Doğuda yaşıyorum evliyim eşimi aldatmaya niyetliyim ama yakışıklı erkek bulamıyorum kendimde güzel alımlıyım aslında bi komando komşumuz var arada baktığını görüyorum ama çok iri uzun korkuyırum biraz ondan nasıl bulurum kendime göre birini off?
Sorun degilde nedeni herseyi apacik dile getirmem mi gercekten? Bence korkman gereken herseyi dile getirmeyen insanlardir olur olmaz muhim degil ama sana ufak bi dost tavsiyesi birakip gideyim dedim. Saglikla ve mutlulukla kal 🖐️
senin nickin deli ney bir sey diye mi geciyor bir kız mesaj atmış tatil için mi para için mi kalacak yer ayarlarim otel buluruz demis buda sen o kız mısın ciddi degil denemek için yazdım dedi bana birkac mesajda yolladı bende sinirlendim konusmuyoruz denemek için yaptim dedi
Nasıldi fizigin neyini begendi. Şoyle Soyledi bana bir kız para istedi dedi denemek için otel buluruz falan dedim oda olur dedi dedi bende sinirlendim denemek için soyledim falan dedi evet aynı kişi ama konusmasi farkli anlamadım hiç kısa konusmazdı çok konusur her dk yazardi ve izini 2 ay sonra bu yil zaten 2 kez izin yapacak
Siz konuşuyormusunuz hala? sana kendini karakterli biriymiş göstermiş olabilir bizimki sadece cinsellik olduğu için ve ben hemen cevap vermediğim için kısa kısa yazardı
bende hemen cevap veremezdim oyle cinsellikte konusmazdi ayni kısi ama neyse ben aradan çekiliyorum siz devam edin birde sen evliymissin evli bir kadinla nasil konuşuyor anlamadim
ona bu konu hakkında hicbir sey soylemeyeceğim ve birdaha asla hiçbir sekilde konusmam onunla ne yaparsa yapsin Bildigimi bilmeyecek yabi hiçbie sey demeyeeğim de konuşmayacağim da
Senin hesabına baktım şimdi sen 1 xpersin nasil soru sordun yani resim ekledin resim ekleyemezsin ki 1 xperken nasılim sorusuda soramazsin ve hala konusmuyorsanız sen konusmayi bıraktıysan nerden bildin hesabini sildiğini
kilo almak istiyorum yakışıklı sekeklerim diye bir sorumu gördü sonra bana mesaj attı benim mesaj kutum açık sonra bana aşağıları nasıl dedi bende nereyi diyorsun dedim o da v@jin@nı dedi ben ne alaka dedim göster dedi bende gösterdim sonra fiziğimi görmek istermisin dedim o da göster dedi çok beğendiğini söyledi bana neye inanmıyorsun sen anlamadım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
O*ospuluk parayla olsa kredi çekip yine yaparsınız.
kess
Trolleyecek başka konu bul çünkü insanları evlilikten soğutuyorsunuz.
Bende aldatıldım benimki intikam gibi bişey olacak
Yaptığın şey insanları evlilikten soğutmaktan başka bir işe yaramıyor, buraya yazman bu konuyu.
Tavsiyede etmiyorum zaten bencede soğuyun
Futbolcu kumral yesil gozlu 182 boyunda 17 damarli alete sahip birini de kriterlerine aliyorsan yazabilirim. Doğuda nerdensiniz?
Aletini sormadım. Elendin
Sorun degilde nedeni herseyi apacik dile getirmem mi gercekten? Bence korkman gereken herseyi dile getirmeyen insanlardir olur olmaz muhim degil ama sana ufak bi dost tavsiyesi birakip gideyim dedim. Saglikla ve mutlulukla kal 🖐️
Benim komandom mu yoksa o doğuda nerdesin sen 190 boyunda 95 kilo hakkaride uzak dur
burada takılıyor mu?
KS de mi evet
onu da biliyorum 😇😂
Nasıl biliyorsun nasil biri
Tanıman imkansız o nerde gorenv yaptıgini kimseye soylemez ve sifresi var seninle konussa bilirdim
31 yaşında ela gözlü?
Noldu kız kavga mı ediyorsunuz ahahahhjskdn
Edecek gibiyiz seninle ne konuştu yuzunu gozlerini gordun yani soyledi mi gordun mu
Hesabını kapatmış sanırım
Evet gördüm
Benden nude istedi yolladım
ne zaman gördün nasil gordun askeri uniforma mi vardi sivil mi
mesajdan attı bana üniformalıydı kısa kısa konuşurdu
nasıl bir nude yolladın yo uzun konuşurdu
nicki neydi
adı neydi bunun
adını sormadım sadece cinsel muhabbetti bizimki
Ne zaman konuştunuz bununla siz
iki gün önce
Hesabıni kapatirken sana yazdı mi veda etti mi
Adıni sormadin ama yüzunu gördun gorev yerini biliyorsun
hayır konuşmayı kestim kısa kısa yazınca
bululmayı planladık ondan atmasını istedim
buluşmak istedik. aynı kişiden bahsediyoruz dimi
izni yok ki Şu an bulusamazdiniz. Ismini bile bilmedigin biriyle mi bulusmak istedin
senin nickin deli ney bir sey diye mi geciyor bir kız mesaj atmış tatil için mi para için mi kalacak yer ayarlarim otel buluruz demis buda sen o kız mısın ciddi degil denemek için yazdım dedi bana birkac mesajda yolladı bende sinirlendim konusmuyoruz denemek için yaptim dedi
11 ay sonra izin çıkacak dedi
özelden nickini atimmi
2 ay sonra izni 11 ay degil ve gecen yilin izin hakkıda var
buraya at ben hemen kaldırırim sorun olmaz
evet aynen o kişiyim:) Aklımdan çıkmıyorsun dedi fiziğimi çok beğenmiş falan 😂numarasımı var sende
eğer ayni kisiyse benim için önemli ona gore iletişimi mi kesecegim
kes bencede bakirin tekiymiş
Denemişmiş.. Ben kilo almak için bi soru açmıştım benden nude foto istedi kendisi benim için normal oldupu için attım ona
Nasıldi fizigin neyini begendi. Şoyle Soyledi bana bir kız para istedi dedi denemek için otel buluruz falan dedim oda olur dedi dedi bende sinirlendim denemek için soyledim falan dedi evet aynı kişi ama konusmasi farkli anlamadım hiç kısa konusmazdı çok konusur her dk yazardi ve izini 2 ay sonra bu yil zaten 2 kez izin yapacak
Siz konuşuyormusunuz hala? sana kendini karakterli biriymiş göstermiş olabilir bizimki sadece cinsellik olduğu için ve ben hemen cevap vermediğim için kısa kısa yazardı
bende hemen cevap veremezdim oyle cinsellikte konusmazdi ayni kısi ama neyse ben aradan çekiliyorum siz devam edin birde sen evliymissin evli bir kadinla nasil konuşuyor anlamadim
evli değilim aslında sorum azcık troll içerir
fizigin nasildi kilon boyun neyi cok begendim bu kadar aklindan çıkmıyormuşsun dıs goeunusun nasildi yani
güvenme kızım burdan kimseye hepsinin amaç aynı
ince belli dolgun kalçalıyım iç çamaşırlı resim atmıştım
yuzunu falan gormedi mi hiç böyle biri degildi anlamadim
hayır görmedi
sadece 1 resmini mi gordu
Konusurken nasıldı çok duygusal anlamlı mi konusurdu ayni kisi gibi ama 2 farkli insan nasil oluyor
çok soğuktu bana karşı sana nasıldı bilemem
erkek sonuçta ihtiyaçları var
Çok duygusaldı romantikti Karlara daglada adımi yazardi ve çok derin anlamli konuşurdu. Ne ihtiyaci ya göstericem ona
kıyamam sana
Ben ona kıyıcam
Aynı kişi demi bu kesin konuşmasi boyle anlattigim gibi degil miydi ailesinden falan bahsetti mi arkadaslarindan falan
Sonra gelip beni taramaz silahıyla inşallah
Nerden konuşuyorsunuz siz şu an instagram falan mı
Senin suçun yok ki onun suçu ayni kişi ama demi anlatyigim gibi biri miydi
evet o yani cinsellik konusacak kadar samimisiniz demekki sohbeti ilerletmişsiniz
Daha ne konusacaksiniz ki
Bunu takip edenler vardi ben sordum sildi oda birdahada kimseyi eklemedi ben soruyorum diye
Cinsellik yaşamak için samimi olmaya gerek çocukmusun sen allah aşkına
ona bu konu hakkında hicbir sey soylemeyeceğim ve birdaha asla hiçbir sekilde konusmam onunla ne yaparsa yapsin Bildigimi bilmeyecek yabi hiçbie sey demeyeeğim de konuşmayacağim da
Ben profile yüzumu koysam sil diyordu yalvariyordu sil diye ondan bundan nude istemeis ya adama bak
hesabını kapatmış zaten boş ver
Başka hesabi vardır onun ben gormeyeyim kizlarla konustugunu diye telefondan konusur
görüşmüyormusunuz artık
Görüsüyoruz ama gorusmeyecegiz sonsuza kadar
Nerden görüşüyosunuz
numarasini mi isteyeceksin
yok be ne işim olur
o seni yine bulur gibi aklindan cıkmiyormussun baksana dediklerine bukur o seni
Senin hesabına baktım şimdi sen 1 xpersin nasil soru sordun yani resim ekledin resim ekleyemezsin ki 1 xperken nasılim sorusuda soramazsin ve hala konusmuyorsanız sen konusmayi bıraktıysan nerden bildin hesabini sildiğini
Nasılım sorusu sormadım ki özelden attım ona. Mesajları duruyor dün senle konuşurken hesabına bakayım derken sildiğini farkettim
Sen 1 xpersin mesajda atamazsin ki sen ilk başta soeu sordum kilo alayim mi diye ordan beni begendi nude istedi demedin mi
kilo almak istiyorum yakışıklı sekeklerim diye bir sorumu gördü sonra bana mesaj attı benim mesaj kutum açık sonra bana aşağıları nasıl dedi bende nereyi diyorsun dedim o da v@jin@nı dedi ben ne alaka dedim göster dedi bende gösterdim sonra fiziğimi görmek istermisin dedim o da göster dedi çok beğendiğini söyledi bana neye inanmıyorsun sen anlamadım
hayır inandım bu kadar iki farkli insan nasil oluyor anlamadim konusmayalim dedim konusmuyoruz seninle ilgili bir sey konusmadik
Çok Abaza değildi bakir olduğunu söyledi olabilir istekleri sonuçta bir erkek hepimizin var cinsel ihtiyaçları
Hiç tanımadığı insanlardan nude istiyor ilk konuşmasinda birde gercekten hiç abaza değilmiş
Niye oyle bir sey sordu sen mi sordun inanmiyorum oyle olduguna daha once yasamistir tam olarak soylemedi ama bilmiyorum
mesajlardan konuşmalarımızı atayım mı?
kopyala buraya yaz oyle olmaz mi
yokk
okur hemen kaldiririm adin gorunmez. dece o kismi kopyla
Silmişim valla
benim onda gordugum. mesajda otel ayarlariz kalacak er kolay yazmis sana onu gordum denemek icin soyledim para istedi dedi
o da var nude attığımda var
nasil yani
Çok safsın
Doğu baya geniş coğrafya biraz açıyı küçültelim mi 😘
Hangi şehirdesin seksi gezegen
Mardin yakın mı
yakın
Dargeçitte askerim
Yakınsan t@kpleşelim
er mi?
Detay söylemeyim yalan olmasın
Kaç yaşındasın ne zamanlar müsait oluyorsun genelde
Are u here babe
Er değilim , görevle geldim
uzman çavuşsan kalsın
在么 rütbeli değilim
Canım hoşuna gidecek birisiyim
Dışarıda rast gele görebileceğin veya AA bu şu diyebileceğin birisi değilim
hmm
Batıya gelirsen haberim olsun. Yeni döndüm oralardan.
Önce niyet etmen gerek niyet ettim bulmaya diye, sonra zaten tamam.
Troll soru evli bile değilsindir kdmdmd
Evliyimm
Ne kadar Doğu sjhshsha
suriye sınırları😂😂
Bulamazsın batıdan ithal et skshhs
pfff
😒🤦
Ya, ne dertler var ya rab.
Diyarbakıa baktın mı hiç
doğu erkek kaynıyo nasıl bulamazsın 😂😂
yakışıklı kaynamıyır ama
aldatıcaksan güvenilir birini bul yanlış kriterlerde geziyosun 😂 amele sümüü gibi yapışırsa uğraşırsın 😂😂
yakışıklılar yapışmaz merak etme
sen macera arıyorsun bence :)
Mardindeyim sen nerdesin?
Konum at ben gelirim sana
Ben varım
neresi?
Sana neresi lazım dkkf
Ahahha 😅cizre
Geliriz dkkf
seni seni
Yok be şaka yaptım evli kadınlara bulaşmam
boş vicdan
Ekle. O zamn
memur musun yoksa memur eşi mi?
memur eşi
tavsiyem memurlarNet gibi sitelere üye ol.. şehrinden çok denk gelir.. evhanımı mısın?
Ev hanımıyım
eş vakit mi bulamıyor bulsa da ilgisi mi az?
ilgisiz çok ilgisiz
il merkezi mi; sınır ilçe mi
sınır ilçe
kocanın meslekten bulma, dedikodu çok olur lojmanda.. çocuk var mı?
çocuk var mı?
buldun mu
Hangi ildesin bulalım sana
kartersizmi arıyorsun
bakmak ile görmek farklı iletişmegeç konuşalım
Siirt uygun mu?
yollar berbatmış orada
Ben gelirim
yakılıklıysan beğen sorumu
Cizrede ogretmenim ben sen nerdesin
Gordun mu beni atarim foto ulads bana
Öğretmenlere alerjim var