harikadır:) Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sıraya geçip 3 saat tatmin mi edelim😂 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O kadar iddalı ve aç mısın Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 430 cevap paylaştı. kum torbasi zayiflamaz 0 0 Yorumla
Paradigman Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 102% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. 😁😁😁😁 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. tabi 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. 😋😋😋tahrik et 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Bence kilo vermeye etkisi olur
Evlen biz ne nasim yardım edelim seni mi s... lim abla
:) gel bacım kadın dayanışması yapalım 🤣🤣
Yok sağol ben almayayım kadın kadına hiç hoş şeyler değil sana kolay gele 😅😅😅🤣
Aranıza beni de alın lütfenn 🌼🌸💐🌹
@baylibidos b s g a q
alakası yok
partnerimle biz günlük 3 seans yaşıyoruz. akşam saati gece ve sabah
her senasta en az -56 kez boşalıyor. ama hiç zyıflamıyor
Seans dediğine göre paralı asker tutuyorsun reis 😂
Zayıflattgını bilemem ama guzellestıedıgını duymuştum
yohk ya bişi yapmaz merak etme sadece yorar bir süre sonra
Nasıl yardım edecez abla aklıma gelen şeyi istemiyorsun değil mi
seks esnasında kalori yakımı diye bir şey vardır
çünkü bir efor sarf ediliyor
Harcanan enerji düzeyini düşünürsek e zayıflamaya etkisi vardır illaki
Evlenenler o halde neden şişmanlıyor 😹
Evlenenler seks yapmıyor tatlım
Hayda 😵💫😵💫 yıkıldık bu bilgiden sonra
Kalori harcadığın doğru da kilo verdiğini sanmıyorum
Kilo vermiş olsaydı cinsellik yaşayanlar fit olurlardı
Evet hatta kas yapıyor
Evet zayiflatir sonucda efor sarf ediyorsun
Doğru evet zayıflatıyor
Yardım ederim gel tabi
Baklava ye daha iyi 😂😂😂
ben kardiyo makinası mıyım kardeşim. hayır tabi ki
Senimi becerelim nasıl bir yardım bekliyorsun?
Ahahaha tabi tabi
Sorunun cevabı bu ama
😂😂
Haksızmıyım @Bilgenazceylan
Kabaca bır üslup olmuş gerçi. Güldüğüme bakma sen 🎃
Seksle zayıflamak istiyorum yardım eden diyene nasıl bi cevap verebilirdim sende bana bunda yardımcı ol🤣🤣
Gizli hesaptan cikta nasıl yardım edeceğinden bahsedelim :)
Ohaa öylemı demiş. Ben içeriği okumadım bıle. Soru baslıgına bakıp geçtim. E haketmiş
Hakettiği halde bak bana çatmaya yer arıyor, zaten duymak istediği fazla yorum almak için sorduğu besbelli işte
Seni seçtim Pikachu
Çatmak içinmi 😅😅
Yemek için :)
Hiç sanmam 😅
Ya tamam kesin. Bildirim gelıyor sürekli özele gecın siz.
Bak @Petscat senin yüzünden bi fırça daha yedim😄, bildirimleri kapat en iyisi @Bilgenazceylan
Yorum yazmasaydın teyzem
Teyzem dedin🫢 şimdi çarşı pazar karışacak 😊
Sauna da seks yapın iki kat erirsiniz
Evet Doğru Sekx Zayıflatır
Hareketli tarafsan evet
Önce sporcu çekabı tavsiye edilir 🍀🗝️
Ahmet maranki mi demiş 😂
tam da spora arkadaş arıyordum iyi oldu :)
Evet kalori yakarsın bol bol
8 yaşımdan beri 31 ciyim 1.78 boy 70 kilo
enerji harcadığın için evet.
kaç kilo :D:D
Kafanız güzelmiş
Harikadır:)
Sıraya geçip 3 saat tatmin mi edelim😂
Neden olmasın
O kadar iddalı ve aç mısın
Zayıflamak isterken kilo alma da 😄
Doğrudur oda bir spor neticede
Memleket bayan libidosu?