Arkadaslar merhaba hic iliski yaşamadim. Zayif kizlar tercihim genelde. Hic iliski yasadiniz mi nasil bir duygu? Ne hissediyorsunuz.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim boyum 160 45 kiloyum sevgilim sürekli kilo al diyip duruyo kendisi benden zayıf ama 55 kilo falan olmamı istiyo evlenene kadar ol diyo hatta bende buyüzden istediğini düşünoyrum genelde erkekler hafif dolgulu seviyolar diye bilirdir değilmiki boşunamı kilo alıcam
021 Yorumla
Soran+1 yılBenim istedigiim kilolardasin. Anlamadigim sevgilin kac kilo da senden zayif. Bu yuzden diyor olabilir. Peki vucudun cok mu zayif gorunuyor kemiklerin belli mi mesala ona gore bir tahmin yurutcem
Cevap sahibi+1 yılo 170 boyunda 55 kilo yalnis bilmiyosam kemiklerim falan belli olmuyo tabiki idealim aslinda ama anlamiyorum bende bazen bu yuzden almiyorum kiloda
Soran+1 yılBaya bir azmis sevgilinki. Kilonuz ideal bence ) hatta kilo verin bile diyebilirim
Cevap sahibi+1 yılbende sen kilo al bende alirim dedim kilo vericem diye tehtit bile ediyorum okadarki kilo almami istiyoki kavga etsek yemek yemiyorum sirf bu yuzden baristigi oluyo 😊merak ediyorum aslinda ama açık açık cevapda vermiyo
Soran+1 yılKendisi de zayif. 2 zayif olmaz diyordur dicemde. Asil dusuncesi dedigin gibi ileriki iliski zamanlari olabilir. ama sen kilo alsan vucudub guzel olmaz gibi geliyor bana. Benim eskisi de 1.80 53 kg idi baya bir zayifti ama cok iyiydi fizigi )
Cevap sahibi+1 yılevlensek dugunde laf eder millet diyo baskalarina neyse benim kilom ya da acikca soyliyemiyo ama sen nasil cok zayif seviyosan oda zayif sevmiyo ilk cikmaya basladigimizda 53 kiloydum hayal kirikligimi yasadi acaba
Soran+1 yılYa baskalari icin yasamiyorsak baskalari icinde drgisemeyiz. Sen kendini nasil iyi hissediyorsan oye olmali hersey. O da saygi duyacak. Arada sevgi var belli onun icin de kilo alabilirsin bu gayet dogal. * boyle zorlamasinin nedeni eger ailesi biliyorsa ozellikle annesi belkickilolu seviyordur gelin olarak ya da kendi yataksal iliskide zayif istemiyordur
Cevap sahibi+1 yıleger gercekten kendisi istiyosa yani hosuna oyle gidiyosa alirim ki evlenince cogu kisi aliyo zaten oda sisko bisey ol demiyorum sadece biraz toplan falan dedi ailesine gore zayif kizdan gelin olmaz duusuncesi var galiba
Soran+1 yılYa klasiktir o zayif gelin istenmez. Hatta bu dogurammaz da derler argoca falan. Ama illaki bir yol bulunur ya bayan zayif arkadas ) sen sevdigin kisiye aldirsan kilo ya ☺
Cevap sahibi+1 yılaynen ya sinir oluyorum öyle dusuncelere zaten aldirmaya calisiyorumda onun bunye almiyo cok yesede alamiyo 😊 bide askerde zaten Şu an hic yiyemiyo
Soran+1 yılYaslar kac bu arada ) ? Kizin zayifi tamam fakat erkegin kotu ya )
Bende zayiftim boyuma gore fakat toparladim spor fitness derken
Cevap sahibi+1 yılben 19 o 21
aynen bencede kizda zarif guzel duruyo ama erkekte bir kalip olmasi lazim
Soran+1 yılBende de bir anormallik var cok zayif seviyorum banada kafayi mi yedin diyorlar :)
Cevap sahibi+1 yılniye okadar zayif seviyosunki goruntu olarak cok zayiflar pek guzel gelmiyo bana bir kiz olarak
Soran+1 yılInan sebebini bende bilmiyorum ) tamamen cinsel anlamda degil ama agirlik olarak o anlamda dusundugum icin mi yoksa oyle mi daha guzel gorunuyorlar bana bilmjyrm ) bu arada günaydin ))
Cevap sahibi+1 yılgaripsin 😊 sanada günaydın
Soran+1 yılbir oneriniz varmidir pekii bu garip sahsima 😊
Cevap sahibi+1 yılyok ne olsun bulursun gonlune gore zayif birini insaallah 😊
Soran+1 yılAhah )) insallahhhh
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Soran+1 yılEyvallah )
+1 yılBence zayiflikla zevkin alakası yok gridigin yer vajina zaten
Sadece kilolu kadinda bazı pozisyonlar olmaz o kadar24 Yorumla
Soran+1 yılVajina yapisi kiloya gore degismez mi?
- +1 yıl
mesela kilolu bir insanın çok daha dar zayıfin ise daha geniş olabilir
Soran+1 yılTam tersi olmasi gerekmiyormu ya?
- +1 yıl
Hayır ilgisi yok araştır yani kilo ile vajinanın genişliğinin hiç bir alakası yok
Yanlış biliniyor
Bu sadece cinsellikte değil
Mesela hastalık da kilolu insanlara daha dayanıklı daha güçlü gözüyle bakılsa da %70 oranla bünyeleri zayifakra daha daha hassas ve çok çabuk hasta olan kişilerden oluşur yani bir şeyi araştırın
Ha çok zayıf kızın da görüntüsü kişiden kişiden değişir bazısı sever bazısı sevmez ama zevk ile kilo alakalı değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılO biraz psikolojik. Tabi vücudu bakımlı olması çok önemli. Ama sonuçta şişkoda olsa zayıfda olsa girilen yer vajina hepsinde. Hepsinde aynı zevki alırsın
01 Yorumla
Soran+1 yılBakim zaten en onemlisi
+1 yılVerir tabi ki ancak görsel zevk konusunda ne kadar tatmin eder tartışılır.
Normal kilolarda tercihim.13 Yorumla
Soran+1 yılGorsel de negibi guzellikler olmaz?
- +1 yıl
Kemiklerinin batması bir tarafa birde o kemikler görünecek. Misal kaburgalar, kollarının inceliği, omuz kemiklerinin sivriliği. Bacaklarının inceliği, hatta halk arasında apış arası denilen kısmın bacak inceliğinden dolayı çok ayrık olması dahi görsel çirkinlik bana göre.
Soran+1 yılHimm 😞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılZayıf daha iyi zayıf olunca vajina ya daha kolay giriş yapapiliyor
11 Yorumla
Soran+1 yılNasil yani?
+1 yılben de zayıf seviyorum.
10 Yorumla
+1 yılkemikleri batıyormuş
37 Yorumla
Soran+1 yılZevk vermez diyosun yani
- +1 yıl
birkaç erkek arkadaşım böyle düşünüyor. yani 4 5 tane erkeğe sordum zayıfların kemiği batıyor dedi
- +1 yıl
sen kaç kilosun ceren
- +1 yıl
@Captan_Edward 1.75 boy 90 kilo. kalp hastası olduğum için spor yapmam yasak
- +1 yıl
ooooyy, ulan senle konuştukça içim dertleniyor yav
- +1 yıl
@Captan_Edward neden :D
- +1 yıl
hadi ordan et
mutlu ol ;)
+1 yılverir eğer uyumlusa ;)
012 Yorumla
Soran+1 yılUyumludan kastiniz?
- +1 yıl
yani senin istediklerini yaparsa
sekste uyumlusa
sorun olmaz
hatta mükemmel
Soran+1 yılCok hafif olursa koly olur yormaz diye dusunuyrm
- +1 yıl
tadını çıkar?
her şeyi denersin.
Soran+1 yılBakicaz
- +1 yıl
saatlerce dene saf olma ;)
Soran+1 yılPeki bakik etli ya da sisman da durum nasil? Eger yaptiysaniz yorumunu merak ettim
- +1 yıl
şahsen denedim keyif aldım.
her pozisyona geldi
kucağa dahi geldi.
Soran+1 yılBingil bingil olmuyo mu vucut?
- +1 yıl
dene dostum ;)
kucağa direk alırsın rahat edersin
ve istediğin her şeyi denersin
Soran+1 yılSismanda zor olur ya. Cok zayif makbuldur denerim bigun bulursak
- +1 yıl
bende buldun sandım :D
ohooooo
+1 yılDeneee
11 Yorumla
Soran+1 yılNasil deneyim. Koly olmuyor ki o isler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZayıflar daha çok zevk veriyor bana
02 Yorumla
Soran+1 yılBalik etli diyen cok oldugu icin hep bir acabalardayim
Cevap sahibi+1 yılBen sevmiyorum öyle bıngıl bıngıl.
+1 yılDenemedim😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. zevk verir.
02 Yorumla
Soran+1 yılKemik falan batiyo diyorlar
Verir
00 Yorumlazayıf iyidir abi
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim dedigim zayif max 40 kg olucak
Soran+1 yılFarkli bir tarzim var )
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi